merhabalar iyi haftasonlarıı
muhendisiniz çalışınca tatil günleri iple çekiliyor dimi :) benim için artık hergün aynı evde olmak böyle bişey :)
@Mrv5534 cnm bencede her türlü poğaça kek börek koyup pişirebilirsin.ben pek bişey koymayı düşünmüyorum fazla gelenim olmaz zaten burda kimsem yok bi kaç komşu bikaç arkadaş tamamdır.annem gelicek belki onunla bişiler yaparız.
tasarruf için elektrik açısından en güzeli 10 dan sonra makineleri çalıştırmak,ütü yapmak tabiki saatiniz buna uygunsa benim 3 saat tarifeli mesela.bu ay 84 gelmiş ki ben klimayla ısınıyorum.gerçi pek yaktım sayılmaz havalar güzel gidiyor çok şükür.
su da mümkün olduğunca makinede bulaşık yıkarım,boşa su akıtmam.ekmek falan gereğinden fazla almam alırsam da kurutur bir şekilde kullanırım.pazar alışverişimde yarımşar kilo alırım sebzeleri 2 kişiyiz zaten onları bile 2 sefer de pişirdiğim oluyor.markete listeyle giderim fazlasını almamaya çalışırım,elektrikte prizde fiş bırakmamak lazım onunda bile faydası oluyor.
Bana da fazla geldi canimm. Diğer aylar 35.37 TL gelirdi.sirinezgicik: 38295130 .!.:2 kişi için biraz çok geldi bana su faturası :/ normal mi ki. bilemedm.
Canım fazla gelecekse bir kısmını buzluğa atabilirsin.akşam için çorba yapayım dedim. 1 küçük patates 1 havuç 1 küçük soğan rendelerim kırmızı mercimek çorbası yaptım. ve o kadar bereketli oldu ki. bugün yarın ve salı gününe yeter. hatta artar bile :) çrşamba için de sebze alıcam taze taze bir de su alırım. bu hafta 5 tl bile harcamıcam :)
Canım fazla gelecekse bir kısmını buzluğa atabilirsin.
Ben de öyle yaparım çorbayı. Çok bereketli olur
canım kumbaraya devam yılbaşında açacağız :)paraları bugün mü söylüyorduk benim bu ay biriktirdiğim 85 tl :)
ahhh bu anneler yokmu onların borcunu ödeyemeyiz valakızlar günaydın.Kaçırdığım tüm paylaşımları okudum.Aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum.Kumbarayı doldu diye açan arkadaşlar var başka kumbaradan devam edeceğiz o zaman.Yılbaşında toplu açacağız :) Hafta sonu eşime pantolon borcumu ödedim. hardal renginin koyusu kot gibi olan pantolon varya ondan aldım. Üstüne daha önce çok beğendiğimiz ama bedeni ni bulamadığımız bir kazak vardı onun da bedenini buldum ve ona aldım. Bedenini bulamayınca çok üzülmüştüm çünkü kazak çok güzel.Çok sevindim bulunca. Bir görswniz o kadar yakıştıkı zaten aşıktım kocama iyice aşık oldumpazar günü ailem geldi. Bir sürü kuru bakliyat almışlar mecburen kabul ettim. Büyük avm lerde eldiven gördüm iki tane ve fiyatı 30 tl gibi b,şeydi. 4 tl ye ip aldım Anneme verdim 2 sinide örecek. 26 tl karım var kızlar.Hem aanem daha bile güzelini yapıyor. şimdilik böle yani :)
hafta sonu gidersem çekip sizinle paylaşırım resmini :)ahhh bu anneler yokmu onların borcunu ödeyemeyiz vala
biz öyle örme şeylerinihep anneme yaptırırız
saolsun sende en iyisini yapmışsn eldivene de 30 tl verilir mi ya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?