• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye onerileri

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Kizlar merhaba. Erkek arkadaşıma hediye alacağım ama aklıma hicbir sey gelmiyor. Boyle hem anlamli olsun hem güzel olsun istiyorum. Butcem de 100 lira, buna gore birkac oneride bulunabilir misiniz acaba :) Sağolun şimdiden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Özel bir gün için mi öylesine mi?
Ben de bugün arkadaşın butik kurabiye yaptırdığını gördüm.Çok hoş-şirin şeylerdi. Öylesine bir hediye için fena fikir değil bence...

Konuyu takipteyim önerileri merak ediyorum ben de:10:

Maddiyat değil de manevi bir şeyler yapsanız?
Doğum günü filan mı pasta yapabilirsiniz?
Ya da onu günü birlik bir tatile kaçamak yapabilirsiniz?

Özel bir gün için mi öylesine mi?
Ben de bugün arkadaşın butik kurabiye yaptırdığını gördüm.Çok hoş-şirin şeylerdi. Öylesine bir hediye için fena fikir değil bence...

Konuyu takipteyim önerileri merak ediyorum ben de:10:

Yok canim dogum gunu hediyesi

Maddiyat değil de manevi bir şeyler yapsanız?
Doğum günü filan mı pasta yapabilirsiniz?
Ya da onu günü birlik bir tatile kaçamak yapabilirsiniz?

Dogum gunu canim. Ama gunu birlik cikamiyoruz cunku çalışıyor olacagim. Aksam iş çıkışı bulusacsgiz

yaşlar kaç bilmiyorum ama size ozel seyler olabilir mesela sizin tasarladiginiz cift tsrtleri gibi yda el emegi seyler..

Dogum gunu canim. Ama gunu birlik cikamiyoruz cunku çalışıyor olacagim. Aksam iş çıkışı bulusacsgiz

Nerede buluşcaksınız kafe filan mı?
Diziler de olur ya açık hava da süslerler mumlar filan öyle romantik birşey olabilir.
Çok mu uçtum yahu :1:

Ben her zaman hediyenin kullanışlı olmasına dikkat ederim.
Bence en iyi bir kombin yapmak yaz ayındayız bir tişört bir ayakkabı bir kot şort vs kombin mükemmel olur.
Ben de hediye aldım yeni pull bear'ın erkek stillerine bayılıyorum oradan kombin yaptım çok beğendi her zamanda kullanır üzerinde görmek benim hoşuma gidiyor.
Aynı şekilde banada hediye gelecekse kullanışlı olmasını isterim.

Not: kızlar bir hediye fikrim var size erkek arkadaşım yıl dönümümüzde aldı geçen ay çok beğendim, fotoğraf makineleri var fujifilm'in küçük bir şey kendiliğinden film çıkarıyor çekiyorsun şipşak çıkıyor çok hoş bir şey bir sürü fotoğraf çektik çıkanları saklıyoruz çok hoşuma gitti göstereyim hatta fiyatı 240 tl nerede var derseniz bu markayı satan her yerde var benimki kadıköyden almış fotoğrafıda şu

bunun kahverengi olanı bende ki.. .çok memnunum çok güzel bir hediye :16:

$1356963575288.jpg

Ben her zaman hediyenin kullanışlı olmasına dikkat ederim.
Bence en iyi bir kombin yapmak yaz ayındayız bir tişört bir ayakkabı bir kot şort vs kombin mükemmel olur.
Ben de hediye aldım yeni pull bear'ın erkek stillerine bayılıyorum oradan kombin yaptım çok beğendi her zamanda kullanır üzerinde görmek benim hoşuma gidiyor.
Aynı şekilde banada hediye gelecekse kullanışlı olmasını isterim.

Not: kızlar bir hediye fikrim var size erkek arkadaşım yıl dönümümüzde aldı geçen ay çok beğendim, fotoğraf makineleri var fujifilm'in küçük bir şey kendiliğinden film çıkarıyor çekiyorsun şipşak çıkıyor çok hoş bir şey bir sürü fotoğraf çektik çıkanları saklıyoruz çok hoşuma gitti göstereyim hatta fiyatı 240 tl nerede var derseniz bu markayı satan her yerde var benimki kadıköyden almış fotoğrafıda şu

bunun kahverengi olanı bende ki.. .çok memnunum çok güzel bir hediye :16:

Eki Görüntüle 1198935

Ayyy bu asiri guzel bi seymisss bayildim makineye ! Aslinda fiyati da cok degil de su donem veremem. Ama kendime alicam kesinlikle

Kizlar merhaba. Erkek arkadaşıma hediye alacağım ama aklıma hicbir sey gelmiyor. Boyle hem anlamli olsun hem güzel olsun istiyorum. Butcem de 100 lira, buna gore birkac oneride bulunabilir misiniz acaba :) Sağolun şimdiden

ben doğum günü için biyerle anlaştım yakın arkadaslarını davet ettim ve tasarım pasta yaptırdım ayıcıklı kalpli falan :16: arkadasları bizi pub da beklerken bem erkek arkdasmı getrdim oraya çok büyük süpriz oldu :3: yanındada uygun fiyata bi şort ve polo yaka tshirt aldım o kadar çook mutlu olduki anlatamam d.günü ise bence böyle bişeyler ayarla :21:

Takımının formasını alabilirsin yada parfüm forma alırsan ustune biraz daha koyarsın yada yeter belkı ama istersen tişört al bunları neden dıyorum cunku bu tur seylerı alırsan tişört suaylardasureklı gıyecegı bırsey senınde bı artın olur forma da özel birşey sonucta Allah göstermesın ayrılmayın ayrılırsanız atmayacagı seylerden biri olur parfum de özel erkekler böyle seyler sever .

Back