- 8 Eylül 2014
- 1.221
- 2.159
- 208
- 34
benim maaşım ayın 5, de yatması gerekiyordu. Hala yokkirayı bekletioz. ev sahibine boyun eğmekten bıktım
tamamdır :) fakat ben öğrenci olduğum için öyle çok biriktiremem ama damlaya damlaya göl olurHoşgeldin canım. Öle bende katılabilirmiyim deyip kenara çekilmek yok :) bu yazım diğer arkadaşlarada olsun. günlük yorum atalım. yaptığımız tasarrufları paylaşalım ki birbirimize fikir olsun :) senin aracılığınla tüm katılımcılara iletmiş olayım :)
dün akşam eve gittik.. nutella şişesini kumbara yaptık
ağzını kestik bıçakla etrafını bantla sardık.. miss gibi kumbara oldu
eşime tasarruflu olmamız gerektiğini söyledim kendisi onaylayıp, desteklediğini söyledi artık görücem nasıl destek olacağını
evde bozuk paraları buldum attım içerisine. saymadım ama..
Ben Ayedaş yeni ismiyle enerjisada calisiyorum.taşeron olarak.
sonradan saymak daha eğlenceli oluyor zaten
taşeron arkadaşım benimBen Ayedaş yeni ismiyle enerjisada calisiyorum.taşeron olarak.
Kumbarama 50 krs attım.. Böle böle ayın 15 şine ne kadar yatcak bilmiyorum.. Gün için 50 tl verdim. Orada ayrı para iriktiriyom söleniştim zaten.. .. Ayın 3 ünde 600 tl olcak inşallah.. Ama o ayrı . Dogum yapıcam masraflar için para atıyom kenara onuda orayakoycam
Belki bi çeyrak alır kalanını koyarım kenara diye düşünüyorum..
Hedefteki 500 liram için gıdım gıdım para biriktiryom.. Böle zar zor para biriktiripte o telefonu alırmıyım acaba bi düşündüm şimdi .. Neyse biriksinde bakalım..)))))
İşimiz nerdeyse aynı bndr elektrikciyimBen Ayedaş yeni ismiyle enerjisada calisiyorum.taşeron olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?