- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
-
- Konu Sahibi incirkusum
Evet güzel fikir aklıma yazdım bunu. Tşk ederim :)tam bir hafta var bir hafta boyunce her gün videonuzu kaydetseniz her sabah ve akşam onun için birşeyler söyleseniz. ve çevreniz akrabalarınz ve o hayatınıza girdikten sonra sizde olan değişimlerle ilgili yorumlarını kaydetseniz.. en son nişanlınıza gönderirsiniz.
Bende hediye özürlüyümHediye özürlü biri olarak işe yarayacak hediyeden yanayım.
Bence ihtiyacı olan bişey al.
MerhabaMerhaba KK'nın güzel bayanları
Sorunum şu;
18 Nisan nişanlımın doğum günü ve uzak bir şehirde. Ben hala bir hediye bulamadım
4 senedir birlikteyiz haliyle bende fikirler tükendi bende biraz odunumdur aklıma bir şey gelmiyor biraz akıl verin lütfen. Fikirlerinize çoook ihtiyacım var.
Hepsinden aldım :) hatta kupa ilk hediyemdi :)Resimli bardak yaptırıp gönderebilirsin şu sıcak su koyunca resimler çıkıyor ya ondan
Ayakkabı, saat, gömlek&yelek vs gibi birşey alıp gönderebilirsin
Onları almıştım ben :) o yüzden aklıma bir şey gelmiyor :)eşimin doğum günü de yaklaşıyor ben tuttuğu takımın formasını alcam.
geçen sene de ayakkabı almıştım.
En azından nezaketen okuyaydı iyiydicanım , bende eşime 2 sene önce ( 8 yıl kadar birlikte olup ,2.5 yıllık evliyiz), 2 sene öncesinden yazmış olduğu 5-6 senelik çook hoşuma giden mesajları tek tek renkli not kağıtlarına yazmıştım.. vakti geldi diye düşünüp onları çokgüzel kalpli bir kutuya yanında çikolatalar,şekerler.. yanında eşime bir kazak ve tshirt hediye etmiştim.. 2 sene oldu 3. bir kağıdı okumuş değildir kendisi