- 14 Ağustos 2018
- 19.525
- 73.318
ay evet böyle tipler var.bi arkadaşım kendi kendine çiceksepetinden kendine çiçek yollayıp paylaşıyoduSözüm meclisten dışarı, arkadaşınız iyidir de ne tipler gördüm kocalarını sık boğaz ede ede kendilerine hediye aldırıp "Ay bunu kocam almış sürpriz, hiç haberim olmadı" diyenleri ve buna benzer şeyleri, pek şey yapmayın böyle konuşanlara dört dörtlük değil hiçbir şey. Hoş, dört dörtlük de olsa onlarınki sizin hayatınıza bir artısı-eksisi de yok.
İsteyin arkadaşım, kimi adam böyle. Akıl edemez, düşünmez, görmemiştir alışmamıştır falandır filandır.
Benim adam da sendekinin bi değişiği; öyle kendiliğinden "Hoop şunu aldımm sürpriiiiiz" deyip de bir şey düşünüp de yapmaz pek. "Ya şuna ihtiyacım var" derim, o kulağına girer, bakarım ondan almış gelmiş. Bizde böyle.
Bende altın isteyecemay evet böyle tipler var.bi arkadaşım kendi kendine çiceksepetinden kendine çiçek yollayıp paylaşıyoduen küçük dayımın eşi son doğum yaptığında asmış boynuna bi altın onunla dolaşıyodu kocam aldı doğurdum diye diyodu meğer babasına aldırmış
ay evet böyle tipler var.bi arkadaşım kendi kendine çiceksepetinden kendine çiçek yollayıp paylaşıyoduen küçük dayımın eşi son doğum yaptığında asmış boynuna bi altın onunla dolaşıyodu kocam aldı doğurdum diye diyodu meğer babasına aldırmış
Ohaay evet böyle tipler var.bi arkadaşım kendi kendine çiceksepetinden kendine çiçek yollayıp paylaşıyoduen küçük dayımın eşi son doğum yaptığında asmış boynuna bi altın onunla dolaşıyodu kocam aldı doğurdum diye diyodu meğer babasına aldırmış
Oha
Zaten koca bir şey yapsa (çiçek hariç) paylaşılmaz, insan söylemeye de çekinir.
Karşıdakini incitebilirim vs diye.
Görgüsüz müyüz, her alınan edileni gösterecek miyiz?
Demek ki yapılmayınca gerçekten görgüsüz olunuyor.
ay evet böyle tipler var.bi arkadaşım kendi kendine çiceksepetinden kendine çiçek yollayıp paylaşıyoduen küçük dayımın eşi son doğum yaptığında asmış boynuna bi altın onunla dolaşıyodu kocam aldı doğurdum diye diyodu meğer babasına aldırmış
izleyin aklıma bu geldi
Eşim bir keresinde işteneve geldi, doğum günüm Kasım ayında. Aradan iki saat gecti Saat 8 geliyordu birden ayaklandı gitti türk marketinde baklava aldı, marketin kapatmasına dakika kala. Bana doğum günü için almış. Tşk ettim ama çok sinirim bozuldu ben baklava yemiyorum biliyor ayrıca baklavaya bir sürü para verip alacağına küçük bir pasta ve çiçek alsa benimde iki çocuklu hayatıma renk katmış olurdu. Benimle dalga geçmiş gibi oldu. Hatta yanlış hatırlamıyorsam başka bir iş için çıkmıştı baklava diye zaten söyleniyordu, aklına dogumgunum gelince çevirdi durumu
Eşim yıllardır hep aldı ama ben her defasında bir sonraki yıl hala yaşıyorsak hediye alma diyorum,
Çünkü kocamın zevkini beğenmiyorum, aldıklarını kullanmıyorum resmen kocamın zevksiz hediyeleri diye koleksiyon yapasım var