• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hediye fikir almak istiyorum :) ~

Menfi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2012
88
0
36
Sivas
Arkadaşlar biraz uzun oldu ama şimdi şöyle söyliyeyiim :31:;
Sevgilimin doğum günü veya özel gün felan değil ama içimden geldi ona küçük bi manevi bi hediye hazırlıyorum :32:
Bir kare kutu aldım bunu kırmızı bi jelatinle paketledim çok güzel oldu. İçine kırmızı kalpli kağıtlara seni seviyorum vs gibi içimden gelen güzel cümeleler yazdım kutunun içine yapıştırdım onları. Sonra bi mektup yazmıştım onu yine kırmızı :1: bi kağıda yazdım turuncumsu bi zarfa koydum onu da içine koydum. 2 tane kalpli çikolata koyucam. Resmimi çıkartıp onu da çerçeveletip veya kenarlarını güzelce süsleyip onu da koyucam. Bi kaç önceden ona yazdığım şiir benzeri şeyleri koyucam. Böyle gelin-damat küçük süs eşyası var onu da koyucam :1:

Bir de küçük manevi bi hediye olsun istedim arkadaşımın biri mavi bebek patiği al kutunun içine nazar boncuğu falan koy ortasındada patiği koy dedi. Benimde sevgilimin babası vefat ettiği için evlenince ilk oğlumuz olursa babasının ismini koymayı düşünmüştük. Hani böyle bir şey yazıp üstüne ilk oğluşumuz .... 'ya diye üstüne de bişey yazarım güzel olur diye düşündüm. Sizce nasıl oluuur? :26:
- Veya aklınıza gelen güzel bir şeyler varsa onlarda olur nolur yardım ediiiiiiiiiiinnn :44::13:

Canım çok ince düşünceler bunlar.Ama ne yazık ki daha çok kızların hoşuna gidecek türden.
İçinde aşk sözcükleri yazan kırmızı kutu fikrini kaçıncı görüşüm-duyuşum oldu.
Bebek konusu da erkek arkadaşını irkiltebilir.
Bilemiyorum yani...

Yok hayır bebek konusuna o çok heyecanlanır çok istediği bir şey :)
Bu çok hoşuna gidecek eminim. Çünkü kendi yaşamından hayatından biliyorum..
Hemde aşk sözcükleri kutnun içine yapıştırdm hani sadece kutuya yazıp koymadım
Sizinde farklı fikirleriniz varsa söyleyiin
:6:

Son düzenleme:
Bence kutuya patik koymanız çok saçma olur eşiniz olsa neyse ama henüz bunları düşünmeniz için erken. Hem Allah ne nasip ederse o olur şimdiden bu kadar ayrıntıya girmeye gerek yok. Yaşınız kaç bilmiyorum ama kırmızı kutuydu yazı vs. bunlar çok çocukça geldi bana. Tabi siz yinede sevgilinize içinizden geldiği gibi hediyenizi sunun.

Tuttuğu takımla alakalı bir hediye olabilir.
Özel birşey istiyorsan,güzel bir saat alıp,saatin arkasına not yazdırabilirsin.
Sigara kullanıyorsa çakmağa yazı yazdırabilirsin.
T-shirt e ikinizin resmini bastırabilirsin,uyurken giyer mesela.

sevgilinizi tabi siz tanırsınız ama bunlar pek uygun değil gibi geldi
onun yerine sigara içiyorsa çakmak playstation varsa oyun yada belli bi hobisi varsa o tarz birşey alabilirsin daha çok hoşlanır sanki

Canım çok ince düşünceler bunlar.Ama ne yazık ki daha çok kızların hoşuna gidecek türden.
Bilemiyorum yani...

yukarıdaki tüm yazılanlara katılıyorum...

kendi resimlerinizle oluşturulmuş bir duvar saati, takvim, t-shirt gibi bir şey olabilir belki...belki fikir verir diye yazdım..

Bi çok kişi bunu yapabiliyor siz neden bu kadar tepki gösterdiniz ben bunu anlamadım ?
Çakmak falan onu sevgililer gününde almıştım.
Bem manevi hediyeler diyorum bi çoğunuz maddi ve klasik şeyler söylemişsiniz
:53:
Yargılamak yerine ben hediye önerisi istiyorum.
:ssz:

ben beğendim hediye fikrini erkekler böyle sevgi sözcüklerini sever ama mektup ve patik olmasada olur , manevi bi hediye olarakta bir bileklik yapabilirsin hani erkekler kullanıyo ya onlardan kendin yapabilirsin aklıma gelen bu

canım biz de aklımıza gelenleri yazdık...

becerilerine göre sen bir şey bulabilirsin... mesela şiir yazabilirsin... onun için güzel bir yemek yapabilirsin..
sürpriz bir piknik hazırlayabilirsin mesela..

