HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 8 aylık evliyim :) normalde ayın 15 açıyoruz kumbarayı fakat bu ay yılbaşı süprizi olsun diye yılbaşında açacağız. Bebişin hayırlı uğurlu doğsun işallah.Analı babalı büyüsün. Bizde evden bahsediyorduk tam üstüne geldin :)

geçen gün servisteyken radyoda duydum. bir! banka %25 devlet katkısı %25 katkı da bizden diyordu. temmuzda da olur inş başlarım böyle bir şeye
ÇOK GÜZEL UYGULAMAYMIŞ İNŞALLAH OLUR CNM

Bende Evimi iki ay önce aldım 130 bine bankada 130 biçti 35 ini peşin verdim kalanı kredi ama evi almakla bitmiyor gerçekten abonelikti dogalgazdi eksik gedikti derken hali perde falanda aldım 10 binde öyle gitti

gve tşkler cnm sennkide hayırllı olsun bir çırpıda öderiz inşallah

hamarathatice sennde hayırlı olsun cnm aynen ya nasıl etcez 10 bin bizimde masrafımız var şuan siz 30 bn faiz bizim 77 bine 48 bn faiz şuan off

pekı o zaman bende 15 gunluk bırıkımle katılırım aranızatesekkur ederım rabbım ısteyen herkese nasıp etsın ınsallah ..bıraz oyle olmus tam uzerıne gelmısım esımın babası sagolsun butun cocuklarına bı kat vermıs dıger katlar ıslenmıs bıtmıs ve ıcınde oturuyorlar suanda bızım kat kaba ınsaat halındeydı . 1-2 ay once basladık bızde yaptırmaya ama kabası bıtmıs olmasına ragmen 30 bınden fazla ıcı para yıyor bakalım ne kadara mal olucak bıze rabbım herkesın yardımcısı olsun
hoşgeldiniz :) kumabaranızı hemmen hazırlayın :)

hosbuldum tesekkurler canım yenı bı kumbara hazırladım hemen bugunden ıtıbaren dıger kumbaramı kasa yaptım artık

bu sistem faizsiz bi sistem değil miydi?
yani neden ev erken çıkarsa 20 bin fark ödüyosun?
başta dosya masrafı adı altında biraz para alıyolar ama bu kadar olduğunu bilmiyordum.

bu sistem faizsiz bi sistem değil miydi?
yani neden ev erken çıkarsa 20 bin fark ödüyosun?
başta dosya masrafı adı altında biraz para alıyolar ama bu kadar olduğunu bilmiyordum.
bu sistem imece usulü.Altın günü gibi aynı. normalde ayda ödemen gereken para atıyorum 1.300 iken sen 500 le başlıyorsun ya aradiki farkı sen kira yardımı alıyorsun.Sonrasında da sen başkasına yardım etmiş oluyorsun. Yani aslında hemen hemen krediyle aynı paraya geliyor. ama aradaki tek fark faize bulaşmıyorsun.

merhabalarr
ev alanlar hayırlı olsun darısı başımıza :)
yeni gelenler hoşgeldiniz hayırlı birikimler
sabah eşim işe gitmeden bütün bozuklarını attı kumbaraya ne kadar vardı bilmiyorum :)

merhabalarr
ev alanlar hayırlı olsun darısı başımıza :)
yeni gelenler hoşgeldiniz hayırlı birikimler
sabah eşim işe gitmeden bütün bozuklarını attı kumbaraya ne kadar vardı bilmiyorum :)
Amin canm insalah bende aksam gelince bosaltiyorduk ceblerini :)) bi cebi daha gir basiyor maşallah napiorsa o kadar bozuk parayi

ya kızlar bu çoklu alıntıyı nasıl yapıyorduk

herkesdeki çoklu alıntıya basıyorum nerde çıkıyor göremiyorum

canım istediğin iletilerin altında çoklu alıntıya tıklıyorsun ya. sonra mesaj yazma bölümüne girince alıntıları ekle dersen hangi mesajları alıntıladığın çıkar :) biraz karışık mı oldu :/ :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…