Sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum bos oluyor. Hemen alıp çıkıyorum zaten biyere gittiğimiz yok anca market pazar ev arasıİnan bende çok özledim. Böyle gezip hem taze hem uygun dolu dolu bereketli alışveriş yapmayı. Bir ara cesaretlendim yürü herif dedim pazara götürmedi bırakmadı da
Valla 17 aylık bir balim var çocuk istiyor dışarıyı napalim. Maskemi getiriyor kapı önüne geçiyor. Evimizin burda park var küçük sessiz oyuncak yok oraya gidioz kedilerle koşturuyor eve geliyoz. Yada sahil kenarına götürüyoruz.Dediğin gibi malesef kapanamiyoruz tamamen .Sabah kimse yokken gidin. Erken saatte tek tük insan oluyor. Ben pandeminin başından beri gidiyorum. Ne evime kimseyi aldım,ne kimseye gittim. Sadece alışveriş için sosyallestik . Çekirdek aile ile doğada zaman geçirdik. Çok fazla eve kapanmanin da ağır sonuçlar doğuracağını düşünüyorum. Benim fikrim tabii. Herkes istediğini uygular.
Hiç sorma ya bu sene tatil bile yapamadık. Ama günü birlik deniz keyfini azda olsa yaptık ve Sadece kamp yaptık bı defa o bile muazzam geldi. İlk çadır keyfini yaşadık.Sabah kahvaltıdan sonra gidiyorum bos oluyor. Hemen alıp çıkıyorum zaten biyere gittiğimiz yok anca market pazar ev arasıufakta olsa iyi geliyor bana dışarıdan yemiyoruz hersey evden bazen yorucu oluyor .Bende çok özledim bazi şeyleri
Aynen tatile gidemedik yazın oğlumla ufak ufak geziyordum bahçede parkta ama kış hep evde ve derslerle geçiyor oglum 1. Sınıf ilgileniyorum Allah hayırlısını versin umarım biter ve her şey yoluna girerHiç sorma ya bu sene tatil bile yapamadık. Ama günü birlik deniz keyfini azda olsa yaptık ve Sadece kamp yaptık bı defa o bile muazzam geldi. İlk çadır keyfini yaşadık.
Umarım tatlım Allah bağışlasın sen kurtarmisin kendini darısı bize büyütme konusundaAynen tatile gidemedik yazın oğlumla ufak ufak geziyordum bahçede parkta ama kış hep evde ve derslerle geçiyor oglum 1. Sınıf ilgileniyorum Allah hayırlısını versin umarım biter ve her şey yoluna girer
Evet gümüşü bende merak ediyorum, biz hep altin ve pound alıyoruzArkadaşlar gümüş alan var mı onu nasıl değerlendiriyorsunuz.
sevindim hal omasinaEvet arkadaşlar gene ben sabahtan bu gorevlendirmeyle uğraşıyordum . Çok şükür hallettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?