HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar,

bu sabah kahvaltı için bişeyler aldım, evden hazırlayamadım, yetişmedi, akşam hazırlamayı unutmuşum. öğlen yemeğimi getirdim ama o hazırdı. sonuç olarak bu sabah 2 tl harcadım.

akşam da yemeğe gittik, eşim ödedi. haftasonu çıkmayız artık herhalde

günaydın kızlarrr, sabahın 6sında kabusla uyandım. hayır olur inşallah. tabi şimdi de uykusuzluk çekiyorum. akşam olsa da evime gitsem :/

bu arada dün akşam 35 kuruş civarı bir şey attım kumbarama. artk sabırsızlanıyorum ne kadar çıkacak diye :) onlarla henüz ne yapacağıma bile karar vermedim.

kumbaradaki paralarla siz neler yapacaksınız ? ben de azıcık sizden kopya çekerim belki :)

günaydın bayanlar bende kumabarama dün 5 tl attım.. sirinezgicikciğim bende hala ne yapacağima karar vermedim.eşim yoğurt kovamızı değişik bir yapıştıcıyla yapıştırdığı için açılmıor..bende çok merak ediyorum 17 günlük birikimi en fazla 120 olmuştur diye tahmin ediyorum

bende 20 çıksa öpüp başıma koyacağım

kızlar kumbaramı açtım 135 tl çıktı 5tlsi çok bozuktu onu ayırdım

130 un üstüne 25 daha ekledim çeyrek almaya yolladım stajeri artık ne kadar derlerse

kumbaramada 8tl ile başlattım artık bi daha ki aya kadar ne çıkarsa bahtıma

aralık ayı bi çeyrekle kapattım

birde bes im var finansbankın sigortasında şu devlet katkıpaylı başlatmıştım da bu ara düğün felan harcama çok die

dondurmuştum onu tekrar başlatacam bence güzel bir birikim de o olcak 100 benden 25 devletten

AzRASILAM Allah bereket versin cnm

masallah iyi biriktirmişsin canım

kız dün biz başka ev beğendikk hatta krediye başvurduk ev sıfır çok içime yattı öbüründen vazgeçtik
bende kumbaramdaki paramla evi temizleticem inşaat pisliğini
yoksa eşim para vemiyor annenler le temizlersin diyor ama olmazzzzz

bende 20 çıksa öpüp başıma koyacağım

inşaat temizliği daha da zordur hatta şirket tutacaksan inşaat temizliği dediğinde 10 20tl fark ediyor fazla alıyorlar

boş ev gibi duruyor ama çok daha zor

evi de alırsınız inşallah ne güzel içine de sinmiş bence önemli bir konu eğer yatırımlık değil oturmalık alıyorsan o ev içine sinmeli

Reactions: gve

ben de çok merk ediyorum. benden 100 tlyi geçmez 80 90 arası bir şey olur. çünkü bankadan çok çekmiyorum. mutfaktan gezmekten arttırıyorum :) ay ne yapsam ki :/ :/

muhendisiniz o kabus olayı bende çok oluyor. Gece rüyamda ağlayarak uyanıyorum. Sabah mutsuz uyanıyorum. o günüm kötü geçiyor.

aynen çok kötüydü ağladım. gördüğüm arkadaşımı da azarladım azıcık senin yüzünden diye şaka bi yanaonun iyi olduğunu duymak iyi geldi :)

ooo sen çok iyi biriktirmişsin maşallah. darısı bizim başımıza :) ben de bes başlatmayı düşünüyorum. ama temmuzda okurken aldığım krediyi ödemeye başlamam lazım :/ eğer maaşıma zam olursa bese öyle başlarım dedim :) temmuz ağustos gibi yani. hem zorunlu 10 yıllık birikim altına girmiş olurum

Hosbuldum gve herkese bol kazançlar

canım hoşgeldin aramıza. hayırlı birikimler olsun :)

aaa hayırlı olsun :) güle güle oturun çok güzel günleriniz olur inşallah.

inşaat temizliği zordur canım onun hakkından gelemezsiniz tabi. temizlik şirketi temizlesin sen zaten eve girince dip bucak temizlersin. kendini yorma o kadar.

çok saol cnm oturmalık alıyoruz 2+1 ama kutu gibi çok güzel wc si banyosuda ayrı çap odası yok karanlık odası yok merkezde girişi arkadan ama bizimkisi ana yola bakıyor
bide tanıdıkla karşılaştık apartmanda değme keyfime
ama bizi zor günlr bekliyor abonelikler toplanmalar taşınmalar ödemeler ahh ahh

Reactions: gve
saol canımcım bu sfer oldu şükür bugün eksper gelicek eve fiyat biçmeye

kızlarrrrr aramızda kumbarayı erken açan bir arkadaşımız var ne ceza verelim ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…