Hediye ama sevgiliye değil sevgilinin ailesine

pinkgirll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2013
263
32
Kızlar merhaba ben şehir dışındaydım kendi memleketimde yani. Şimdi çalıştığım ve sevgilimin de olduğu Şehre geldim tatil bitince. Tatil zamanı sevgilimin ailesinin bana iyiliği dokundu benim bi işim için koşturdular. Daha önce de böyle olmuştu. O zaman tatlı Alıp sevgilimle göndermiştim . Şimdi gene tatlı göndersem olmaz diyorum. Zaten memleketten dönerken de bişey almadım. Ne yapabilirim acaba fikri olan var mı.? Bunlar harici onlar da bana sık sık yiyecek türü hediye göndermişlerdi . Aşure vs gibi. Ama onlarla da tanışmış Değilim. Aradaki seviyeye uygun teşekkür mahiyetli ne yapabilirim

Bence annesine mutfakta kullanabileceği tabak çanak tarzı değişik bişey alabilirsin yada kapalı ise eşarp olabilir şal olabilir

Neden sevgiline sormuyorsun? Belki annesinin almak istediği bir şey vardır da alamamıştır.

Bence annesine mutfakta kullanabileceği tabak çanak tarzı değişik bişey alabilirsin yada kapalı ise eşarp olabilir şal olabilir
Evet kapalı , eşarbı ben de düşünmüştüm eskiden. Ama çok samimice olur gibi gelmişti ( daha tanışmadan) bir de beğenmez belki diye vazgeçtim. Şimdi de bu koşturmacayı yapan babası aslında. En son ki durumda. Ondan duan için direk annesine hediye almam doğru olmaz diye düşündüm ama . Yine de fikirlerinizi bekliyorum. Farketmez aynı aileden sonuçta diye de düşünülür mü ki

bence alma ben aldım ama pişman oldum açıkçası yine yiyecek türü bişeyler yolla ya da arayıp teşekkür et illa bişey alma

Bence altı üstü eşarp yani samimiyetle ne alakası var çok da yerinde bir hediye.. ama madem babası yaptı diyosun tesbih kullanıyosa yada sigara içiyosa çakmak olabilir ama sadece babasınada alırsan annesi belki alınabilir bu iş çok karıştı hahah en iyisi yencek bişey gibi görünüyor ama ben olsam bir de annesine ufak tefek bi hediye alırdım

Bak bişey geldi aklıma canım mesela böyle işlenmiş süs tabakları var eve asılan yada bir köşeye konulan onların üzerine yazı da yazdırılıyo babasının ismi ve soy ismini yazdırabilirsin anneme böyle bi hediye gelmişti evin bir köşesinde duruyo çok da güzel

:))) evet çok karıştı. Ama tespih çok mantıklı geldi. Sevgilim de teşbih kullanıyor ona da almayı düşünüyordum . Bi Babasına bi ona mı alsam. Tabi bu sefer annesine de almak gerekir doğru diyorsun :) bu sefer de iyice abartmış olurum eşarba bile abartı dedim sonuçta :)
Ay napıcam ya hep yiyecek hep yiyecek miii

Pasta tatlı lokum gibi yiyecekler ya da küçük ev aletleri alınabilir.
Küçük ev aletlerinden ne olabilir. .? Temel malzemeleri vardır robot vs gibi. Hani böyle yeni çıkan değişik aletlerden düşündüm, yumurta Haşlama makinesi gibi. Ama o yaştaki bi kadına da bunlar gereksiz gelebilir, boşuna mutfakta yer kaplıyo diye bile düşünebilir, benim annem öyle şeyleri kullanmaz mesela, ne gerek var fazlalık diye düşünür . O Yüzden ondan da çekindim...

Ya eşarbın neyi abartı yemeni al o zaman bence dediğin gibi yap tesbih babasına yemeni yada eşarp annesine

Ya eşarbın neyi abartı yemeni al o zaman bence dediğin gibi yap tesbih babasına yemeni yada eşarp annesine
Hahaha :) ne bilim bana öyle geliyo. Sonuçta alacağım eşarp en az 100-150 lira olucak ( parasında Değilim , ama nispeten Pahalı bi hediye bana abartmış Olacağım hissini veriyo Tanışma bile olmadan bu ne cıvıklık falan diyorum, belki de ben abartıyorumdur bilemiyorum :) söz Nişan hiç birşey yok belki de ayrılcaz nasip yani ne bilim...

Ne 100 tl si kız :-D ben eşarp şal satıyorum 20 liraya o kadar şık eşarplar var ki çık bi dolaş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…