Hediye Lütfen Yardım :)

Salvo

Muallakta.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
2.287
327
373
1. yıl dönümümüzde erkek arkadaşıma hediye almak istiyorum ama henüz tam anlamıyla ne alacağıma karar veremedim. Bazılarına itici gelebilir ama tesbih almayı düşüyorum makul bir fiyata ismini işletebileceğim bir tesbih bulabilir miyim? Başka fikri olanda yardımcı olabilir mi acaba :44:

Bence güzel bir atkı ör uçlarınada baş harflerinizi işle bak havalar buz çok makbule geçer hemde kendi el emeğin göz nurun koklaya koklaya takar :ssz:

Bileklik de olabilir canım, hatta kendin de yapabilirsin.
Eğer yapmakta zorluk çekmeyeceksen?

Sanırım tesbih pek ilginizi çekmedi. :) Bileklik takmaz saati bile hevesi geçince bırakır aksesuar pek sevmez öyle. El işlerinde hiç yeteneğim yoktur maalesef. Şaşırtıcı bir şey olsun istiyorum aslında çok kararsız kaldım yaa. :18:

Sanırım tesbih pek ilginizi çekmedi. :) Bileklik takmaz saati bile hevesi geçince bırakır aksesuar pek sevmez öyle. El işlerinde hiç yeteneğim yoktur maalesef. Şaşırtıcı bir şey olsun istiyorum aslında çok kararsız kaldım yaa. :18:

Ben fikir olsun diye söylemiştim. Tesbih kullanıyorsa tesbih de olur, neden olmasın. :)

Ya tesbih deyince bir an itici geliyor insanlara. :) İsim yazabiliyorlar onun ismini yazdırıp bi kenarınada baş harfimi yazdırsam nasıl olur acaba. :3:

kullanıyorsa guzel bı hedıye olur.ama ınşallah kullanmıyordur.bence kullanıyosada alma kullanmasın ne o oyle
ben erkeklerın klasık hedıyelerı sevdıgını duşunuyorum. bız kadınlar gbı farklı olsun romantık olsun ıstemıyolrlar.kullanacağı bır gömlek veya pantolon -ceket vs vs..al..erkekler kullanacağı hedıyelerı sevıyolar bence

Ya külhanbeyi gibi sürekli elinde gezmeyecek ya. :1::1: Ama ilgisini çekiyor işte. :) Ne alıyim o zaman ben yaaa. :)

Benimde elimden gelmiyordu annemden yapa boza azcık öğrendim ortaya çok komik ilmekleri yanpiş yumpiş bişey çıkmıştı:52: sevgilimde bayılmıştı hediyeye annesigile filn hep hava atmıştı , hepsi biyana bak çokta güzel hatırası oluyor akılda kalıyor . Şahsi fikrim

bence ihtiyacı olan bişey al daha mutlu oluyolar. Traş makinesi alabilirsin. Ya da fotoğraf baskılı zippo çakmakta olabilir. Kazak, atkı bere takımı, vs de olabilir. Biraz özel olsun diyosan resminizi puzzle yaptır ben fotoğraf albümü yapmıştım çok hoşuna gitmişti. Fanatikse fanatik olduğu takımın lisanslı ürünlerinden alabilirsin.

bence ihtiyacı olan bişey al daha mutlu oluyolar. Traş makinesi alabilirsin. Ya da fotoğraf baskılı zippo çakmakta olabilir. Kazak, atkı bere takımı, vs de olabilir. Biraz özel olsun diyosan resminizi puzzle yaptır ben fotoğraf albümü yapmıştım çok hoşuna gitmişti. Fanatikse fanatik olduğu takımın lisanslı ürünlerinden alabilirsin.

Evet zippo aklıma gelmişti ama pahalı diye vazgeçmiştim. Makul fiyata bulabilir miyim acaba?

Benimde elimden gelmiyordu annemden yapa boza azcık öğrendim ortaya çok komik ilmekleri yanpiş yumpiş bişey çıkmıştı:52: sevgilimde bayılmıştı hediyeye annesigile filn hep hava atmıştı , hepsi biyana bak çokta güzel hatırası oluyor akılda kalıyor . Şahsi fikrim

Emek var sonuçta işin içinde gerçekten güzel bir hediye. Hem beceremem hem de evde yapamam anneme nasıl anlatcam ben yaa tamam 1 sene oldu ama söyleyemedim. :43::43:

Son düzenleme:
Back