- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
Ne zaman aciliyo kızlar kumbisler
kesinlikle başlat derim cnmmTEB bankasıydı canım. o zaman ben başlatırım ya :/ 100 tl kumbaramdan çıkar
gve cim o nasıl oluyor nasıl eve giriyorsun sonra nasıl yetmiyor anlamdım bn
şu eminevim gibi bişey mi
canım evet o sisteme kayıt oldum 2 ay önce. 120.000 liraya imza attım. 4 yıl çekilişe katılcam. eğer bana çıkmassa 4. yılda evi bana alıyorlar öyle bir madde var sözleşmemde. 120.000 liralık ev için 20.000 peşinat verdim. ev cıkana kadar 480 tl aylık ödemem var. Ev çıkınca da 1.300 tl ödeyeceğim. ev bana 4 yıldan önce çıkma ihtimali var. şans işte. Benim param zorunlu içerde birikmiş oluyor işte. yoksa ben para biriktirebilen bir insan değilim.Geleni harcarım.Bu durumda hem kira veriyorum hem ev parası vermiş oluyorum artı birde kredi borcu ödüyorum 450 tl. Aylık bir şey kalmıyor ki elime.Ama ben şöyle düşünüyorum.Öğlen yemeklerimi dışarda yesem en az 10 tl den 300 tl gibi bir para ediyor aylık. Ben de evden getiriyorum bu para bana kalıyor 180 tl de üzerine koyup yeni alacağım evin taksidini ödemiş oluyorum(biraz fedakarlık yapmazsam mümkün değil olmuyor) Kendimi avutuyorum.Ödemeler sabit olduğundan gelecek yıl artık o para beni çok zorlamayacak. Ne yapalım bizede böyle bir hayat biçilmiş.
sen nerede oturuyorsun bilemiyorum ama ben istanbul'da oturuyorum.Burada en kötü semt te bile 150.000 den başlıyor oturulacak durumda olan evler. Ben muhtemelen orta halli bir ev alıp içini kendi zevkime göre yeniden yaptırıcam. Tabi hep hayalim kendi zevkime göre mutfak ve banyo oldu. İşallah Allahım hayallerimi gerçekleştirecek ömür ve sağlık verirde bende artık rahat bir hayat yaşarım. Tabi benimle birlikte aynı dua tüm hayalleri olana gelsin.gve cim o nasıl oluyor nasıl eve giriyorsun sonra nasıl yetmiyor anlamdım bn
şu eminevim gibi bişey mi
ben adanadayım emin ol buranın istanbuldan kalır yanı yok ev fiyatları olaraksen nerede oturuyorsun bilemiyorum ama ben istanbul'da oturuyorum.Burada en kötü semt te bile 150.000 den başlıyor oturulacak durumda olan evler. Ben muhtemelen orta halli bir ev alıp içini kendi zevkime göre yeniden yaptırıcam. Tabi hep hayalim kendi zevkime göre mutfak ve banyo oldu. İşallah Allahım hayallerimi gerçekleştirecek ömür ve sağlık verirde bende artık rahat bir hayat yaşarım. Tabi benimle birlikte aynı dua tüm hayalleri olana gelsin.
canım evet o sisteme kayıt oldum 2 ay önce. 120.000 liraya imza attım. 4 yıl çekilişe katılcam. eğer bana çıkmassa 4. yılda evi bana alıyorlar öyle bir madde var sözleşmemde. 120.000 liralık ev için 20.000 peşinat verdim. ev cıkana kadar 480 tl aylık ödemem var. Ev çıkınca da 1.300 tl ödeyeceğim. ev bana 4 yıldan önce çıkma ihtimali var. şans işte. Benim param zorunlu içerde birikmiş oluyor işte. yoksa ben para biriktirebilen bir insan değilim.Geleni harcarım.Bu durumda hem kira veriyorum hem ev parası vermiş oluyorum artı birde kredi borcu ödüyorum 450 tl. Aylık bir şey kalmıyor ki elime.Ama ben şöyle düşünüyorum.Öğlen yemeklerimi dışarda yesem en az 10 tl den 300 tl gibi bir para ediyor aylık. Ben de evden getiriyorum bu para bana kalıyor 180 tl de üzerine koyup yeni alacağım evin taksidini ödemiş oluyorum(biraz fedakarlık yapmazsam mümkün değil olmuyor) Kendimi avutuyorum.Ödemeler sabit olduğundan gelecek yıl artık o para beni çok zorlamayacak. Ne yapalım bizede böyle bir hayat biçilmiş.
