HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben de öyle. burada yalnızım. allah korusun bi hastalansam arayacak bi taksici olur. kimsem yok yakınımda. o yüzden evimin güvenli bir yerinde bir miktar para bulundururum her zaman ve o para evimin eşyasıdır. dokunmam. zor günüm için durur[/QUOTE]

Memur musun? Zor isin canim. Allah yardimcin olsun. Ben istyemem babamdan para ama o verirse bir defa yok der sonra alirim:)

Memur musun? Zor isin canim. Allah yardimcin olsun. Ben istyemem babamdan para ama o verirse bir defa yok der sonra amirin:)[/QUOTE]

memur değilim canım maalesef özel sektördeyim :/ hazirandaki atamalara umut bağlıyorum. ailemden ben de isteyemem. vereyim mi derse de istemem derim ama onlar telefon faturamı kredi kartımı yatırırlar. gelince de cebime 3 5 bir şey sıkıştırır. al şunuuu al şunuuuu lazım olurrr der hep :) Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. geçim derdinde gençliğim çürüyor vallahi. asıl şimdi gezme tozma zamanım

Reactions: gve
sağolun kızlar kızım çok şükür iyiymiş.suyumda azalma vardı benim herşey normale dönmüş.güzel geçti herşey :)
doğuma da az kalmış. allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip ederi inşallah. çok sevindim bebişin iyi olmasına

dün saç kremi almaya gittim. elidorun 600ml şampuanı ve 200 ml saç kremi 8,90 tl'di. bir de elseve fiyatlarına baktım. elseve in sadece şampuanı 10,45 tl saç kremi de 10 -11 tl arası bir şeydi. elidor aldım. anneciğim de olsun arada değiştirmek lazımmış saçların diğerine alışmasın diyip beni avutuyo. bu kadın sevilmez de napılırrr

22 tl vereceğime 9 tl vermiş oldum. aslında kar iyi :) şampuanım da en fazla 2 hafta dayanırdı zaten. indirim iyi zamana denk geldi

Kizlar bu bitkiyi yada benzerini ben balkonlarda görüyordum. Çok hoşuma gidiyordu. esim otelde calisiyor.atilcak çiçekleri getirmis icinden bunlar cikti.ayirdim saplarini ufalttim suya koydum. Koklenirmi.koklensede ekince tutarmi.bu bitkiyi bilen taniyan varmi aranizda.

Eklentiler

• 20141215_224717.jpg
    111,9 KB · Görüntüleme: 79

Ilk defa gördüm desem...ama cok guzel bir bitkiymiş canım...

bende hiç görmedim biraz marula benzettim sanki :) birazda güle benziyo açılış şekli
değişik bişimiş ama hiç tutacak bir çiçek gibi durmuyr

günaydın bayanlar bende kumbarama 3 tl attım dün..sonucu çok merak ediyorum ne kadar dayanabileceğim diye.. bizim işyerinde arkadaş iş bankasının verdiği kumbarayı açtırdı 1400 lira cıkmış 6 ayda.. iyi rakam yani ama 6 ay çok uzun zaman sanki:-(

günaydın kızlar.bitkiyi koydum suya işallah köklenir ve tutar deneyeceğiz bakalım.Dün eşimle tartıştık.Biraz içimi dökmem lazım sanırım.Eşimin lise yıllarından bu yana dertleştiği bir bayan arkadaşı var. adına sevil diyelim.Bu sevil esmer bir kız resimlerini gördüm. Düğünümüzede gelmiş. Eşimin bazı şifreleri esmer le başlayan şifrelerdi.Bundan 2 ay önce kadar rehberde esmer diye kayıtlı birini buldum. Ve sevilmi bu dedim. Evet dedim.Baya tartıştık. valla kankam o benim diye yeminler etti.kapattım konuyu.Geçenlerde bu sevil soysal medya hesabına bakarken gördüm eşimi eklemiş.yeni aşılmış bir hesap yani şu ins... diye başlayan anladınız siz. o zamanda tartıştık.Birde telefonu geri geri yaptı.Sanki fark etmedim.onuda kapattım.Bu sevil geçenlerde eşimi aramış cevap çağrısını gördüm silebilirdim eşime haber verdim. yanımda geri ara dedim. Aradı.konuşu 2 dk kapattı. bu kız evli ve şuan hamile.2 gün önce eşim bu kızın fotosuna yorum yazmış.Hayırlı olsun felan diye. Geçmiş resimleri tek tek inceledim. rResimlerin çoğunu beğenmiş birine çok güzel çıkmışsın diğerinede prenses gibi çıkmışsın yazmış.4 yıl önce. kavga ettik.bağırdım çağırdım. yine valla kankam o benim diyor. bana güvenmiyormusun diye söz söylüyor.Sonuna kadar güveniyorum da rahatsız olduğumu defalarca dedim.Hala niye yapıyorsun be adam. kıskançmışım.YAPTIĞI DOĞRU BEN KISKANIYORUM DİYMİ.

günaydın arkadaşlar epeydir yazamıyorum ay sonu kumbaraya atamıyorum yüzüm de yok yazmaya :)

maaşları halen alamadık

bugün yarın inşallah alırız kumbarayı açmak ve saymak için sabırsızlanıyorum

yeni arkadaşlar hoşgelmiş

en yanlış adama sordun yani bn

bende apayrı bir kıskançlık durumu olduğu için gvecim sağlıklı yorumlayamam

ama tabii iyi düşünürsem kadın hamile ve evliymiş sonuçta herikisinn de bekar olduğu zaman olmuştur

o zamanlar olsa bişey olurdu diye iyi düşünürüm ama tedbiride elden bırakmam birde bu konuda eşini sıkma sürekli hatırlatma derim

Canım belki önceden hoşlanma tarzı şeyler olabilir.soruyorum yok diyor. Esmer diye kayıt etmiş. Şifreyi esmer yapmış. Resimlerine prenses yazmış. ama yemin ediyor yok olmadı hoşlantı diyor. Ama yapmasın yorum beğeni.Aramasın kız. istemiyorum deliriyorum.

sen yapma dedikce ona cazip gelir bnce bişey deme takip et sadece bi kere kesin bir dille yapmandan hoşlanmıyorum canım sıkılıyor de

Reactions: gve
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…