HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gve cim o nasıl oluyor nasıl eve giriyorsun sonra nasıl yetmiyor anlamdım bn

şu eminevim gibi bişey mi

canım evet o sisteme kayıt oldum 2 ay önce. 120.000 liraya imza attım. 4 yıl çekilişe katılcam. eğer bana çıkmassa 4. yılda evi bana alıyorlar öyle bir madde var sözleşmemde. 120.000 liralık ev için 20.000 peşinat verdim. ev cıkana kadar 480 tl aylık ödemem var. Ev çıkınca da 1.300 tl ödeyeceğim. ev bana 4 yıldan önce çıkma ihtimali var. şans işte. Benim param zorunlu içerde birikmiş oluyor işte. yoksa ben para biriktirebilen bir insan değilim.Geleni harcarım.Bu durumda hem kira veriyorum hem ev parası vermiş oluyorum artı birde kredi borcu ödüyorum 450 tl. Aylık bir şey kalmıyor ki elime.Ama ben şöyle düşünüyorum.Öğlen yemeklerimi dışarda yesem en az 10 tl den 300 tl gibi bir para ediyor aylık. Ben de evden getiriyorum bu para bana kalıyor 180 tl de üzerine koyup yeni alacağım evin taksidini ödemiş oluyorum(biraz fedakarlık yapmazsam mümkün değil olmuyor) Kendimi avutuyorum.Ödemeler sabit olduğundan gelecek yıl artık o para beni çok zorlamayacak. Ne yapalım bizede böyle bir hayat biçilmiş.

gayet güzel olmuş bu canım hakkınızda hayırlısı olsun. en azndan ev sizin olacak. allah olmayanlara da versin :)

Reactions: gve
gve cim o nasıl oluyor nasıl eve giriyorsun sonra nasıl yetmiyor anlamdım bn

şu eminevim gibi bişey mi
sen nerede oturuyorsun bilemiyorum ama ben istanbul'da oturuyorum.Burada en kötü semt te bile 150.000 den başlıyor oturulacak durumda olan evler. Ben muhtemelen orta halli bir ev alıp içini kendi zevkime göre yeniden yaptırıcam. Tabi hep hayalim kendi zevkime göre mutfak ve banyo oldu. İşallah Allahım hayallerimi gerçekleştirecek ömür ve sağlık verirde bende artık rahat bir hayat yaşarım. Tabi benimle birlikte aynı dua tüm hayalleri olana gelsin.

ben adanadayım emin ol buranın istanbuldan kalır yanı yok ev fiyatları olarak

rabbim sanada bana da isteyen herkese nasip etsin inşallah bir ev bi araba çocukları büyütsek ohh ne güzel işte

sağlıkla huzurla bundan güzel hayat mı var

Bende Evimi iki ay önce aldım 130 bine bankada 130 biçti 35 ini peşin verdim kalanı kredi ama evi almakla bitmiyor gerçekten abonelikti dogalgazdi eksik gedikti derken hali perde falanda aldım 10 binde öyle gitti

o sistemi tam araştırmadım seni bulduğum iyi oldu o zaman

sence mantıklımı aklınıza yattı ki girdin bu işe değil mi

gidip bi ara konuşum bakim

çok doğru diyorsun.Kendi emeklerimle yapıcam herşeyimi. Lüks olmasada kendi yağımızda kavrulacağız. Allahım sevdiklerimi benden uzak etmesin tek derdimiz bu olsun.Çalışır öderiz.

Bende Evimi iki ay önce aldım 130 bine bankada 130 biçti 35 ini peşin verdim kalanı kredi ama evi almakla bitmiyor gerçekten abonelikti dogalgazdi eksik gedikti derken hali perde falanda aldım 10 binde öyle gitti

130.000 ne kadar faiz ödeyeceksin güzelim.

