HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben haftasonu para harcamadım
hoş son 5 liram vardı sanırım o yüzden harcayamadım

şu para puanlar nerelerde geçiyor kızlar? migrosda geçiyor başka?

Allah yardımcın olsun canım yaa zaten bu kartlar krediler mahvediyor insanı.. hayattan lezzet almamızı engelliyorlar valla yaa

Amin canım çok teşekkür ederim.3600 tl borç var. ev alırken evin ihtiyaçlarını aldık. musluklar prizler banyo dolabı falan derken kredi kart borcunu biz asgarisini öderkene banka limiti 8.000 e çıkarıyor.

Amin canım çok teşekkür ederim.3600 tl borç var. ev alırken evin ihtiyaçlarını aldık. musluklar prizler banyo dolabı falan derken kredi kart borcunu biz asgarisini öderkene banka limiti 8.000 e çıkarıyor.
ben öyle durumlarda parca parca yaptırıyorum canım ihtiyaçlarımızı sonra sıkıntı oluyor.. mesela yeni ev aldık avizlerimiz yok daha.led aydınlatmasını kullanlyoruz.. spot ışıklar falan hoş duruyor ama şıklık için avize sart ama ben hep erteliyorum

bu işin sırrı üşümüyorum demek
onlar hep biz üşümüyoruz diyorlar artık psiklojikmen üşümüyorlar zaten

ahaha evet olabilir. evde montla falan oturuyolardır o zaman. ben hiç gelemiyorum soğuğa. hemen açıveriyorum :) hasta olmaktan iydir bence.

allah yardımcınız olsun canım. inşallah tezzamanda öde kurtulursunuz krediden :)

ben haftasonu para harcamadım
hoş son 5 liram vardı sanırım o yüzden harcayamadım

sana şu an inanılmaz derecede özendim. benm 15 tl yok yerden gitti çünkü :/ gelecek hafta dışarı çıkmayı planlamıyorum. evimde yatarım mis gibi

bende almadım avize daha. hatta hala eski avize duruyor arada 2 tane. bizde eve girdik. yenilendi ev. ihtiyac dışı bzde almadık birşey canım ya. inşaat içindeydi ev penceresinden tut parkesine mutfak dolabından tut peteklerine kadar herşey yenilendı. banyo su kapıları elektrik sistemi .. içine eşya girmeden yaptırmak gerekliydi.

[QUOTE="sirinezgicik, post: 38321827, member: 624260"

allah yardımcınız olsun canım. inşallah tezzamanda öde kurtulursunuz krediden :)

teşekkür ederim canım. hepimizin RAbbim yardımcınız olsun. hayat zor.

[QUOTE="sirinezgicik, post: 38321827, member: 624260"

teşekkür ederim canım. hepimizin RAbbim yardımcınız olsun. hayat zor.

amin canım. bendaha yeni başladım sayılır. 2 ay oldu işe başlayalı. ben daha evlenicem bi yuva kurcam ev alcaz araba alcaz çocuk olcak derken baya bir yol var önümde. :/

amin canım. bendaha yeni başladım sayılır. 2 ay oldu işe başlayalı. ben daha evlenicem bi yuva kurcam ev alcaz araba alcaz çocuk olcak derken baya bir yol var önümde. :/

daha yolun çok başındasın. Rabbim gönlüne göre verir inşallah.. ben hep şey yaptım 100 tl varsa 50 sini ayırdım kenara. paramı yedim kıyafet aldım içimde kalacağına üstümde kalsın dedim ama evlendikten sonra çok değişiyor sorumluluk altına giriyorsun. bi yerden bakıyorum 3 günlük dünya bu kadar sıkılmaya gerek var mı.. bi yerden boşuna yaşıyoruz diyorum sabah kalk işe git eve gel yorgun ol yemek yap. hafta sonu temizlik misafir, sosyal bir aktivite yok. kendim için birşey yapamıyorum.

bakalım benim nasıl olacak. ben de paranın hem bekarken birikeceğine inanıyorum hem de bekarken yeneceğine :) ikisini dengede tutabilirim umarım. bu kış para biriktirip yazın tatile gitme hayallerim var :) inşallah dilediğimiz herşey gerçekleşir.

allah yardımcınız olsun tez vakitte ödersiniz inşallah cnm
aynen hasta olmaktan iyidir küçük kızım var bide biz neysede kıyamam ona ben kızın kaç yaşında kız :) benimki20 aylık
iyi haftalarr
ben haftasonu sadece içme suyu aldım 5.50 o kadar :)
bugün bebişimizi görmeye gidicez umarım iyidir
iyidir iyidir
bebişiniz hadi hayırlısıyla görün az kalmış zaten tamamen görmenize

benim kızımda 18 aylık oldu ayın 6sında cok şükür..aynı sayılırız yani

[="sirinezgicik, post: 38322287, member: 624260"]bakalım benim nasıl olacak. ben de paranın hem bekarken birikeceğine inanıyorum hem de bekarken yeneceğine :) ikisini dengede tutabilirim umarım. bu kış para biriktirip yazın tatile gitme hayallerim var :) inşallah dilediğimiz herşey gerçekleşir.[/QUOTE]
Cook Dogru dusunuyorsun:) hedefin olmasi colndaha güzel.. Ben nisanliydim. O kadar alacakların yaninda. Her ay kenara 50 TL ayirarak kurban bayramında kurban kesmistim. Ve ben kenarda para olmayınca hic rahat edemiyorum: ( aksam hastalansak bi taksi parasi lazim olur. Bissi olur. Hic rahat edemiyorum

Cook Dogru dusunuyorsun:) hedefin olmasi colndaha güzel.. Ben nisanliydim. O kadar alacakların yaninda. Her ay kenara 50 TL ayirarak kurban bayramında kurban kesmistim. Ve ben kenarda para olmayınca hic rahat edemiyorum: ( aksam hastalansak bi taksi parasi lazim olur. Bissi olur. Hic rahat edemiyorum[/QUOTE]

Ben de öyle. burada yalnızım. allah korusun bi hastalansam arayacak bi taksici olur. kimsem yok yakınımda. o yüzden evimin güvenli bir yerinde bir miktar para bulundururum her zaman ve o para evimin eşyasıdır. dokunmam. zor günüm için durur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…