evde 3 tane küçük altın var onu satıcam sanırım başka çarem yok.Aynen benim de maaşım yatmadı üf
evde 3 tane küçük altın var onu satıcam sanırım başka çarem yok.
evet haklısın moralimi bozmaya gerek yok teşekkürler :)O altınlar zor günler için sıkma canını yenisini yapar hemen koyarsın maaşın gelince
güzelim öncelikle tasarruf yapmak en büyük birikimdir. mesela çalışan biri olduğum için kahvaltımı ve öğlen yemeğimi evden getirip ayda 400 tl yi bulan tasarrup yapıyorm. örnekleri çoğaltmak mümkün. biz buralardayız :)bende katılıcam. eşimden habersiz kredi kartıma 500 tl yaptım nasıl ödücem acep onu diye düşünüyom.
nasıl biriktiriyonuz.
ben öğrenciyim kendime günlük limit koyuyorum . mesela 10 tl sabah kahvaltı yapıp evden çıkıyorum bazen 2 kadar dersim sürüyor o zaman acıkmıyorum para hiç harcamıyorum ama bazende dersin 6 ya kadar sürüyor.o zaman burada çok ucuza lezzetli ev yemekleri satan bir ye 2 tl ye öğle yemeğimi aradan çıkarıyorum. arada başka şeylerde alıyorsam günlük 5 tl gidiyor en fazla ben günde 5 tl kenara koyabiliyoru okula gittiğimde. hani burada 7 tl attı 8 tl attım diyorum ya elime çok para geçtiğinden değil tasarruf yaptığımdan hee bu arada söylememe gerek yok ama söyliyim yine de suyu evden götürüyorumbende katılıcam. eşimden habersiz kredi kartıma 500 tl yaptım nasıl ödücem acep onu diye düşünüyom.
nasıl biriktiriyonuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?