- 11 Kasım 2013
- 2.219
- 3.960
- 108
- 34
ben haftasonu para harcamadımgünaydın kızlar,
herkes para harcamış. tabiki ben de harcadım ve şu an para harcamamam lazım. yılbaşına kadar bankadakine dokunmak istemiyorumyılbaşına kadar ekmek su ve peynir alırım. 17 gün var elimde 35 tl var. inşallah çekmek zorunda kalmam :/ kredi kartımda 13 tl bonus varmış direk o bonusla alışveriş yapabilir miyim biliyor musunuz?
Allah yardımcın olsun canım yaa zaten bu kartlar krediler mahvediyor insanı.. hayattan lezzet almamızı engelliyorlar valla yaa
ben öyle durumlarda parca parca yaptırıyorum canım ihtiyaçlarımızı sonra sıkıntı oluyor.. mesela yeni ev aldık avizlerimiz yok daha.led aydınlatmasını kullanlyoruz.. spot ışıklar falan hoş duruyor ama şıklık için avize sart ama ben hep erteliyorumAmin canım çok teşekkür ederim.3600 tl borç var. ev alırken evin ihtiyaçlarını aldık. musluklar prizler banyo dolabı falan derken kredi kart borcunu biz asgarisini öderkene banka limiti 8.000 e çıkarıyor.
bende bu ay ekstra harcama yaptığım için ay sonuna kadar sıfır lira idere edicem.. nasıl yapacaksam artık
bu işin sırrı üşümüyorum demek
onlar hep biz üşümüyoruz diyorlar artık psiklojikmen üşümüyorlar zaten
allah yardımcınız olsun canım. inşallah tezzamanda öde kurtulursunuz krediden :)kumbaraya para atamıyorumfena sıkıştık. eşimin maaşını yatırmadılar hala . 2 kredi ödemesi var 1 kredi kartı ödememiz var. aklımda rahmetli Kıvırcık Ali nin parçası var :) şeref ekmek bulamazken şerefsiz bulurr...
ne güzel yazmış yaa:)
ben haftasonu para harcamadım
hoş son 5 liram vardı sanırım o yüzden harcayamadım
ben öyle durumlarda parca parca yaptırıyorum canım ihtiyaçlarımızı sonra sıkıntı oluyor.. mesela yeni ev aldık avizlerimiz yok daha.led aydınlatmasını kullanlyoruz.. spot ışıklar falan hoş duruyor ama şıklık için avize sart ama ben hep erteliyorum
[QUOTE="sirinezgicik, post: 38321827, member: 624260"
allah yardımcınız olsun canım. inşallah tezzamanda öde kurtulursunuz krediden :)
teşekkür ederim canım. hepimizin RAbbim yardımcınız olsun. hayat zor.
amin canım. bendaha yeni başladım sayılır. 2 ay oldu işe başlayalı. ben daha evlenicem bi yuva kurcam ev alcaz araba alcaz çocuk olcak derken baya bir yol var önümde. :/
daha yolun çok başındasın. Rabbim gönlüne göre verir inşallah.. ben hep şey yaptım 100 tl varsa 50 sini ayırdım kenara. paramı yedim kıyafet aldım içimde kalacağına üstümde kalsın dedim ama evlendikten sonra çok değişiyor sorumluluk altına giriyorsun. bi yerden bakıyorum 3 günlük dünya bu kadar sıkılmaya gerek var mı.. bi yerden boşuna yaşıyoruz diyorum sabah kalk işe git eve gel yorgun ol yemek yap. hafta sonu temizlik misafir, sosyal bir aktivite yok. kendim için birşey yapamıyorum.
iyi haftalarr
ben haftasonu sadece içme suyu aldım 5.50 o kadar :)
bugün bebişimizi görmeye gidicez umarım iyidir
iyi haftalarr
allah yardımcınız olsun tez vakitte ödersiniz inşallah cnmkumbaraya para atamıyorumfena sıkıştık. eşimin maaşını yatırmadılar hala . 2 kredi ödemesi var 1 kredi kartı ödememiz var. aklımda rahmetli Kıvırcık Ali nin parçası var :) şeref ekmek bulamazken şerefsiz bulurr...
ne güzel yazmış yaa:)
aynen hasta olmaktan iyidir küçük kızım var bide biz neysede kıyamam ona ben kızın kaç yaşında kız :) benimki20 aylıkbosver canım yaa onlar tutumluluktan cıkıp cimriliğe terfi etmişlerüsüyorum valla ben hiçte kısamıycam doğalgazı falan.. kızımla kocişimle ohhhhh valla mis gibi sıcacık evde yasıyoruz.. hasta edemiycem ayda 50-100 lira için evladımı
iyidir iyidiriyi haftalarr
allah yardımcınız olsun tez vakitte ödersiniz inşallah cnm
aynen hasta olmaktan iyidir küçük kızım var bide biz neysede kıyamam ona ben kızın kaç yaşında kız :) benimki20 aylık
iyidir iyidir
bebişiniz hadi hayırlısıyla görün az kalmış zaten tamamen görmenize
allah bağışlasın cnm aynen yaşıt sayılırlarbenim kızımda 18 aylık oldu ayın 6sında cok şükür..aynı sayılırız yani
amin canım cümlemizinkini Rabbim bağışlasın..allah bağışlasın cnm aynen yaşıt sayılırlar
Cook Dogru dusunuyorsun:) hedefin olmasi colndaha güzel.. Ben nisanliydim. O kadar alacakların yaninda. Her ay kenara 50 TL ayirarak kurban bayramında kurban kesmistim. Ve ben kenarda para olmayınca hic rahat edemiyorum: ( aksam hastalansak bi taksi parasi lazim olur. Bissi olur. Hic rahat edemiyorum[/QUOTE][="sirinezgicik, post: 38322287, member: 624260"]bakalım benim nasıl olacak. ben de paranın hem bekarken birikeceğine inanıyorum hem de bekarken yeneceğine :) ikisini dengede tutabilirim umarım. bu kış para biriktirip yazın tatile gitme hayallerim var :) inşallah dilediğimiz herşey gerçekleşir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?