• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye ne alınabilir

erkekler olaya bizim gibi romantik bakamadıkları için bana kalsa ben anı defteri, fotoğraf vs vs şeyler göndermem.
o gün buluşamıyor olabilirsiniz ama görüşebileceğiniz gün için günübirlik veya kalabiliyorsanız 1 gece kalmalı artık nasıl ayarlayabilirseniz, bir tatilin biletini gönderin.. şu gün şurdayız gibi içini ısıtabilecek bir notla.

erkekler olaya bizim gibi romantik bakamadıkları için bana kalsa ben anı defteri, fotoğraf vs vs şeyler göndermem.
o gün buluşamıyor olabilirsiniz ama görüşebileceğiniz gün için günübirlik veya kalabiliyorsanız 1 gece kalmalı artık nasıl ayarlayabilirseniz, bir tatilin biletini gönderin.. şu gün şurdayız gibi içini ısıtabilecek bir notla.
Günübirlik olarak önerebileceğiniz bi yer var mı İstanbul içi

Günübirlik olarak önerebileceğiniz bi yer var mı İstanbul içi

sadece yemek gibi birşeyse düşünceniz ağva-polonezköy civarlarına günübirlik gidip kahvaltı yada akşam yemeği olabilir. şile de güzel balıkçılar olabilir. uzak olacak ama gidip gelmek yormazsa düşünülebilir.

eğlenceli bir şey için vialand gibi temaparklar var.

yada hayal kahvesi, jolly joker gibi yerlerde ikinizin de sevdiği birinin konseri olabilir.

rakı-şarap gibi bir durum isterseniz karaköy ve perada güzel mekanlar var.

ahşap el yapımı veya krıstal satranc takımı ya da tavla

sonucta ask oyununda arkadassınız :) karsılıklı oynarsınız

ben esıme almıstım cok begenmıstı hala kullanıyoruz

Normal bir hediye alin iste,alengirli sacmalikli seyleri erkekler sempatik bulmuyor. Gomlek alin,cuzdan veya kemer alin.

bir ben cimri ciktim yahu,
tanisma yildonumune bunlarin hepsi pahali kacar gibi geliyor bana :olamaz:
bir cikolata/pasta neyine yetmiyormus :nazar:
daha bunun dogumgunusu, florte baslama gunusu, ilk opucugu, ilk dansi, ilk seysi falan filan var...

Back
X