• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi

bende haftalik 200 tl butceye basladim aslinda bu ay cok sıkıştim o kadar bile harcamayacagim 23 tl harcadim pazarda sut alabilirim belki ama tedirginim bu konuda
Ben tatilde olduğum için bu hafta sütcüyü kaçırdım hazır yoğurt aldım ama bir kasıktan sonrasını yiyemedik.
Aynı endişe bende de var, nasıl yapacağız bilmiyorum.
İşyerinin et aldığı kasap mandıra sütü satıyor, oradan alayım diyorum ama hastalık olayı da korkutuyor
Bilemedim

merhabalar;

dün itibariyle ben de başladım. ve dün itibariyle sigarayı da yeniden bıraktım, şimdilik nikotin sakızıyla idare ediyorum.

ayrıca yeni atandığım okulda sigara içmek yasak, müdür bu konuda çok titiz, benim de işime geldi.

dün akşam iki ekmek ve 10 lt suya 15 lira verdim. 185 lira ile devam.

bu haftalık harcama bütçelerini seviyorum, abur cubura para vermiyorsunuz mesela, daha çok evdekileri değerlendirmeye odaklandığımızdan; israf da olmuyor.

ben de kıza 3 kutu süt, unibaby(çağdaşta 30₺ üzeri alışverişte 4lü sarı unibaby 24.5’tan 16₺ ye geliyor), 3 kavanoz zeytin ezmesi ve minik bazlama aldım 52₺ bütçeden düşüyorum. 148₺ kaldı. cumaya kadar market yok :63:

yalnızca yeşil mercimek siparişim geldi kendime, anneme ve kv’ye toplam 6 kilo, 42₺ oraya verilecek. bir de 10₺’den kurufasulye sipariş verdim 5 kilo. yani 92₺ ödemem olacak, onları da zaten önceden ayırmıştım.

Merhaba hanımlar,

Market yok dedim ama misafirim geldi 28 liralık harcamam oldu. Dolayısıyla 148- 28= 120₺ :)

Merhabalar .tayinim çıktı taşınma telasindayim.perşembe günü eşyalarım gelecek.bu aralar fazlaca masrafı var ve yerleşene kadar yemek -pazar -harcama düzenim olmayacak ne yazık kio_Otayinim aileme yakın yere çıktı çok şükür. Baksam annemdeyim:KK49:akşama köfte salata makarna var.

Nikita Nikita tayinin hayırlı olsun.

haftalardan sonra harcamasız bir gün geçirdim. yarın için patatesli tavuk yemeği yaptım, oğlumla eşim sever. bana zeytinyağlı fasulye var. ortaya pilav var. patates salatası yapıcam, patatesleri haşladım. tavuktan da azıcık ayırdım, ertesi gün için tavuk çorbası yapabilirim.

harcamasız ve planlı günlerrrrr :süslü:

Nikita Nikita tayinin hayırlı olsun.

haftalardan sonra harcamasız bir gün geçirdim. yarın için patatesli tavuk yemeği yaptım, oğlumla eşim sever. bana zeytinyağlı fasulye var. ortaya pilav var. patates salatası yapıcam, patatesleri haşladım. tavuktan da azıcık ayırdım, ertesi gün için tavuk çorbası yapabilirim.

harcamasız ve planlı günlerrrrr :süslü:
Tesekkür ederim planli
.

günaydınlar...

bugün marketten biraz sebze ve iki ekmek almam gerekiyor.

sabah buzdolabına göz gezdirdim. kapya biber vardı, bozulmadan közlemem gerek. 2 adet yufkadan da sigara böreği sarmam lazım. haşladığım tavuktan çorba yapmam gerek. limonata da yapsam keşke.

eksikler: domates, salatalık, marul, maydanoz, ekmek.

hiç bir şeyi ziyan etmemeye odaklandım.

Masrafçı başı geldiiii hanım :bicak:

120 - 56(36+20)= 64 lira kaldı. Okula gittim kayıt için ve işlerimi halledemedim, dışarıda yemek yemek zorunda kaldım.

Back