Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hedef: Haftalık 400 tl Mutfak Bütçesi
- Konu Sahibi planli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Asmin sütü icmezse belki daha güzel yemek yer. Haydi inşallah.Esin münihe gezmege gitti. 1kg antep fistigi almis 24€ ya, dedim herif vururum seni bütcemi maf ettin 6€ da Ekmek. Toplam 161€ gitti bile aylik bütceden. 240€ kaldi.
Kizimin son günler öglen sütünü kesmisdim, cokta israr etmiyordu. 2 gündür gecede istemiyor dün teklif etdigim halde istemedi, bugün teklif bile etmedim, sormadida. Umarim süt olayi bitmistir, pre sütü iciyordu.
Bugün makarna pisirdim, yarinda türlü ve pilav ve kiza sehriye corbasi planliyorum.
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Kuru gıda,çay şeker, temizlik ürünleri bayağı gidiyor da sebze meyve sık alınıyor bizde. Eti de dondurucudan kullanmayı pek sevmiyorum,taze almaya çalışıyorum.Gunaydin kizlar. Esimin market parasi yatmis 600 tl. Aksam toplu alisveris yapacak. Bakalim aldiklarimiz ne kadar gidecek.Bubalisveris aylik stoklar icin yapilacak .Aksama dunden biber dolmasi var,cig kofte var. Yanina yeni corba yaparim yeter.
Birileriyle ortak büyükbaş kestirmek lazım da milletin kurban eti bitmiyor aylar geçse de.
Annem merzifonlu yunanistan gocmeni. Keskege bayilirimmmmAkşama keşkek yapıyorum,ne zamandır yapmadım. Yanına da haşhaşlı çörek olur. Tam Merzifon usulü. Onlar kahvaltıya yese de bize akşam yemeği oluyor. Ağır geliyor sabah. Selam olsun o taraftan arkadaşlara.
Evet meyve sebze biz de de haftalik. Kurbanda genelde tamamini dagitiriz bu sebeple hep kasaptan aliyoruzKuru gıda,çay şeker, temizlik ürünleri bayağı gidiyor da sebze meyve sık alınıyor bizde. Eti de dondurucudan kullanmayı pek sevmiyorum,taze almaya çalışıyorum.
Birileriyle ortak büyükbaş kestirmek lazım da milletin kurban eti bitmiyor aylar geçse de.
- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
Selam hanımlar,
Haftasonu yasaklarıyla benim semt pazarı işi yalan oldu, yakınlarda çarşamba pazarı var, orası da pahalı ama yarın bir uğrayıp haftaya için azar azar bir şeyler alma niyetindeyim.
Dün yaptığım yemekleri abartmışım bugüne bir salata ile yeter diye düşünüyorum.
Haftasonu yasaklarıyla benim semt pazarı işi yalan oldu, yakınlarda çarşamba pazarı var, orası da pahalı ama yarın bir uğrayıp haftaya için azar azar bir şeyler alma niyetindeyim.
Dün yaptığım yemekleri abartmışım bugüne bir salata ile yeter diye düşünüyorum.
simdilik öyle olmadi, ama bende umutlaniyorum canimAsmin sütü icmezse belki daha güzel yemek yer. Haydi inşallah.
Selam kizlar,
aksam 20€ marketde biraktim geldim. Etti 181€.
Sizlerde durumlar nasil? benim 220€ kaldi ay sonuna kadar, ama daha kiza bezde alincak bu ay.
Bugün türlü ve pilav vardi menüde. Yarin öglen karides ve salata istedi esim, aksamda kahvalti tarzi birseyler yeriz dedi. Kiza bi sebze corbasi yapcam öglen icin, aksamda krep ve icine kabak rendeliyecegim.
aksam 20€ marketde biraktim geldim. Etti 181€.
Sizlerde durumlar nasil? benim 220€ kaldi ay sonuna kadar, ama daha kiza bezde alincak bu ay.
Bugün türlü ve pilav vardi menüde. Yarin öglen karides ve salata istedi esim, aksamda kahvalti tarzi birseyler yeriz dedi. Kiza bi sebze corbasi yapcam öglen icin, aksamda krep ve icine kabak rendeliyecegim.
- 22 Kasım 2012
- 1.110
- 5.296
- 358
- 29 Temmuz 2019
- 2.557
- 12.689
- 208
- 47
Selamlar kızlar.
Market ve kasaba gittim . 160 TL harcadım.
Akşama çorba ve etli fırın yemeği yaparım muhtemelen. Yanına salata ve turşu eklerim.
Dünden havuçlu kekim var tatlı olarak. Biraz çerez de aldım . Akşam aile saati yapıyoruz,yiyecek bir şeyler arıyorlar. Yarına da portakallı revani düşünüyorum. 2 gün gidiyor en azından.
Market ve kasaba gittim . 160 TL harcadım.
Akşama çorba ve etli fırın yemeği yaparım muhtemelen. Yanına salata ve turşu eklerim.
Dünden havuçlu kekim var tatlı olarak. Biraz çerez de aldım . Akşam aile saati yapıyoruz,yiyecek bir şeyler arıyorlar. Yarına da portakallı revani düşünüyorum. 2 gün gidiyor en azından.
Bizdede bu aralar cok meyve gidiyor bide esim aksamlari zerdecalli, zencefilli, limonlu cay yapiyor ona harciyoruz, organik almaya calisiyoruz onlari.
Aksam kendime proteinekmegi bir kac paket alip buzluga atcam, zerdecal, zencefil ve limon lazim. Domates salcasi, poset cayi, esime ekmek. Bakalim nekadar tutacak. Bu gidisle elimde kalan 200€ yetmiyecek bu ay.
Aksam kendime proteinekmegi bir kac paket alip buzluga atcam, zerdecal, zencefil ve limon lazim. Domates salcasi, poset cayi, esime ekmek. Bakalim nekadar tutacak. Bu gidisle elimde kalan 200€ yetmiyecek bu ay.
Evet, 35€ harcayip geldim, ama pazar günü burda noel var aklima geldi. Binadaki cocuklara cikolata aldim, cumartesi gece daire kapilarin önüne koycam keske yüz ifadelerini göre bilseydim bulduklarinda. Yani harcadim, ama deydi bence
235€ su anki masraf. 400€ la bitiremiyecegim bu ayi bence, bakalim.
Sizde durumlar nasil?
235€ su anki masraf. 400€ la bitiremiyecegim bu ayi bence, bakalim.
Sizde durumlar nasil?