eskiden ahşap boyama yapardım. eşime kol düğmeleri için bir kutu yapmıştım.kapak içine de yine boyayla not yazmıştım.. içine de seni seviyorum yazıp kutunun altına da tarih yazmıştım...

valla aklıma şimdilik başka bir şey gelmiyor:))

aynen bebek olayını iptal et bence..manevi hediyeler ilklerinizden oluşabilir..ilk gittiginiz yer,film,....
bunları hatırlatan resim gibi birşey bulursan onlarıda kutuna koyabilirsin..

aynen bebek olayını iptal et bence..manevi hediyeler ilklerinizden oluşabilir..ilk gittiginiz yer,film,....
bunları hatırlatan resim gibi birşey bulursan onlarıda kutuna koyabilirsin..

Resim olacak zaten onu koyucam teşekkürler..

canım biz de aklımıza gelenleri yazdık...

becerilerine göre sen bir şey bulabilirsin... mesela şiir yazabilirsin... onun için güzel bir yemek yapabilirsin..
sürpriz bir piknik hazırlayabilirsin mesela..

eskiden ahşap boyama yapardım. eşime kol düğmeleri için bir kutu yapmıştım.kapak içine de yine boyayla not yazmıştım.. içine de seni seviyorum yazıp kutunun altına da tarih yazmıştım...

valla aklıma şimdilik başka bir şey gelmiyor:))

Şiir çok yazıyorum ona öyle bir şey de koydum zaten :) Pikniği geçen hafta yapmıştık :26: Zaten doğum günü veya özel gün felan değil o yüzden abartmak istemiyorum diyorum ya manevi olsun :16:

adiyeff .!.:

Mesajınıza cevap veremiyorum burdan yazıyım dedim, güzel olabilir teşekkür ederim :)

__

Ben de niyeyse o patiği sevdim hani ne biliyim bakınca aklına gelir daha çok sever bağlanır :) Önceden de ilk çıktığımız günden itibaren yazdığım defter vardı 2 tane onları vermiştim şimdi diyorum keşke vermeseymişim aha ne güzel koyardım :52::52:

Yaşını bilmeyince yorum yapmak biraz zor oluyor ama...

T-şört, saat maat bu tarz şeyler bence de manevi değil, daha çok doğum günü hediyesi gibi..bence istediğin gibi içinden geldiği gibi yap, çünkü sevgilini ve nelerden hoşlanacağını en iyi sen bilirsin, hani bir çok kişi erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz demiş ama erkekten erkeğe de değişen bir durum bu, %90 beğenmez diye, %10 kenara atamayız..

Çok komik ve basit ya da çocuksu kaçan şeylerin de yeri ve zamanı gelebiliyor!:)

İkinci sevgilinle aranızda çocuksu bir iletişim de söz konusu ise , neden olmasın?

Ben de şey yapmıştım, ince uzun kağıtlar kesip yapıştırıp, boyum kadar uzunlukta bir yazı yazmış, küçük cam şişenin içinde vermiştim, baya uzun bir mektup gibi birşey olmuştu, bir de kağıt enine kısa boyuna uzun olduğundan minik minik yazmıştım!:)

hıc bır zaman boyle seyler yapmadım ,özenıyorum valla boyle manevı hedıyeler hazırlayanlara

ıncık cıncıkle ugrasanlara gercekten ımrenıyorum .hıc anlamam boyle seylerden ben .

kırmızı kutu olayını hep duymusumdur ama ,daha nasıl yapıldıgını daır bılmem:1:

yalnız benden sana tavsıye ; bebek patıklerını fılan ıptal et ,yanı bebege daır herseyı ıptal et .

sevgılın bıle korkmasa aılesı korkabılır .soyle kı ; sevgılın o hedıyelerı aılene ılla kı gosterecektır .

emın ol aılesının ılk dusunecegı sey ; "ne kadar da meraklı evlenmeye "dıyecekler .

yanı senı cok meraklı bırı olarak gorebılırler .hatta aıle bıraz daha fesatsa bebek patıklerınden

farklı seyler de dusunebılırler ,benden soylemesı :ssz:

Bilemiyorum yani...

İçimden geçenlere tercüman olmuş arkadas, ekleyeCek kelam bulamadım :51:

Yaşını bilmeyince yorum yapmak biraz zor oluyor ama...

T-şört, saat maat bu tarz şeyler bence de manevi değil, daha çok doğum günü hediyesi gibi..bence istediğin gibi içinden geldiği gibi yap, çünkü sevgilini ve nelerden hoşlanacağını en iyi sen bilirsin, hani bir çok kişi erkekler böyle şeylerden hoşlanmaz demiş ama erkekten erkeğe de değişen bir durum bu, %90 beğenmez diye, %10 kenara atamayız..

