• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar,

herkes para harcamış. tabiki ben de harcadım ve şu an para harcamamam lazım. yılbaşına kadar bankadakine dokunmak istemiyorum :( yılbaşına kadar ekmek su ve peynir alırım. 17 gün var elimde 35 tl var. inşallah çekmek zorunda kalmam :/ kredi kartımda 13 tl bonus varmış direk o bonusla alışveriş yapabilir miyim biliyor musunuz?

günaydın kızlar,

herkes para harcamış. tabiki ben de harcadım ve şu an para harcamamam lazım. yılbaşına kadar bankadakine dokunmak istemiyorum :KK43: yılbaşına kadar ekmek su ve peynir alırım. 17 gün var elimde 35 tl var. inşallah çekmek zorunda kalmam :/ kredi kartımda 13 tl bonus varmış direk o bonusla alışveriş yapabilir miyim biliyor musunuz?

günaydın canım.. yapabiliyorsun bazıları soruyor bonusunuz var ordan mı çekelim diye ama çoğu yer söylemiyor. o yüzden senin söylemen lazım bonusu kullancam diye..

günaydın kızlar,

herkes para harcamış. tabiki ben de harcadım ve şu an para harcamamam lazım. yılbaşına kadar bankadakine dokunmak istemiyorum :KK43: yılbaşına kadar ekmek su ve peynir alırım. 17 gün var elimde 35 tl var. inşallah çekmek zorunda kalmam :/ kredi kartımda 13 tl bonus varmış direk o bonusla alışveriş yapabilir miyim biliyor musunuz?
yapabilirsin cnm bonustan çektircem de çekiyorlar

kızlar günaydın, herkese iyi haftalar:KK25:

ben haftasonu pazar kahvaltı vs harcamaları çıktıktan sonra 15 tl attım kumbaraya bugün.

faturalarımız gelmiş,

elektrik 57 su 21 tl doğalgaz daha gelmedi.. fena değil sanırım, elektriği biraz düşürmeye çalışacağım bu ay, nasıl olacak bilmiyorum ama:KK48:

kızlar günaydın, herkese iyi haftalar:KK25:

ben haftasonu pazar kahvaltı vs harcamaları çıktıktan sonra 15 tl attım kumbaraya bugün.

faturalarımız gelmiş,

elektrik 57 su 21 tl doğalgaz daha gelmedi.. fena değil sanırım, elektriği biraz düşürmeye çalışacağım bu ay, nasıl olacak bilmiyorum ama:KK48:

faturalar aynı canım yaa su sadece benim 22 lira elektirk 57 lira:-)

doğalgaz bize 151.82 gelmiş ahhh ahhh hiç bişiden kısamıyorum kafayı yicem artık
her kez nasıl yapıyor yapıyor komşum çalışmoyur iki kızı var 47 tl doğalagz gelmiş
hayret bişi ya

doğalgaz bize 151.82 gelmiş ahhh ahhh hiç bişiden kısamıyorum kafayı yicem artık
her kez nasıl yapıyor yapıyor komşum çalışmoyur iki kızı var 47 tl doğalagz gelmiş
hayret bişi ya
daha bu ayki doğalgaz gelmedi ama bende o kadar bekliyorum bi sürpriz olmazsa.. 47 lira nedir yaa yakmıyor olabilir valla senin komşular:-)

hayret bişi ya

nee 47 miii :O bu işin sırrını bize de söylesin nolur. ben 1+1 evime 20 günlük 60 tl verdim :(

daha bu ayki doğalgaz gelmedi ama bende o kadar bekliyorum bi sürpriz olmazsa.. 47 lira nedir yaa yakmıyor olabilir valla senin komşular:-)
aynen yakmıyor sadece misafir gelince oda gidince geri kapatıyr
ben akşamdan akşama evdeyim yhakıyorum ne kadar çok gelmiş size diyorr
tasarrufun t si yok bende napalım :9 :KK49:

kumbaraya para atamıyorum :( fena sıkıştık. :( eşimin maaşını yatırmadılar hala . 2 kredi ödemesi var 1 kredi kartı ödememiz var. aklımda rahmetli Kıvırcık Ali nin parçası var :) şeref ekmek bulamazken şerefsiz bulurr...
ne güzel yazmış yaa:)

bu işin sırrı üşümüyorum demek
onlar hep biz üşümüyoruz diyorlar artık psiklojikmen üşümüyorlar zaten :KK48::KK48:
bosver canım yaa onlar tutumluluktan cıkıp cimriliğe terfi etmişler:-) üsüyorum valla ben hiçte kısamıycam doğalgazı falan.. kızımla kocişimle ohhhhh valla mis gibi sıcacık evde yasıyoruz.. hasta edemiycem ayda 50-100 lira için evladımı:-)

kumbaraya para atamıyorum :KK43: fena sıkıştık. :KK43: eşimin maaşını yatırmadılar hala . 2 kredi ödemesi var 1 kredi kartı ödememiz var. aklımda rahmetli Kıvırcık Ali nin parçası var :) şeref ekmek bulamazken şerefsiz bulurr...
ne güzel yazmış yaa:)
Allah yardımcın olsun canım yaa zaten bu kartlar krediler mahvediyor insanı.. hayattan lezzet almamızı engelliyorlar valla yaa

Back