Hediye konusunda yardimci olun lutfen

Kendi erkek arkadaşımdan örnek vereyim ozaman...sevgilim saat kullanmayı çok sever.bende doğum gününde ona her kıuafetiyle uyabilecek bir saaat almıştım içinede kadranına yani adını soyadını yazdırmıştım özel bir şekilde....hem sürekli kullanıyor hemde kendi adından marka olan bir saate sahip olmuş oldu.....bende kullanişlı ve değişik hediyeleri çok severim ama senin fikrinde çok güzelmiş

fikir güzel:) kullanırsa eger sigara tabakası alablirsiniz üstünde ismi yazar

Ben de aynı bölümde okuyorum, kalem seti güzel fikir toz pastel setini de düşünebilirsin bence o da hem kullanışlı olur hem sevilir bu bölüm öğrencileri tarafından :)

Ben de aynı bölümde okuyorum, kalem seti güzel fikir toz pastel setini de düşünebilirsin bence o da hem kullanışlı olur hem sevilir bu bölüm öğrencileri tarafından :)

valla imdadima yetistin resmen daha cok bu toz pastel dedigin seyi mi kullaniyosunuz canim yoksa marker falan mi? emin olamadim aquarellere falan da baktim ama hangisi daha cok isine yarar bilmiorum. bi de bana bi kac marka adi verebilirsen super olur. cok sagolll

Çizim masası olabilir dıye düşündüm ancak orijinal olacak. Masanın ucunda sizin bırlıkte çekilmiş rwsmınız basılı olsa ve masada sıze ait bir soz yazılı olsa nasıl olurdu acaba

Markerlar da işe yarar ama toz pastelden daha maliyetli olur set halinde satan yer bulmak zor tek tek alman lazım.Aqarell nadir lazım olur toz pastel-marker arasında karar ver bence :) mungyo ve vincent'in toz pastellerine, letraset'in de promarker kalemlerine bakabilirsin.

cok sagol valla haftaici bi gun gidip sirkeciden halletcem hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…