98 ini bankadan çektim cnm 30 bin faiz oducem

bilmezmiyim. Yeni evlendim 2 ay sonra ev taşıdım bir bana sor. Emlakçı parası nakliye parası kira depozito derken çok yıprandım. çıkacağım evi topla kolile taşındığım evi temizle kolileri yerleştir... Çok yorucu oldu.Ne eşyalar sığdı ne halılar uydu nede tül perde. idare edip gidiyoruz işte.

ya bende bu eminevimi araştırmak istiyorum..
bi kaç kişi dolandırıcıdır onlar gibi yorumlar yaptı..
nasıl güvendin neler dediler paylaşır mısın?

Seninki daha zor olmuş canım geçmiş olsun biz eşya almamistik hali perde falan çok eskiydi onları eve göre kestirdi k bizim şansımız eski evle alacagimiz ev arasında 30 metre falan olmasıydı insaat pislik ini falan hep kizkardeslerimle temizledik Konyada aldım ben o evi annem le kardeslerim oturuyo şimdi

Reactions: gve
o sistemi tam araştırmadım seni bulduğum iyi oldu o zaman

sence mantıklımı aklınıza yattı ki girdin bu işe değil mi

gidip bi ara konuşum bakim

canım benim elimde çok peşinat yoktu. Krediye girsem peşinat çok isterlerdi.Gerçi onunda evin değerini yüksek gösterip aradaki peşinata sayıyorlarmış.Bilmiyordum. Benim tanıdık biri bu sistemde çalışıyor. bu sisteme girince öğrendim. O ikna etmmedi. Sistem tamamen senin ödeme durumuna göre plan yapıyor. İlk olarak Kaç paralık bir ev istiyorsun ona karar veriyorsun.Ne kadar peşinat veriyorsun onu beliyorsun. Sana evin fiyatı üzerinden kaç ayda ödeme imkanın varsa ona bölüyorlar. Ev çıkana kadar ne kadar ödeyebilirsin ev çıktıktan sonra ne kadar ödeyebiliyorsun onu belirliyorsun.Ev çıkana kadar kirada oturuyorsun ya düşük ödeme yaparak kira yardımı almış oluyorsun.Ev çıkınca da kiradan kurtulduğun için biraz daha yüksek ödüyorsun. onun hesabını aylık olarak hazır sana veriyorlar. 120.000 lik bir evde ilk ay bana cıkarsa ödeyeceğim miktar toplamda 160.000 oluyor. Çünkü kira ödemiyorum artık kendi evimdeyim. Ev bana atıyorum 4.yılda çıktı ödeyeceğim para 140.000 gibi felan oluyor. kafan karışmadı umarım. takıldığın yer varsa çekinmeden sor.anlatayım tekrar.

ya bende bu eminevimi araştırmak istiyorum..
bi kaç kişi dolandırıcıdır onlar gibi yorumlar yaptı..
nasıl güvendin neler dediler paylaşır mısın?
benim 2 tanığım insan var bu sistemde çalışan. ben bu sisteme girdikten sonra onlara sordum güvenilir bir firma dedi. Ayrıca etrafımda bu sistemden evini alan 2 kişi var. Biri yakın arkadaşım hiç sorun yaşamadı. Ayrıca eline imzalı sözleşme veriyorlar. her türlü hukuk yoluna başvurabilirsin. Sosyal medya hesabı var oradan takip ediyorum yorumlarda yüzlerce kişi evimi aldım diye yazmış. Birde bu zamana karadar 49.000 kişiyi ev sahibi yapmışlar. Ofislerine girdiğimde duvardaki panoda bu ay evini teslim alacak insanların listesi vardı. Çekiliş günleri canlı yayın yapıyorlar.Bizzat izledim. Ama ben zan altında kalmak istemem sizde araştırın.Ben girdim memnunum ama size uymayan bir tarafı olabilir.

neden kabul etmeyelim hoşgeldiniz.
hosbuldum tskler ne zamandan ne zaman sayıyorsunuz kumbaralarınızı canm su sıralar hem bebek beklıyoruz hemde bı yandan ev yaptırıyoruz o yuzden bebegım ıcın kenara bıseyler atmak ıstıyorum 6-7 aylık evlıyım evlendıgımden yana bı mıktar attım kenara ama bunun uzerınede eklemek ıstıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…