• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye kararsızlığım

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
83
kızlar selam,

Hafta içi çok yakın bir arkadaşım bebek görmeye gelecek ve ilk defa evime geliyor aynı zamanda. Düğüne de gelememişti, ben de onunkine gidememiştim çünkü aynı gün evlenmiştik. Evine de gidemedim çünkü yurtdışına yerleştiler. Haliyle hediye, altın vs veremedim. Şimdi Türkiye'ye gelmiş, hem ev hem bebek görmeye geliyor. Benim de ona bir hediye hazırlamam gerekir değil mi? Sizce bir tane çeyrek mi vereyim yoksa altın ve bir ev hediyesi gibi bir şey mi vereyim? Nasıl yapmalı?

yakın sevdiğiniz arkadasınızsa tabi çeyrek altın verin yanındada fincan takımı tada goturebileceği bi ev esyası alın

Size ne getirecek ona göre verirsiniz. Yani bir çeyrek bir gram hazırda dursun. Duruma göre verirsiniz. Ev hediyesine gerek yok bence çünkü siz onun evine gitmiyorsunuz.

Havlu, pike seti falan hem çok klasik hem de bavulda zaten onları koyacak yer yoktur, altın ve giyebileceği bir kıyafet alsam mesela bluz gibi abes olur mu?

Bencede bi ceyrek bebegin uzerine takarsin evine gitmedigin icin ev hediyesine gerek yok. Zarf icinde para olabilir

Ben bebekte altını sevmiyorum
Düğün gibi masrafı yok ki
Altının katkısı olsun

Bebeğin ihtiyacı olan bir şeyi almak daha yerinde olur
Islak mendil, mama, bez, önlük kastetmiyorum

Araba koltuğu mesela, çeyrek altınla aynı nerdeyse

Back
X