HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrr aramızda kumbarayı erken açan bir arkadaşımız var ne ceza verelim ona
yılbaşında bize sürpriz hediye fotosu paylaşsın

yok kız çok değer biçsin ona göre fazla kredi çekebilelim 77 bin kredi çekmemiz lazım eve 100 bin üzeri fiyat biçmesi lazım

aaa o zaman gönlünüze göre olsun evi olmayan nasıl da belli bkz ben. hiç anlamam o işlerden

cnm çok sevindim
2+1 olsun senin olsun ALLAH büyük o da bi yatırım yarın birgünü ALLAH bilir sadece satar büyüğünüde alırsınız

önemli olan ev sahibi olmanız biraz belki baya sıkışacaksınız ama kendi malınız için

tekrardan güle güle oturun inşallah

hangi şehirden kaça aldınız peki ?

bes çok mantıklı devlette yada özelde 30 40 sene çalış emeklilik için taş çatlasın tazminat 50 bin oluyor

bes de 11 yıl da en az alacağın 20 30bin

tekirdağ çorlu 77 bine aldık saol cnm

bn aralığı açtım gve cim erkenmi oldu geç mi

o kısmı kaçırdım niyeyse normalde 17 18 gibi yazıodum bn
Yılbaşında açıcaktık kumbarayı ama sana ceza ceza fikirleri geliyor. Yılbaşı günü hediye fotosu atacaksın bize diğeride kumbarayı bizimle birlikte yılbasında tekrar açacaksın dur daha neler gelecek

bes çok mantıklı devlette yada özelde 30 40 sene çalış emeklilik için taş çatlasın tazminat 50 bin oluyor

bes de 11 yıl da en az alacağın 20 30bin

geçen gün servisteyken radyoda duydum. bir! banka %25 devlet katkısı %25 katkı da bizden diyordu. temmuzda da olur inş başlarım böyle bir şeye

bahar616 canım hayırlı olsun evin güle güle otur işallah. Ben 120.000 liralık bir eve girdim fakat ev bana çıkınca o para burada ev almaya yetmeyecek. En az 40.000 üzerine koymak lazım.düşünmüyor şimdilik o kısmı naparım nasıl olur bilmiyorum.

ne zaman açacaktık peki bn aralığı açtım o ocakmı oluyor kafam karıştı bnm

ben o kısmı kaçırmışım cezam neyse razıyım

benim adam dinimizde yılbaşı olmazdiyor sanırsam hediyeden yırtmak için

geçen gün servisteyken radyoda duydum. bir! banka %25 devlet katkısı %25 katkı da bizden diyordu. temmuzda da olur inş başlarım böyle bir şeye

sen bilirsin cnm ama bnce git bi yerden 100tl bul besi başlat sonra dondurursun o kampnyadan faydalan kaçmaz çünkü 100tlye 50 tl çok çok iyi

hangi bankayıdıki acaba

gve cim o nasıl oluyor nasıl eve giriyorsun sonra nasıl yetmiyor anlamdım bn

şu eminevim gibi bişey mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…