ben adanadayım emin ol buranın istanbuldan kalır yanı yok ev fiyatları olarak
rabbim sanada bana da isteyen herkese nasip etsin inşallah bir ev bi araba çocukları büyütsek ohh ne güzel işte
sağlıkla huzurla bundan güzel hayat mı var
Bende Evimi iki ay önce aldım 130 bine bankada 130 biçti 35 ini peşin verdim kalanı krediama evi almakla bitmiyor gerçekten abonelikti dogalgazdi eksik gedikti derken hali perde falanda aldım 10 binde öyle gitti
98 ini bankadan çektim cnm 30 bin faiz oducemçok doğru diyorsun.Kendi emeklerimle yapıcam herşeyimi. Lüks olmasada kendi yağımızda kavrulacağız. Allahım sevdiklerimi benden uzak etmesin tek derdimiz bu olsun.Çalışır öderiz.
130.000 ne kadar faiz ödeyeceksin güzelim.
bilmezmiyim. Yeni evlendim 2 ay sonra ev taşıdım bir bana sor. Emlakçı parası nakliye parası kira depozito derken çok yıprandım. çıkacağım evi topla kolile taşındığım evi temizle kolileri yerleştir... Çok yorucu oldu.Ne eşyalar sığdı ne halılar uydu nede tül perde. idare edip gidiyoruz işte.Bende Evimi iki ay önce aldım 130 bine bankada 130 biçti 35 ini peşin verdim kalanı krediama evi almakla bitmiyor gerçekten abonelikti dogalgazdi eksik gedikti derken hali perde falanda aldım 10 binde öyle gitti
ya bende bu eminevimi araştırmak istiyorum..çok doğru diyorsun.Kendi emeklerimle yapıcam herşeyimi. Lüks olmasada kendi yağımızda kavrulacağız. Allahım sevdiklerimi benden uzak etmesin tek derdimiz bu olsun.Çalışır öderiz.
130.000 ne kadar faiz ödeyeceksin güzelim.
Seninki daha zor olmuş canım geçmiş olsunbilmezmiyim. Yeni evlendim 2 ay sonra ev taşıdım bir bana sor. Emlakçı parası nakliye parası kira depozito derken çok yıprandım. çıkacağım evi topla kolile taşındığım evi temizle kolileri yerleştir... Çok yorucu oldu.Ne eşyalar sığdı ne halılar uydu nede tül perde. idare edip gidiyoruz işte.
o sistemi tam araştırmadım seni bulduğum iyi oldu o zaman
sence mantıklımı aklınıza yattı ki girdin bu işe değil mi
gidip bi ara konuşum bakim
98.000 paraya 30.000 faiz ufff faiz ödeye ödeye bi hal olcaz98 ini bankadan çektim cnm 30 bin faiz oducem
benim 2 tanığım insan var bu sistemde çalışan. ben bu sisteme girdikten sonra onlara sordum güvenilir bir firma dedi. Ayrıca etrafımda bu sistemden evini alan 2 kişi var. Biri yakın arkadaşım hiç sorun yaşamadı. Ayrıca eline imzalı sözleşme veriyorlar. her türlü hukuk yoluna başvurabilirsin. Sosyal medya hesabı var oradan takip ediyorum yorumlarda yüzlerce kişi evimi aldım diye yazmış. Birde bu zamana karadar 49.000 kişiyi ev sahibi yapmışlar. Ofislerine girdiğimde duvardaki panoda bu ay evini teslim alacak insanların listesi vardı. Çekiliş günleri canlı yayın yapıyorlar.Bizzat izledim. Ama ben zan altında kalmak istemem sizde araştırın.Ben girdim memnunum ama size uymayan bir tarafı olabilir.ya bende bu eminevimi araştırmak istiyorum..
bi kaç kişi dolandırıcıdır onlar gibi yorumlar yaptı..
nasıl güvendin neler dediler paylaşır mısın?
neden kabul etmeyelim hoşgeldiniz.eger kabul edersenı bende sızınle bırlıkte bırıkım yapmak ıstıyorum kızlar
hosbuldum tskler ne zamandan ne zaman sayıyorsunuz kumbaralarınızı canm su sıralar hem bebek beklıyoruz hemde bı yandan ev yaptırıyoruz o yuzden bebegım ıcın kenara bıseyler atmak ıstıyorum 6-7 aylık evlıyım evlendıgımden yana bı mıktar attım kenara ama bunun uzerınede eklemek ıstıyorumneden kabul etmeyelim hoşgeldiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?