HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu ay maaşım gelmedi. ev parası, kira parası, kredi borcu,kredi kartı, faturalar nasıl olcak bilmiyorum... kumbaraya para atmayı bırak kumbaradan yiycez gibi

Biz bozukları atıyoruz. Ay sonunda o ay ki maaştan artan olursa hesapta biriktiriyoruz, artmaz içe girersek hesapta olan birikimden ödüyoruz. Eşimin cebinden çıkan 4 lirayı attık bizde :)

bende katılıcam. eşimden habersiz kredi kartıma 500 tl yaptım nasıl ödücem acep onu diye düşünüyom.
nasıl biriktiriyonuz.

bende katılıcam. eşimden habersiz kredi kartıma 500 tl yaptım nasıl ödücem acep onu diye düşünüyom.
nasıl biriktiriyonuz.
güzelim öncelikle tasarruf yapmak en büyük birikimdir. mesela çalışan biri olduğum için kahvaltımı ve öğlen yemeğimi evden getirip ayda 400 tl yi bulan tasarrup yapıyorm. örnekleri çoğaltmak mümkün. biz buralardayız :)

nasıl biriktiriyonuz.
ben öğrenciyim kendime günlük limit koyuyorum . mesela 10 tl sabah kahvaltı yapıp evden çıkıyorum bazen 2 kadar dersim sürüyor o zaman acıkmıyorum para hiç harcamıyorum ama bazende dersin 6 ya kadar sürüyor.o zaman burada çok ucuza lezzetli ev yemekleri satan bir ye 2 tl ye öğle yemeğimi aradan çıkarıyorum. arada başka şeylerde alıyorsam günlük 5 tl gidiyor en fazla ben günde 5 tl kenara koyabiliyoru okula gittiğimde. hani burada 7 tl attı 8 tl attım diyorum ya elime çok para geçtiğinden değil tasarruf yaptığımdan hee bu arada söylememe gerek yok ama söyliyim yine de suyu evden götürüyorum

Bende bugun biraz para harcadim 15 kahvaltıya gittik arkadaşlarla
25 tl de namaz elbisesi aldım kendime
57 tl de tel faturamı ödedim

Kumbaraya da 1 tl cik atıverdim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…