- Konu Sahibi iyidebananeee
-
Kalem seti'de güzel bi hediye :) ben atkı örüyorum :)
Kalem seti güzel hem isine yaricak hem de hoş birşey ama resimli kupa yoksa ondan yaptirin sihirli bardak diye geçiyor çok güzel çizimlerini yaparken kahve içince bardakta sizin resminiz cikar hoş bir hediye olur
orgu de tatliymis ama ne yapicak kadar bilgim becerim ne de zamanim var :d
Fikrinizi kesinlikle çok beğendim.
Bana çok saçma geliyor mıç mıç aşk böceği hediyeleri açıkçası. Kalpli kutular bilmem neler...
Alanlara saygım var ama bence böyle yani.
Kalem seti güzelmiş. Beğendim bu fikri.
aslinda bardak cok hos bi fikir ya.cok hosuma gitti.ama ailesiyle birlikte yasiyor onlarin resmimizi gormesi hos olmaz gibime geliyo
sagol canim :)) benim de pek hosuma gitmiyo oyle kutu icine notlar felan.zaten ailesinden biri gorse bu durumdan rahatsiz olcak biri erkek arkadasim. o yuzden daha sevimli ve kullanisli biseyler yapmaya caliscam ins olur :)
Erkek arkadasinizin ailesinin haberi yok mu eğer yoksa dediginiz gibi pek uygun olmaya bilir ama varsa bence çok çok samimi olmadiginiz şık bir resim bence çok hoş olur hem uygun da olur
haberleri yok henuz yaailesi bu konuda biraz tutucu insanlar.o yuzden oyle bi hediye hazirlasam zor duruma dusebilir. ama bi arastiricam bu bardak isini :) cok tesekkurler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?