HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Offff.. Cok kotu olmuş
iste keyfi dusuruyorlar paralari sesimizi cikarinca isten atil, fislen, öteki ol.. Ya arkadaş boğazlar indan rahat geçmesin bu haklar .
Amin allah büyük

Bn belediyedeyim burası siyasi yer 4 yıl sonra görüşürüz bitek bn değil kaç insan bu demek oluyorki kaç aile
ama bzm millet "saf" seçim senesi zam yapar zamda değil eski orana getirir tabii 3 yıl sonra bu oran
hani fakiri sevindirmek için eşeğini kaybettirir geri buldururmuş yaa o hesap
millet yine oy verir
böyleyiz biz

="AzRASILAM, post: 37958838, member: 77292"]Amin allah büyük

Bn belediyedeyim burası siyasi yer 4 yıl sonra görüşürüz bitek bn değil kaç insan bu demek oluyorki kaç aile
ama bzm millet "saf" seçim senesi zam yapar zamda değil eski orana getirir tabii 3 yıl sonra bu oran
hani fakiri sevindirmek için eşeğini kaybettirir geri buldururmuş yaa o hesap
millet yine oy verir
böyleyiz biz[/QUOTE]
Degil mi.. Bizlere kömür verirler ama komure muhtac ettirende onlardir. Hafta sonu bir alisveris merkz ine gittik anlamda daha önce hic görmediğim bir magazaydi ablam girdi bende peşine bir kaban vardi 899 tl.. Benim gördüğüm kase kaban olmasiydi. Etiketi görünce calisana bu 9 u yanlislikla yazmışlar herhalde dedim.. Asgari ücret ne kadar mont ne kadar.. Ya ben çok üzülüyorum emekler hep bos.. Bizim calismalarimizn karsiligi yok. Evet şükür etmek tabii ki ediyorum allahima binlerce kez şükürler olsun ama bizlerde insaniz calisiyoruz helalimizle zulüm ediyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…