HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın

Reactions: gve
Selam hepinize Tebrikler ayrıca. benimde kendimce birikimlerim var. Ancak size nacizane bir tavsiyede bulunmak istiorum. Birşeyi alırken durup buna şu an ihtiyacım varmı die bi on saniye düşünün sonra alın yada vazgeçin. Çok daha fazla paranız kalıcak cebinizde:-D ben ıvıra zıvıra çok para verdiğimi gördüm ve bu yönteme başladım çoj faydasını gördüm:-D hepinize bol bbol paracıklar diliorum:-D

mesajim fazla gitmis resim yuklerken sorun oldu yapamadim goruntu kirliligi icin affolaaaa...

selam kizlar bende katilmak istiyorum araniza birikim yapmak istiyorum ben yurt disinda yasiyorum cocuk parasi var ama ona dokunmuyoruz kizimizin gelecegi icin direk bankada kaliyo ben evde kendime istedigim seylere harcamak icin biriktirmek istiyorum

Hoşgeldiniz hayırlı olsun :)

7.25 tl attım. Geçen aydan biriken paranın 100 tl şini bütünlettim. Üstüne 50 daha ekledim. Bu ay kumbarada biriken para yeterse 100 Euro almak istiyorum bunlarla.

7.25 tl attım. Geçen aydan biriken paranın 100 tl şini bütünlettim. Üstüne 50 daha ekledim. Bu ay kumbarada biriken para yeterse 100 Euro almak istiyorum bunlarla.

bencede cok iyi fikir her firsatta harcanmaz daha kalicii olur

Reactions: gve
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…