hediye için yardımmmmm hanımlarrrr

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
sevgilimle iki senedir beraberiz, kısmetse şubatta nişan yapacağız. bu iki sene içinde birçok hediye aldım , birçok sürpriz yaptım ve bu yılbaşında sıkıştım ne yapacağım diye düşünürken şöyle bir hediye geldi aklıma,
onun için bir video çekeceğim, iki senedir yaşadığım tüm anıları ona karşı o zamanlarda hissettiğim duyguları falan anlatacağım bir video olacak bu, ne dersiniz? güzel olur mu...

Eğer yılbaşına hazırlıyorsanız Bu yıl içinde onunla yaşadıklarınızı anlatan bir video yapın derim daha güzel olur . Ne bileyim komik anılarınızı falan, sinemaya falan gittiyseniz biletleriniz duruyorsa videoda gösterin işte o gün şöyle şöyle olmuştu hatırlıyor musun falan komik anılarınızı romantik anlarınızı anlatın bence güzel olur yada imkanınız varsa sürekli gittiğiniz bir mekanda çekin bu videoyu :13:

Son düzenleme:
hoş bir fikir bence yapabilirsiniz. benim erkek arkadaşım bunun fotoğraf albümü tarzını yapmıştı bana. tanışmamızdan bu yana unutulmaz olan anıları mekanlarına gidip fotoğraflayarak altına yazılar yazmıştı. sinema biletlerini falan saklamış insan çok hoş oluyor. fotoğraf çekerken hatta az daha polis alıp götürüyormuş öyle şüpheli şüpheli foto çekince eylemci sanmışlar yani bizimki anıları toparlayıp sürpriz yapayım derken yeni bi anı eklemiş hayatımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…