HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar iyi haftasonlarıı
muhendisiniz çalışınca tatil günleri iple çekiliyor dimi :) benim için artık hergün aynı evde olmak böyle bişey :)
@Mrv5534 cnm bencede her türlü poğaça kek börek koyup pişirebilirsin.ben pek bişey koymayı düşünmüyorum fazla gelenim olmaz zaten burda kimsem yok bi kaç komşu bikaç arkadaş tamamdır.annem gelicek belki onunla bişiler yaparız.
tasarruf için elektrik açısından en güzeli 10 dan sonra makineleri çalıştırmak,ütü yapmak tabiki saatiniz buna uygunsa benim 3 saat tarifeli mesela.bu ay 84 gelmiş ki ben klimayla ısınıyorum.gerçi pek yaktım sayılmaz havalar güzel gidiyor çok şükür.
su da mümkün olduğunca makinede bulaşık yıkarım,boşa su akıtmam.ekmek falan gereğinden fazla almam alırsam da kurutur bir şekilde kullanırım.pazar alışverişimde yarımşar kilo alırım sebzeleri 2 kişiyiz zaten onları bile 2 sefer de pişirdiğim oluyor.markete listeyle giderim fazlasını almamaya çalışırım,elektrikte prizde fiş bırakmamak lazım onunda bile faydası oluyor.

evet kesinlikle! şu an tatilde gibiyim ama. bugün üretim yok temizlik var. ben sıcacık odamda yalnızım ve kitap okuyorum :)

iyi pazarlar kızlar :)

bana kesinlikle tatil günü vermemeliler :/ ben cidden para harcıyorum. bugün 50 tl harcadm. eve falan harcamış oldum ama boş yere de gittiği oldu. kumbaramı tırtıklamasam bari

Dün ekmek aldım 2 tl. Bugün dışarı çıkmadım. Hiç para harcamadım. Bu ay Maaşımı Zamlı alacağım. Ama buna rağmen tam olarak gelen kadar giderimiz var. Bir yerden beklediğimiz 400 tl var. Gelirse ne ala gelmezse ek hesaptan içeri gitmeye başlıyoruz.

Reactions: gve
akşam için çorba yapayım dedim. 1 küçük patates 1 havuç 1 küçük soğan rendelerim kırmızı mercimek çorbası yaptım. ve o kadar bereketli oldu ki. bugün yarın ve salı gününe yeter. hatta artar bile :) çrşamba için de sebze alıcam taze taze bir de su alırım. bu hafta 5 tl bile harcamıcam :)

Canım fazla gelecekse bir kısmını buzluğa atabilirsin.
Ben de öyle yaparım çorbayı. Çok bereketli olur

İyi geceler kızlar...
Ya bıgun büyük temizlk yaptılar...
Kardeslerim saolsun.. Deterjan için para şazım oldu.. Kartımda para vardı ama aidat ödicmiz in eksık cıkar diye ondan alöadım.. Eşim annesine gittigi içinde onu aradım dedim kumbaramdan alıcam ama parasını istiyorum tmm dedi.. Fişi aldım kumbaraya attım.. 12 tl eksıldı yani..ama geri koycak eşim ...
Hala göÜm kumbarada

günaydın kızlar hafta sonundan gelmeyi hiç sevmiyorum hem daha yorgun oluyorum hm uykusuz hem paraaaa harcamış
cumartesi 2 tl attım kumbaraya a101 gidip ıslak mendille çikolata almıştım artan 2 tl kumbaraya gitti
pazar günü harcadığım parayı sayamadım bile
alışveriş merkezine gttk kızımı oyuncaklara bindirdik gezdik gs store falan vala eşimi zor tuttum bişi almasın die
sadece kızıma bi rüzgar gülü aldık gs li o kadar çıktık ordan yemek yeeğe gttk 55 tl orda bayıldık :)
tabi yağmur istekleri yolda bitmez bi pamuk şeker bi balon
sonunda eve giderkende boza fındık alldık şükür eve geçtik 100 tl harcadık eksiğini de bilmiyom elde var sıfır

kızlar günaydın.Kaçırdığım tüm paylaşımları okudum.Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Kumbarayı doldu diye açan arkadaşlar var başka kumbaradan devam edeceğiz o zaman.Yılbaşında toplu açacağız :) Hafta sonu eşime pantolon borcumu ödedim. hardal renginin koyusu kot gibi olan pantolon varya ondan aldım. Üstüne daha önce çok beğendiğimiz ama bedeni ni bulamadığımız bir kazak vardı onun da bedenini buldum ve ona aldım. Bedenini bulamayınca çok üzülmüştüm çünkü kazak çok güzel.Çok sevindim bulunca. Bir görswniz o kadar yakıştıkı zaten aşıktım kocama iyice aşık oldum pazar günü ailem geldi. Bir sürü kuru bakliyat almışlar mecburen kabul ettim. Büyük avm lerde eldiven gördüm iki tane ve fiyatı 30 tl gibi b,şeydi. 4 tl ye ip aldım Anneme verdim 2 sinide örecek. 26 tl karım var kızlar.Hem aanem daha bile güzelini yapıyor. şimdilik böle yani :)

ahhh bu anneler yokmu onların borcunu ödeyemeyiz vala
biz öyle örme şeylerinihep anneme yaptırırız
saolsun sende en iyisini yapmışsn eldivene de 30 tl verilir mi ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…