- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aynen cnm .farkındayım ama onun harcamaları dışında ben kendime 150 hedef koymuştum zaten:) mutfak herşey ondan aslinda ama ben haftalık harçlık diye 250 alıyorum ondan 100 birikim diğer 150 ile de yardımcı oluyorum ona ben de bu şekilde işte elden gelen bişey yok o seviyor mutfak pazar işini .çünkü kendi de pazarciEşinin aldıkları da mutfak için ama
Ankaradan bildiriyorum :) mandalina da 7yi gördüm ben ve almıyorum artık mevsimi geçiyor zaten çok mantıksız. Muz yerli8,5 ithal 10.ankara armutu 4,5, deveci-normsl 6-7. Bunlar bilindik market fiyatları pazara gitme imkanım yok malesef ama farklı oldugunu sanmıyorum Elma bile 4,5-5ya. Ya tamam olmayan kivi muz ananas yemesin hadi de elmadanı yemesin ya! 1kilo alsan 4tane çekiyor tanesi 1,25e elmamı olur. Yazık günahT tatlu Evet bizim de bulamadığımız şeyler oluyor.
Ulaşım zorluğu nedeni ile getirmiyorlar bazı şeyleri.
K kahvemsi mutluluk Gerçekten mi?
Mandalinanın bu fiyat olması mesela, çok absürt bana göre.
Yazık üstelik.
Allah asgari ücretle geçinenlere yardım etsin.
Alım gücü çok düşük bu yıl.
İzmitte de malesef aşağı yukarı aynı durumlar. En son 2 kg portakal 1 kg elma almıştım. 9tl vermiştim malesefAnkaradan bildiriyorum :) mandalina da 7yi gördüm ben ve almıyorum artık mevsimi geçiyor zaten çok mantıksız. Muz yerli8,5 ithal 10.ankara armutu 4,5, deveci-normsl 6-7. Bunlar bilindik market fiyatları pazara gitme imkanım yok malesef ama farklı oldugunu sanmıyorum Elma bile 4,5-5ya. Ya tamam olmayan kivi muz ananas yemesin hadi de elmadanı yemesin ya! 1kilo alsan 4tane çekiyor tanesi 1,25e elmamı olur. Yazık günah
Ankaradan bildiriyorum :) mandalina da 7yi gördüm ben ve almıyorum artık mevsimi geçiyor zaten çok mantıksız. Muz yerli8,5 ithal 10.ankara armutu 4,5, deveci-normsl 6-7. Bunlar bilindik market fiyatları pazara gitme imkanım yok malesef ama farklı oldugunu sanmıyorum Elma bile 4,5-5ya. Ya tamam olmayan kivi muz ananas yemesin hadi de elmadanı yemesin ya! 1kilo alsan 4tane çekiyor tanesi 1,25e elmamı olur. Yazık günah
Hay Allah ya çok kötü olmuş o zaman. Ne diyim çiftçi de haklı. Kendi ucuza satıyor parayı toptancı kazanıyor. Herkes boş bulduğu yere elma ağacı eksin artık kendisi için o zaman :)Elma üreticileri para etmiyor diye, hastalık geliyor, değeri düşüyor diye ( ben pazarda özellikle ilaçsız elma ararım ) elma ağaçlarını söktü, kesti, kimi üzerindeki meyveyi bile toplamadı. Evet elma artık lüks, çünkü kimse uğraşıp üretmek istemiyor. Çoğu üretici istesem alırım yeaa kendime bile bırakmadan hepsini kestim diyor.
Hay Allah ya çok kötü olmuş o zaman. Ne diyim çiftçi de haklı. Kendi ucuza satıyor parayı toptancı kazanıyor. Herkes boş bulduğu yere elma ağacı eksin artık kendisi için o zaman :)
3 tl ekmek makarna sogan. 73 kalan
Yarini son gun mu sayiyoruz kizlar