Ne saçma bi tavır ya sinir oldum eşinizeAz kaldı deliricem.Eve geldi.Hoşgeldin deyip sırtımı döndüm.Böyle mi hoşgeldin dedi.Evet dedim sinirli bir şekilde.Daha girmeden geri çıktı.Nereye gitti şimdi bu adam?
Resmen sömürgeci o aile.Eşimin özel dersi 200 lira.Tutulan bir öğretmen,matematikçiyiz ikimiz de.Bunu biliyorlar da.Yani ona gideceğine başkasına gidip kazanadabilirdi.Ben mi çok ince düşünüyorum bilmiyorum.Ama benim çocuğuma gelselerdi böyle valla altında kalmazdım,utanırdım..En kötü anneye al bir şey.Ben kaç arkadaşıma hamileyken mutlu olsun diye neler aldım.Bebeğe değil.Ya bilmiyorum insanlar mı tuhaf ben mi maddiyatçıyım gerçekten bilmiyorum...
trip atmayin, guzelce konusun. hanginiz tripliyse digeri alttan alsin.Az kaldı deliricem.Eve geldi.Hoşgeldin deyip sırtımı döndüm.Böyle mi hoşgeldin dedi.Evet dedim sinirli bir şekilde.Daha girmeden geri çıktı.Nereye gitti şimdi bu adam?
Ya valla bi tuhaf adam ya.Gitti 10 dk sonra geri geldi.Yine kapıyı açtım.Yine mi aynı diyor?E dedim ben değişmişim ya aynı dedim.Ama gülücem tuttum kendimi.Girdi tabi içeri.Bugün aldıklarımızı yerleştirmeye gittim odaya.Peşimde yardım etmeye çalışıyor.Konu hiç açılmadı.Ben konuşmuyorum sonuçta bana bencil ve kötü niyetli dedi hem de başkası için.trip atmayin, guzelce konusun. hanginiz tripliyse digeri alttan alsin.
Çıktı 10 dk sonra geri geldi.Yine aynı mı dedi aynı dedim döndüm sırtımı girdim.peşimde yardım etmeye çalışıyor ama konuşmuyorum kesinlikle.Aynen öyle düşünüyorum.Başkasının kızı için beni üzdü.Hala babalık duygusunda değilNe saçma bi tavır ya sinir oldum eşinize
Arkadaş çocuğuna alınacak hediye için kendi çocuğunun annesini üzmek nedirr
Yüzsüzce saat isteyen de ayrı bi saçmalık
bence konusmamakla sorun cozulmuyor. isterseniz bizim soylediklerimizi de anlatin. ben kari koca arasinda adim atmayi her zaman dogru buluyorum. gergin olursaniz iyice yipranirsiniz. ozur dilemesini istiyorsaniz once arayi yumusatin, sonra da da ozrunu diletin.Ya valla bi tuhaf adam ya.Gitti 10 dk sonra geri geldi.Yine kapıyı açtım.Yine mi aynı diyor?E dedim ben değişmişim ya aynı dedim.Ama gülücem tuttum kendimi.Girdi tabi içeri.Bugün aldıklarımızı yerleştirmeye gittim odaya.Peşimde yardım etmeye çalışıyor.Konu hiç açılmadı.Ben konuşmuyorum sonuçta bana bencil ve kötü niyetli dedi hem de başkası için.
Yok bizimki öyle değil.Ben yanaşırsam aaa haksız olduğunu biliyor geldi der.O açsın konuyu sakince konuşacağım.Ama o gelmeden gelmem.Geçmiş şimdi mutfakta yemek yiyor bir yandan Sedat Peker izliyor.Ben bu adamı öldürür sonra o çok söylediği leğene koyar gömerim.bence konusmamakla sorun cozulmuyor. isterseniz bizim soylediklerimizi de anlatin. ben kari koca arasinda adim atmayi her zaman dogru buluyorum. gergin olursaniz iyice yipranirsiniz. ozur dilemesini istiyorsaniz once arayi yumusatin, sonra da da ozrunu diletin.
7.sınıfa gidiyor.Eşimin özel ders ücretinden de gayet haberdarlar.Ama sadece haberleri var İşte.Eyleme dökülen bir şey yok.Alla alla en gıcık olduğum şey ısmarlama hediye.
Kaç yaşında bu çocuk? Plastik saatler var çocuklara göre onlardan alır götürürdüm ben olsam
Özel dersin parasından haberleri yok zaar..
7.sınıfa gidiyor.Eşimin özel ders ücretinden de gayet haberdarlar.Ama sadece haberleri var İşte.Eyleme dökülen bir şey yok.
Aynen sizin gibi düşünüyorum.Ben de olsam öyle söylerdim.mümkün değil söyleyemezdim saat falan istiyor diye.Bir zahmet kendi anası babası alsın.Büyükmüş plastik saat olmaz
Alın bir tişört gidin aceleye geldi bu seferlik deyin geçin.
Özel ders bel büken bir eylem insan kızın doğum günü var ama lütfen sakın bir şey almayın der. Ben olsam hediye alacaksanız gelmeyin bile derdim.
Bence 400 günümüz şartlarında çok fazla , bende olsam sizin gibi davranırdım bence...Ailecek çok samimi görüştüğümüz bir aile var.Çok severim onları,sürekli birlikte vakit geçiririz.Bir kız bir oğulları var.Eşim kızlarına ücretsiz özel dersine gidiyor.Çocukların her doğum gününde ciddi pahalı şeyler alırız.Bunlar hiç gözüme batmadı ama bugüne kadar.
