Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağın sızma zeytinyağı olduğunu görünce sevindim. İnsanlar riviera tuzağına düşüp (gerçek zeytinyağı sanarak)ne olduğu belirsiz yağı satın alıyorlar bilmeden. Gıdada hep bir kandırmaca, aldatmaca. Bıktım bu durumdan. Aklımıza ne gelirse alırken gerçek mi diye düşünmeden edemiyorum.Hep et sebze süt ürünleri yiyince uygun oluyor. En çok abur cubur ve gereksizler tutuyor.
Alışverişimi yaptım 5 tane tavuğu 15 tlye aldım
Zeytinyağları 61tl ve çaya da 29 verdim.
Bu ayki alışverişim bitti. Üste kalan 250tlye de arabama benzin alıcam.Eki Görüntüle 2761731
Bereketli olsun inşallah.Dondurucudan gidiyorum ama baktım indirim var stoklu yağ un çay aldım bikac atistirmalik derken 160 TL tuttu. Bunlar en haftanın artan paraları ile alındı.
Burayı takip eden arkadaşlar için bilgilendirme olsun bu mesaj.
Hayır ,haftalık 250 TL bize yetmiyor tabii ki. 4 kişilik aileyiz, sağlıklı ve dengeli beslenmeye dikkat ediyoruz.
Kendi adıma aylık toplu alışverişi yaptıktan sonra haftalık 400 civarı da ekstra harcama oluyor.
Hemen bir şaşırma,kınama ifadesi kullanmak yerine buraya sorulabilir.
Daha önce de yazdım,köyden ,ailesinden ciddi yardım alan aileler bizim kadar harcamaz. Biz her şeyi para ile alan kesimdeniz. Et, süt,yağ,baklagil,sebze gibi ihtiyacını tanıdıklarından karşılayan kesim de bizim harcamamızı ekstrem bulabilir.
Sağlıklı beslenmek ülkemizde ucuz değil,evet. Ama sağlıktan değerli de ne var ki.