Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Genellikle hiç bir özel günü kendisi atlamaz sonra birşey almaz yapmazsam ayıp olur eğer almazsada en azından o tereddütte kalmaktan iyidir ben almış yapmış olurum
Genellikle hiç bir özel günü kendisi atlamaz sonra birşey almaz yapmazsam ayıp olur eğer almazsada en azından o tereddütte kalmaktan iyidir ben almış yapmış olurum
erkekler olaya bizim gibi romantik bakamadıkları için bana kalsa ben anı defteri, fotoğraf vs vs şeyler göndermem.
o gün buluşamıyor olabilirsiniz ama görüşebileceğiniz gün için günübirlik veya kalabiliyorsanız 1 gece kalmalı artık nasıl ayarlayabilirseniz, bir tatilin biletini gönderin.. şu gün şurdayız gibi içini ısıtabilecek bir notla.
erkekler olaya bizim gibi romantik bakamadıkları için bana kalsa ben anı defteri, fotoğraf vs vs şeyler göndermem.
o gün buluşamıyor olabilirsiniz ama görüşebileceğiniz gün için günübirlik veya kalabiliyorsanız 1 gece kalmalı artık nasıl ayarlayabilirseniz, bir tatilin biletini gönderin.. şu gün şurdayız gibi içini ısıtabilecek bir notla.
sadece yemek gibi birşeyse düşünceniz ağva-polonezköy civarlarına günübirlik gidip kahvaltı yada akşam yemeği olabilir. şile de güzel balıkçılar olabilir. uzak olacak ama gidip gelmek yormazsa düşünülebilir.
eğlenceli bir şey için vialand gibi temaparklar var.
yada hayal kahvesi, jolly joker gibi yerlerde ikinizin de sevdiği birinin konseri olabilir.
rakı-şarap gibi bir durum isterseniz karaköy ve perada güzel mekanlar var.
bir ben cimri ciktim yahu,
tanisma yildonumune bunlarin hepsi pahali kacar gibi geliyor bana
bir cikolata/pasta neyine yetmiyormus
daha bunun dogumgunusu, florte baslama gunusu, ilk opucugu, ilk dansi, ilk seysi falan filan var...