Çok komik ve basit ya da çocuksu kaçan şeylerin de yeri ve zamanı gelebiliyor!:)

İkinci sevgilinle aranızda çocuksu bir iletişim de söz konusu ise , neden olmasın?

Ben de şey yapmıştım, ince uzun kağıtlar kesip yapıştırıp, boyum kadar uzunlukta bir yazı yazmış, küçük cam şişenin içinde vermiştim, baya uzun bir mektup gibi birşey olmuştu, bir de kağıt enine kısa boyuna uzun olduğundan minik minik yazmıştım!:)
Oda iyiymiş :1:

hıc bır zaman boyle seyler yapmadım ,özenıyorum valla boyle manevı hedıyeler hazırlayanlara

ıncık cıncıkle ugrasanlara gercekten ımrenıyorum .hıc anlamam boyle seylerden ben .

kırmızı kutu olayını hep duymusumdur ama ,daha nasıl yapıldıgını daır bılmem:1:

yalnız benden sana tavsıye ; bebek patıklerını fılan ıptal et ,yanı bebege daır herseyı ıptal et .

sevgılın bıle korkmasa aılesı korkabılır .soyle kı ; sevgılın o hedıyelerı aılene ılla kı gosterecektır .

emın ol aılesının ılk dusunecegı sey ; "ne kadar da meraklı evlenmeye "dıyecekler .

yanı senı cok meraklı bırı olarak gorebılırler .hatta aıle bıraz daha fesatsa bebek patıklerınden

farklı seyler de dusunebılırler ,benden soylemesı :ssz:

Anne ve babası yok .. Babannesi ve dedesiyle yaşıyor o yüzden bu tarz şeyler onun çok hoşuna gidicek diye düşünmüştüm , bebek konusuna gelince o o kadar istiyor ki evlenince bi erkek çocuğumuz olsun, babasının adını koyalım falan .. :)
İptal mi edeyim ya :44: :26:

Son düzenleme:
Vereceğin kupanın için çikolatayla, şekerlemeyle veya ufak kağıtlara yazdığı sevgi sözleriyle filan doldursan nasıl olur? Ya da ikinizin birlikte olduğu bir resmin arkasına '' Eğer parçaları birleştirirsen dünyadaki en iyi sevgiliyi ve sayesinde çok mutlu olan kızı görebilirsin vs. tarzı birşeyler yazıp - Bu çok olmadı tabi sen daha uygun birşeyler bulursun bu tarz bir oyun için - resmi çok küçük olmayan parçalara böl. Sonra da kupaya doldur. Ya da bunu en fazla resim çerçevesi olacak boyutta bir puzzle olarakta yaptırabilirsin fazla büyük boyutta olanlarla erkekler uğraşmıyorlar genelde.

Ya da sanırım şu daha tatlı olur tek tek paketlenmiş olan çikolatalardan al ülkerin ecesi gibi sonra bütün çikolataları tek tek açıp paketlerin iç tarafına benim sevdiğim adam şunu söyle yapar, sürekli böyle der, kokusu şöyledir vs gibi onu ne kadar tanıdığını, herşeyini bildiğini gösteren notlar yaz. Aynı şekilde seni sevmemin 1. nedeni 2. , 3., x.inci nedeni tarzı notlarda yazılabilir çikolatanın içine sana kalmış. Hem hepsini birden okuyamaz böylece, o çikolatalardan her yiyişinde seni hatırlamak ve mutlu olmak zorunda kalır

Daha önce başka bir konuda yazmışım bunu sana da gönderiyim dedim belki işine yarar ve bencede patik fikri şimdilik abartılı, üstelik durup dururken veriyorsun mazallah, kalbine iniverir yaşlı babane-dedenin :1: İleride hamile olduğunu kocana söyleyeceğin zaman yaparsın bu tarz şeyler, hem şu kadın halimle bana verilse o hediye ben bile nooluyoruz ya diye düşünürüm.

Bİ de aslında manevi hediyeler böyle bizim yazdıklarımızla veya kırmızı kutularla filan olmaz biliyor musun? Onun anılarıyla ilgili olan, çok istediğini bildiğin birşeyi bulman üzerinde düşünmen, onu tanıdığını belli etmen lazım manevi hediye olması için. Mesela babasıyla ilgili en çok hatırladığı şey ne ki acaba? Burdan yola çıkıp birşeyler bulsan belki?

Mesela benim eskiden uzun süreli ilişki yaşadığım biri vardı, böyle romantik romantik süprizler mi hazırlamadım, pspler mi almadım buna rağmen adamın en çok sevindiği hediye annesinin ona okuduğu bir çocuk kitabını anlatmıştı bana konusunu hatırladığı ama ismini bilmediği, bende bulup ona hediye etmiştim eski versiyonunu(zaten popüler birşeydi salak olduğundan daha sonra duymamış demekki) acayip duygulanmıştı görünce çok şaşırmıştım :9:

Back