Hediye krizi

Az kaldı deliricem.Eve geldi.Hoşgeldin deyip sırtımı döndüm.Böyle mi hoşgeldin dedi.Evet dedim sinirli bir şekilde.Daha girmeden geri çıktı.Nereye gitti şimdi bu adam?
Ne saçma bi tavır ya sinir oldum eşinize
Arkadaş çocuğuna alınacak hediye için kendi çocuğunun annesini üzmek nedirr
Yüzsüzce saat isteyen de ayrı bi saçmalık

Resmen sömürgeci o Resmen sömürgeci o aile.

Az kaldı deliricem.Eve geldi.Hoşgeldin deyip sırtımı döndüm.Böyle mi hoşgeldin dedi.Evet dedim sinirli bir şekilde.Daha girmeden geri çıktı.Nereye gitti şimdi bu adam?
trip atmayin, guzelce konusun. hanginiz tripliyse digeri alttan alsin.

trip atmayin, guzelce konusun. hanginiz tripliyse digeri alttan alsin.
Ya valla bi tuhaf adam ya.Gitti 10 dk sonra geri geldi.Yine kapıyı açtım.Yine mi aynı diyor?E dedim ben değişmişim ya aynı dedim.Ama gülücem tuttum kendimi.Girdi tabi içeri.Bugün aldıklarımızı yerleştirmeye gittim odaya.Peşimde yardım etmeye çalışıyor.Konu hiç açılmadı.Ben konuşmuyorum sonuçta bana bencil ve kötü niyetli dedi hem de başkası için.

Ne saçma bi tavır ya sinir oldum eşinize
Arkadaş çocuğuna alınacak hediye için kendi çocuğunun annesini üzmek nedirr
Yüzsüzce saat isteyen de ayrı bi saçmalık
Çıktı 10 dk sonra geri geldi.Yine aynı mı dedi aynı dedim döndüm sırtımı girdim.peşimde yardım etmeye çalışıyor ama konuşmuyorum kesinlikle.Aynen öyle düşünüyorum.Başkasının kızı için beni üzdü.Hala babalık duygusunda değil

bence konusmamakla sorun cozulmuyor. isterseniz bizim soylediklerimizi de anlatin. ben kari koca arasinda adim atmayi her zaman dogru buluyorum. gergin olursaniz iyice yipranirsiniz. ozur dilemesini istiyorsaniz once arayi yumusatin, sonra da da ozrunu diletin.

Yok bizimki öyle değil.Ben yanaşırsam aaa haksız olduğunu biliyor geldi der.O açsın konuyu sakince konuşacağım.Ama o gelmeden gelmem.Geçmiş şimdi mutfakta yemek yiyor bir yandan Sedat Peker izliyor.Ben bu adamı öldürür sonra o çok söylediği leğene koyar gömerim.

Alla alla en gıcık olduğum şey ısmarlama hediye.
Kaç yaşında bu çocuk? Plastik saatler var çocuklara göre onlardan alır götürürdüm ben olsam
Özel dersin parasından haberleri yok zaar..

Alla alla en gıcık olduğum şey ısmarlama hediye.
Kaç yaşında bu çocuk? Plastik saatler var çocuklara göre onlardan alır götürürdüm ben olsam
Özel dersin parasından haberleri yok zaar..
7.sınıfa gidiyor.Eşimin özel ders ücretinden de gayet haberdarlar.Ama sadece haberleri var İşte.Eyleme dökülen bir şey yok.

7.sınıfa gidiyor.Eşimin özel ders ücretinden de gayet haberdarlar.Ama sadece haberleri var İşte.Eyleme dökülen bir şey yok.

Büyükmüş plastik saat olmaz
Alın bir tişört gidin aceleye geldi bu seferlik deyin geçin.
Özel ders bel büken bir eylem insan kızın doğum günü var ama lütfen sakın bir şey almayın der. Ben olsam hediye alacaksanız gelmeyin bile derdim.

Aynen sizin gibi düşünüyorum.Ben de olsam öyle söylerdim.mümkün değil söyleyemezdim saat falan istiyor diye.Bir zahmet kendi anası babası alsın.

Aile dostunuz aile dostunuz degil yalniz siz bu kadar verici oldugunuz icin sizinle onlar hani esiniz kendi kendine bunu alicam dese ailede olmaz diye diretse neysede adam ismarlamis isterse cok zengin olun insan hediye istenir mi ne kadar ayip herhalde bunlar uyanana kadar ne koparsak kar diye bakiyorlar dikkat edin kizin velayetinide ustunuze vermesinler

nee elalemin çocuğuna 400 liralık saat alınacak ama benim çocuğum küvet pahalı diye (hem de o saatle aynı değerde) leğende mi yıkanacak??? pardon??? eşiniz kendisi yıkansın leğende. siz de o küveti sipariş edin netten. rahat rahat yıkansın bebiş.

Öyle pahalı hediye alınca kimsenin gözünde değerli olmuyorsunuz..
Basbayağı enayi diyorlar arkanızdan.
Başkasına 100 liralık bile hediye almam 300-400 lira nedir?
Kıyameti koparır dünyasını başına yıkarım ben olsam.
Ne gerek var alemlere para harcamaya?
Evladım olsa ona dünyaları harcarım ki bir kedim var en iyi mamayı yiyor, semtin en iyi veterinerine götürüyorum, şimdi kumunun da kalitesini yükselticem. O da evlat bir nevi çünkü.
Saçma yani eşinizin yaptığı.
Zaten bebek masrafları onun aklını başına getirir.
Böyle fazla harcama yapıp kendini zora sokanlar için ailemdekiler bir laf söylüyor, bilmem nesinin bilmem nesini bilmiyor diye de neyse şimdi argo biraz bende kalsın :)

Valla hiç abartmıyorsunuz. Özel dersi bedava vermesi de, böyle bir hediye almak istemesi de saçma. Karşı tarafın özel dersi bedavaya getirmesi en saçma olanı. Hani arada bir yardım eder anlarım ama düzenli olarak ücretsiz ders istemeye insan utanır ya, hoş hediyeyi bile ağzıyla istemiş insanlara ne denir ki?

Bence 400 günümüz şartlarında çok fazla , bende olsam sizin gibi davranırdım bence...

Eşiniz gereksiz bonkör davranıyor. Zaten ücretsiz ders anlatıyor.esim kendi öz yegenlerine bile iki taneler 100er liradan fazla bişey almaz hatta bu sene yine doğum günleri olur bu a101 bime falan akıllı bileklik saatler geliyor 60tlye birer tane ondan al dedim çocuk onlar yahu

Al benim esim bu gece harcamalarini dusundukce resmen uyuyamadim o da bir eve gitse en pahali pasta baklava en pahali hediye almadikca bizim giris biletimiz kesilmez gayet fazla hic luzum yok rekabetten baska bir sey degil.

Bebek olsun olmasın zaten harcamalarınız hiç normal değilmiş.Ebeveynlere bir yerde anlarım hadi belki bi ihtiyaçlarını giderirsiniz de.Ben imkanım olduğu halde çocuğuma bile o meblağda bi hediye almam kaldı ki başkasına alayım.Mümkün değil.
Zaten ücretsiz özel ders en büyük hediye.Siz o sonuna kadar açtığınız kapıyı yavaştan kapamaya başlayın bence.Bu arada karşı taraf da size karşı bu kadar verici mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…