Normalde öğretmenim ama bu sene hamilelikten dolayı çalışmıyorum.Riskli tüp bebekle elde edilmiş bir hamilelik.Maddi anlamda zorlanıyoruz.Artık hazırdan yiyoruz.Bebek için çok beklediğimizden de çok özendik çok masraf ettik.Bunlardan dolayı özel günlerde annelere falan da hediye almadık.Çünkü hep yüksek fiyatlı hediyeler almıştık.Bu sene yapamayacağız dedik.
Biraz önce eşim aradı.Bu görüştüğümüz ailenin yarın kızının doğum günüymüş.Bana diyor ki saat istedi.Saat bak.Dedim sen gidip normal bir şey de almazsın.E dedi 300 400 e bak bir şey..Ben de patladım.Bugün e bebeğe gitmiştik.Küvetlere bakmıştık.Katlanmayanlara eşim dedi nereye koyacağız bunu dedi katlanırlara baktı.onlar da yaklaşık 300 lira.Dedim kalsın şimdilik.Doğduğunda alırız.Ona da evde leğen var onda yıkarız buna ne gerek var dedi!Ki bu adam beni dinlemeden dünyanın parasını verip oda takımı aldı.Şimdi esas şeye ne gerek var dedi.Bir şey demedim.Ama şimdi 300 400 ü küçümseyip başkasına hediye al deyince bozuldum.Ya dedim şu an gerek var mı?Tartıştık.Ben de ne yapıyorsan yap bana da söyleme.Ciddi üzülüyorum.Ben annelere bir şey almadım.Bebeğe bir şey alırız diye şimdi bana 300 400 liralık şeyi küçümsüyor.Ki normalde ben ondan önce derim şunu alalım bu daha iyi diye.
Ben mi abartıyorum?Duygusal mı davranıyorum?400 liralık hediye çok değil mi?Gidip ucuza bir şey de almaz.Nasıl düşüneyim ne diyim?Kendime doğru dürüst bir şey almadım.Çalışmamak da çok zormuş...
Eşiniz gereksiz bonkör davranıyor. Zaten ücretsiz ders anlatıyor.esim kendi öz yegenlerine bile iki taneler 100er liradan fazla bişey almaz hatta bu sene yine doğum günleri olur bu a101 bime falan akıllı bileklik saatler geliyor 60tlye birer tane ondan al dedim çocuk onlar yahuAilecek çok samimi görüştüğümüz bir aile var.Çok severim onları,sürekli birlikte vakit geçiririz.Bir kız bir oğulları var.Eşim kızlarına ücretsiz özel dersine gidiyor.Çocukların her doğum gününde ciddi pahalı şeyler alırız.Bunlar hiç gözüme batmadı ama bugüne kadar.
Normalde öğretmenim ama bu sene hamilelikten dolayı çalışmıyorum.Riskli tüp bebekle elde edilmiş bir hamilelik.Maddi anlamda zorlanıyoruz.Artık hazırdan yiyoruz.Bebek için çok beklediğimizden de çok özendik çok masraf ettik.Bunlardan dolayı özel günlerde annelere falan da hediye almadık.Çünkü hep yüksek fiyatlı hediyeler almıştık.Bu sene yapamayacağız dedik.
Biraz önce eşim aradı.Bu görüştüğümüz ailenin yarın kızının doğum günüymüş.Bana diyor ki saat istedi.Saat bak.Dedim sen gidip normal bir şey de almazsın.E dedi 300 400 e bak bir şey..Ben de patladım.Bugün e bebeğe gitmiştik.Küvetlere bakmıştık.Katlanmayanlara eşim dedi nereye koyacağız bunu dedi katlanırlara baktı.onlar da yaklaşık 300 lira.Dedim kalsın şimdilik.Doğduğunda alırız.Ona da evde leğen var onda yıkarız buna ne gerek var dedi!Ki bu adam beni dinlemeden dünyanın parasını verip oda takımı aldı.Şimdi esas şeye ne gerek var dedi.Bir şey demedim.Ama şimdi 300 400 ü küçümseyip başkasına hediye al deyince bozuldum.Ya dedim şu an gerek var mı?Tartıştık.Ben de ne yapıyorsan yap bana da söyleme.Ciddi üzülüyorum.Ben annelere bir şey almadım.Bebeğe bir şey alırız diye şimdi bana 300 400 liralık şeyi küçümsüyor.Ki normalde ben ondan önce derim şunu alalım bu daha iyi diye.
Ben mi abartıyorum?Duygusal mı davranıyorum?400 liralık hediye çok değil mi?Gidip ucuza bir şey de almaz.Nasıl düşüneyim ne diyim?Kendime doğru dürüst bir şey almadım.Çalışmamak da çok zormuş...
Al benim esim bu gece harcamalarini dusundukce resmen uyuyamadim o da bir eve gitse en pahali pasta baklava en pahali hediye almadikca bizim giris biletimiz kesilmez gayet fazla hic luzum yok rekabetten baska bir sey degil.Ailecek çok samimi görüştüğümüz bir aile var.Çok severim onları,sürekli birlikte vakit geçiririz.Bir kız bir oğulları var.Eşim kızlarına ücretsiz özel dersine gidiyor.Çocukların her doğum gününde ciddi pahalı şeyler alırız.Bunlar hiç gözüme batmadı ama bugüne kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?