yok kız çok değer biçsin ona göre fazla kredi çekebilelim 77 bin kredi çekmemiz lazım eve 100 bin üzeri fiyat biçmesi lazımaz biçer inşallahh.. azıcık öder kurtulursunuz :)
yılbaşında bize sürpriz hediye fotosu paylaşsınkızlarrrrr aramızda kumbarayı erken açan bir arkadaşımız var ne ceza verelim ona
yok kız çok değer biçsin ona göre fazla kredi çekebilelim 77 bin kredi çekmemiz lazım eve 100 bin üzeri fiyat biçmesi lazım
canım allah sana daha güzellerini versin evi olmayan herkese versinyılbaşında bize sürpriz hediye fotosu paylaşsın
aaa o zaman gönlünüze göre olsunevi olmayan nasıl da belli bkz ben. hiç anlamam o işlerden
aminnn canım inşallah :*canım allah sana daha güzellerini versin evi olmayan herkese versin
bn aralığı açtım gve cim erkenmi oldu geç mikızlarrrrr aramızda kumbarayı erken açan bir arkadaşımız var ne ceza verelim ona
cnm çok sevindimçok saol cnm oturmalık alıyoruz 2+1 ama kutu gibi çok güzel wc si banyosuda ayrı çap odası yok karanlık odası yok merkezde girişi arkadan ama bizimkisi ana yola bakıyor
bide tanıdıkla karşılaştık apartmanda değme keyfime
ama bizi zor günlr bekliyor abonelikler toplanmalar taşınmalar ödemeler ahh ahh
bes çok mantıklı devlette yada özelde 30 40 sene çalış emeklilik için taş çatlasın tazminat 50 bin oluyorooo sen çok iyi biriktirmişsin maşallah. darısı bizim başımıza :) ben de bes başlatmayı düşünüyorum. ama temmuzda okurken aldığım krediyi ödemeye başlamam lazım :/ eğer maaşıma zam olursa bese öyle başlarım dedim :) temmuz ağustos gibi yani. hem zorunlu 10 yıllık birikim altına girmiş olurum
tekirdağ çorlu 77 bine aldık saol cnmcnm çok sevindim
2+1 olsun senin olsun ALLAH büyük o da bi yatırım yarın birgünü ALLAH bilir sadece satar büyüğünüde alırsınız
önemli olan ev sahibi olmanız biraz belki baya sıkışacaksınız ama kendi malınız için
tekrardan güle güle oturun inşallah
hangi şehirden kaça aldınız peki ?
Yılbaşında açıcaktık kumbarayıbn aralığı açtım gve cim erkenmi oldu geç mi
o kısmı kaçırdım niyeyse normalde 17 18 gibi yazıodum bn
bes çok mantıklı devlette yada özelde 30 40 sene çalış emeklilik için taş çatlasın tazminat 50 bin oluyor
bes de 11 yıl da en az alacağın 20 30bin
çok iyi adanada 2+1 sıfır evler semtine göre değişiyor ama 160 binden başlıyor düşün yanitekirdağ çorlu 77 bine aldık saol cnm
ne zaman açacaktık peki bn aralığı açtım o ocakmı oluyor kafam karıştı bnmYılbaşında açıcaktık kumbarayıama sana ceza ceza fikirleri geliyor. Yılbaşı günü hediye fotosu atacaksın bize diğeride kumbarayı bizimle birlikte yılbasında tekrar açacaksın dur daha neler gelecek
geçen gün servisteyken radyoda duydum. bir! banka %25 devlet katkısı %25 katkı da bizden diyordu. temmuzda da olur inş başlarım böyle bir şeye
gve cim o nasıl oluyor nasıl eve giriyorsun sonra nasıl yetmiyor anlamdım bnbahar616 canım hayırlı olsun evin güle güle otur işallah. Ben 120.000 liralık bir eve girdim fakat ev bana çıkınca o para burada ev almaya yetmeyecek. En az 40.000 üzerine koymak lazım.düşünmüyor şimdilik o kısmı naparım nasıl olur bilmiyorum.
Ne zaman aciliyo kızlar kumbisler
Mesajları sonradan gördüm
sen bilirsin cnm ama bnce git bi yerden 100tl bul besi başlat sonra dondurursun o kampnyadan faydalan kaçmaz çünkü 100tlye 50 tl çok çok iyi
hangi bankayıdıki acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?