Hediye Fikirleri İstiyorum...

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
Merhaba KK'nın güzel bayanları
Sorunum şu;
18 Nisan nişanlımın doğum günü ve uzak bir şehirde. Ben hala bir hediye bulamadım
4 senedir birlikteyiz haliyle bende fikirler tükendi bende biraz odunumdur aklıma bir şey gelmiyor biraz akıl verin lütfen. Fikirlerinize çoook ihtiyacım var.

tam bir hafta var bir hafta boyunce her gün videonuzu kaydetseniz her sabah ve akşam onun için birşeyler söyleseniz. ve çevreniz akrabalarınz ve o hayatınıza girdikten sonra sizde olan değişimlerle ilgili yorumlarını kaydetseniz.. en son nişanlınıza gönderirsiniz.

Evet güzel fikir aklıma yazdım bunu. Tşk ederim :)

Ne alacağın ya da nasıl bir şey hazırlayacağın tamamen sana kalmış. sadece şunu söyliyim: erkekler kadınlar kadar hassas değil. senin binbir emekle hazırlayıp para harcadığın hediyeleri açınca bırak sevinmeyi anlamayabilir bile. sen de o kadar uğraştığın için beklentin büyük olacak. normal miktarda sevinse bile sen doyuma ulaşamayacaksın. dünyanın en hasssas erkeği bile böyle duygusal hediyelerde havalara uçmaz.
neyde havalara uçar biliyor musun? içinde ya adrenalin ya da kablolar olan bişeye.
mesele tuttuğu takımının sezonluk kombin bileti, paraşütle atlama kursu, spora gidiyorsa spor salonu üyeliği,
ya da telefon, xbox, playstation vs.
bol şans...

Merhaba
İsterseniz size özel bir duvar yada masa saati yapabilirim.boylece zamanı hep sizinle geçirir :))

Resimli bardak yaptırıp gönderebilirsin şu sıcak su koyunca resimler çıkıyor ya ondan

Ayakkabı, saat, gömlek&yelek vs gibi birşey alıp gönderebilirsin

canım , bende eşime 2 sene önce ( 8 yıl kadar birlikte olup ,2.5 yıllık evliyiz), 2 sene öncesinden yazmış olduğu 5-6 senelik çook hoşuma giden mesajları tek tek renkli not kağıtlarına yazmıştım.. vakti geldi diye düşünüp onları çokgüzel kalpli bir kutuya yanında çikolatalar,şekerler.. yanında eşime bir kazak ve tshirt hediye etmiştim.. 2 sene oldu 3. bir kağıdı okumuş değildir kendisi

eşimin doğum günü de yaklaşıyor ben tuttuğu takımın formasını alcam.
geçen sene de ayakkabı almıştım.

En azından nezaketen okuyaydı iyiydi ama mesaj fikri güzelmiş :)

Fikirlerin tükenmesi olayını ben de yaşadım :) ihtiyacı olan bişey yoksa en değerlisi manevi değeri olan bi hatıra veya sadece birlikte vakit geçirmek bile olabilir. Ama illa fiziksel bişeyler alayım elim dolu olsun diyorsanız internetten bol hediye fikri bulabileceğiniz siteler var. 1dahasoyle com var mesela benim kullandığım ilginç sıradışı hediyelik ararken bakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…