Hediye konusun da yardımcı olur musunuz ?

AsabiyE

mutluluk-stres-heyecan =)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Arkadaşlar belki buna benzer konulara 5-10 kez bana da yardım edin dedim,sağolsun çoğu hatun gerçekten bişeyler üretmeye de çalışıyo ama hep biyerde tıkanıyoruz!pasta yap- tshirt yada puzzle'a baskı yaptır,kutu hazırla içine notlar yaz bişeyler koy,kıyafet vs vs vs heppp aynı.E ben de öyleyim tabiki!
İşin kötü tarafı erkek arkadaşım askerde,yani sonuçta kargoyla göndermek zorundayım bişeyler ..Bu bizim 1.yıldönümümüz olacak,çokkk farklı olsun istiyorum çünkü gerçekten ona değer opuyorumnanaktan

daha biz 2aylık beraberken o askere gittiğinden hediye geçmişimiz de yok,ama ben sevgililer gününde yanına gidebilmiştim (şimdi gitmem imkansız) giderken kendim bi ahşap kutu boyadım,3-5 sınırlı fotoğrafımız vardı,onları printerdan ufak ufak boyutlarda çıkarıp geçici olarak üzerine yapıştırdım,kapaklı ve bölmeli bi kutu,o bölmelere tıkabasa zorla sığan ve ikimizin de bayıldığı çikolata-gofret ve jelibonlar almıştım delikafadulden bi de gömlek aldım ki hala her hava uygun olduğunda giyer..
doğum günündeyse mp3 çalar aldım,zaten tahmin de etti çnkü malum askerde sıkılıyo,kendisi de istiyodu ...e o da tamam
şimdi tıkandım kaldım,o bana sevgililer gününde resimlerimizin basıldığı puzzle ve kupa da verdi üstelik.
başka bi şehire kargoyla gönderebileceğim,değişik bişeyler arıyorum nolur biraz kafa patlatalım belki busefer bişeyler çıkar :a015:
hiçbişey çıkmazsa da kendi yaptığınız,ama o benim saydıklarım dışında bişey varsa yazın,belki biraz değiştirerek yaparım..fikir fikirdir,yoksa hiçbişey yapamayacağım :gitme:

Aynı dert bende de var belki okumuşsundur benimde hediye almam lazım ama ne alcağımı bilmiyorum ya ...

zaten bu konuda dertli 5-10 kişi varız heralde sitede :bbo:
sen daha önce neler yapmıştın?bişey bulamıyosak da bari önceden yaptığımız ve ilginç olduğunu düşündüğümüz şeyleri yazalım da,belki başka okuyanlara cazip gelir yerimseniben

hediye denince çok şey bulunuyo da,öyle gerçekten şaşırtacak farklı bişey bitürlü çıkmadıCADIARZU :gitme:

bayanlara hediye alırken ne çok çeşit var ama erkeklere bir yerden sonra tıkanıyor insan düşünelim ...

Benim ona daha ilk hediyem olcak yani ı yüzden aldıklarımı söleyemicem çünkü daha almadım :)
Ama doğumgününde bir hediyenin yanında bişi düşünüyorum bi yerde gömüştüm 100 ayrı numaradan atıyorum melek hasanı seviyo diye attırıyosun arkadaş çevren geniş olması lazım sonra telefonu kitleniyo şaşırıyo güzel bişi acaipppp romantikk

parfüm diyebilirim ben anca aklıma gelmiyorki tatlım gelirse yazarımkaydirigubbakcemile5

teşekkürler canlarım,evet aynen öyle erkeklere hediyeler hep klasik kalıyo :umursamaz:
ayrıca ben kargoyla başka şehire göndermem gerektiğini söylemiştim ..ona göre düşünsek güzel olur a.s.
parfümü askere ilk gittiği zamanlarda normal bigünde hediye etmiştim zaten şekercim :bbo:

ben resimlerimizden oluşan bir takvim yaptırdım askerde sevgilim şu anda nasıl sizce
degişik olsun diye çok uğraştım anca aklıma bu geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…