hediye için yardımmmmm hanımlarrrr

cillibombom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
456
50
43
34
sevgilimle iki senedir beraberiz, kısmetse şubatta nişan yapacağız. bu iki sene içinde birçok hediye aldım , birçok sürpriz yaptım ve bu yılbaşında sıkıştım ne yapacağım diye düşünürken şöyle bir hediye geldi aklıma,
onun için bir video çekeceğim, iki senedir yaşadığım tüm anıları ona karşı o zamanlarda hissettiğim duyguları falan anlatacağım bir video olacak bu, ne dersiniz? güzel olur mu...

Eğer yılbaşına hazırlıyorsanız Bu yıl içinde onunla yaşadıklarınızı anlatan bir video yapın derim daha güzel olur . Ne bileyim komik anılarınızı falan, sinemaya falan gittiyseniz biletleriniz duruyorsa videoda gösterin işte o gün şöyle şöyle olmuştu hatırlıyor musun falan komik anılarınızı romantik anlarınızı anlatın bence güzel olur yada imkanınız varsa sürekli gittiğiniz bir mekanda çekin bu videoyu :31: :13:

Son düzenleme:
hoş bir fikir bence yapabilirsiniz. benim erkek arkadaşım bunun fotoğraf albümü tarzını yapmıştı bana. tanışmamızdan bu yana unutulmaz olan anıları mekanlarına gidip fotoğraflayarak altına yazılar yazmıştı. sinema biletlerini falan saklamış:16: insan çok hoş oluyor. fotoğraf çekerken hatta az daha polis alıp götürüyormuş öyle şüpheli şüpheli foto çekince eylemci sanmışlar :9::9: yani bizimki anıları toparlayıp sürpriz yapayım derken yeni bi anı eklemiş hayatımıza :9::9:

Back