HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tamamdır :) fakat ben öğrenci olduğum için öyle çok biriktiremem ama damlaya damlaya göl olur

Reactions: gve
eve gelirken a101e uğradım ekmek limon ve 2 el kremine 9,45 tl verdm çıktım :) geriye kadan 55 kuruş kumbaraya :)

selam kirli çıkılar
ben de güya buraya yazacaktım unutuyorum
bu akşamdan itibaren yazayım bari

birikimler ayın kaçında açıklanıyor?

ben ayın 15 inde 3 aydır kumbaraya attığım paracıklarımı saydım, 270 TL olmuş
üzerini tamamladım ve gittim yarım altın aldım
ayrıca aylık paramdan doğrudan ayırdığım 100 tl de cüzdanımın gizli bölmesinde duruyor
bu ay bereketli geçti yani

5 gündür de kumbarama 14 TL atmışım

bereketli birikimleriniz olsun

(galiba yazmayı düşündüğüm topik burasıydı, karıştırdım beeeennnnn)

Gunayyydınnn canlar

Sabah sabah eşimin elindeki 2,5 tl yi kumbarama attım.. Bu ay 2-3 tl dir gidiyorum cok masraf çıktı bu ay ekstra olarak, öğretmenler gunu hediyesi iki öğretmen var...200 tl Cocuklara okul tişörtleri aldım 90 tl Dışarda yemek yemeyelim desemde bu ay dışarda yemek sınırını baya aştık... Ay sonunu nasıl getirmez bilmiyor valla...cebimde 20 tl var ay sonu gelirmi bu parayla kredi kartında cok yüklenmek istemiyorum Allah saglık versinde ödenir bir şekilde....

dün akşam eve gittik.. nutella şişesini kumbara yaptık
ağzını kestik bıçakla etrafını bantla sardık.. miss gibi kumbara oldu
eşime tasarruflu olmamız gerektiğini söyledim kendisi onaylayıp, desteklediğini söyledi artık görücem nasıl destek olacağını
evde bozuk paraları buldum attım içerisine. saymadım ama..

sonradan saymak daha eğlenceli oluyor zaten

selam kızlar
bugün markete gittik oğluşumla
bezdir, mamadır, ayrıca evin bir kaç ihtiyacını aldım
100 TL bozdurdum, pufff diye uçtu gitti
4 TL bozuk kaldı, onu da kumbaraya attım
allah bereket versin:)

Kumbarama 50 krs attım.. Böle böle ayın 15 şine ne kadar yatcak bilmiyorum.. Gün için 50 tl verdim. Orada ayrı para iriktiriyom söleniştim zaten.. .. Ayın 3 ünde 600 tl olcak inşallah.. Ama o ayrı . Dogum yapıcam masraflar için para atıyom kenara onuda orayakoycam
Belki bi çeyrak alır kalanını koyarım kenara diye düşünüyorum..
Hedefteki 500 liram için gıdım gıdım para biriktiryom.. Böle zar zor para biriktiripte o telefonu alırmıyım acaba bi düşündüm şimdi .. Neyse biriksinde bakalım..)))))

geç olsun güç olmasın :) ben de maaşımın 3 te 1 ini bankada bırakıyorum orada birikiyor. geri kalanıyla geçinmeye çalışıyorum. geri kalandan faturaları yatırıyorum mutfak masraflarım için aylık 170 lira gibi bir kısım ayırıyorum. tek başıma olduğum için fazla bile geliyor. buradan artanlar kumbarama gidiyor . işten artmaz dişten artar diye boşuna dememişler :)

Sözde yeni torba yasasıyla kadroya geçecektik
bırakın kadroyu maaşlarımızı düşürüyorlar yılbaşı itibariyle
Allah bildiği gibi yapsın
asıl işi biz yapalım imzayı atanlar en azı 3500 alsın bizler 3 kuruşa
hakkım haram olsun
tek bizler değil tabii
asgari ücrete talim eden bi ton insan var
vereceksin asgari ücreti onlara al geçim et et kirada ev okuyan çocuklar kafayı yerler
bizim asgari ücretler onların bir öğün parası

Kumbaram ogluma gidiyor...8 sınıfta harclık lazım oluyor..okulun fotokobi parası hiç bitmiyor...hemen bizim kumbara devreye giriyor...para malesef bir turlu birikmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…