• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HEDEF BELİRLE KUMBARA YAP BANA KATIL

• Konu Sahibi Konu Sahibi gve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gve

Meriç Ege
Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Benimle birlikte kumbara yapacak arkadaşlar arıyorum. Amaç belirlediğimiz bir hedefe ulaşmak için birikim yapmak. Kumbaradan çıkan parayla alınan özel olmayan eşyaları paylaşabilirsiniz.

2. AY BİRİKİM LİSTESİ

bahar616 : 23 tl
doubleanne : 50.60 tl
gve : 200 tl
delimideli : 40 tl
papatya : 16 tl
areser : 171 tl
la_vender : 180 tl
krisopraz : 140 tl

3. AY BİRİKİM LİSTESİ
Cemre76: 45 tl
Papatya=: 250 tl 2, aylık birikim
Sirinezgicik: 21 tl
Areser: 47.5 tl 15 günlük birikim
La-vender: 300 tl
Mrv5534 : 22 tl
Krisopraz: 180 tl
Joeyfun: 110 tl
bahar616 : 50 tl
gve: 50 tl

hepinizin birikimi bereketli olsun kızlar...

4. Ay birikim listesi 《 Aralik 》
askrhpozitif : 26
krisopraz : 90
sirinezgicik : 84
joeyfun : 67
areser : 127
manizis : 189
papatya :101
balaca : 202
mrv5534 : 150
bahar616 : 34
Azrasılam: 135
gve : 60

5. Ay (ocak)
Balaca: 191,5
Bahar616 :28,25
Papatya: 94
Hamarathatice: 130
Bebetas : 17
Sirinezgicik: 90,5
floven: 161
Ozolca82 : 60
Şeker_leblebi: 100
Askiminaskiyim: 50
gve: 70

Son düzenleme:
açıkçası bi hedef koymadım ama hedef koyarak bırıktırmek cok daha mantıklı gerçekten. ben hıc bırıkım yapmadığım ıcın oncelıklı hedefım ne olursa olsun bırıktırmek

bu ay kesın bıseyler koyarım kenara dıyodum, dun maas aldım gıderlerı yazdım borçlar vs ee kenara koyacak bısey kalmadı kı? güzel tasarruf yapmam lazım cok harcıyorum demek kı

bu ay kesın bıseyler koyarım kenara dıyodum, dun maas aldım gıderlerı yazdım borçlar vs ee kenara koyacak bısey kalmadı kı? güzel tasarruf yapmam lazım cok harcıyorum demek kı
O dert bende de var canım yakın zamanda ev taşıdım bu ay kendimi zor topluyorum. Bu yüzden bazı ihtiyaçları karşılayamayınca böyle bir yöntem geldi aklıma. Günde yemeğe giden para 10 lira ayda 300 yapıo. bu paraya ben her ay bir ihtiyacımı karşılayacağım :) hem eşimin üzerinede gitmemiş onu sıkmamış oluyorum :) kumbaradaki parayla lacam deyince bişey demiyor. çünkü yemeğe versem o parayı zaten gidecek ve o para olmayacak :)

bende varım bu ayın 15 inde başlıyorum.yazın maalesef çok harcamam oldu o açıdan bu ay borcumu kısmen kapatıp az da olsa biriktimeye çalışacağım.en azından zor durumda kaldığımda köşede hiç değilse300 tl olsun.hedefimi sonraya bıraktım.Konu sahibinede teşekkürler

bende varım bu ayın 15 inde başlıyorum.yazın maalesef çok harcamam oldu o açıdan bu ay borcumu kısmen kapatıp az da olsa biriktimeye çalışacağım.en azından zor durumda kaldığımda köşede hiç değilse300 tl olsun.hedefimi sonraya bıraktım.Konu sahibinede teşekkürler
rica ederiz kumbaralar açılınca miktarlarını paylaşalım konuyu düzenliyorum. bu sayede birbirimze destek oluruz berekeli olsun kumbaranız :)

Benim de kumbaram var ve biriktirdiklerimle doğacak bebişimin ihtiyaçlarını alıyorum şuan ve galiba da hep böyle devam edecek :KK66:
Maşallah çok güzel bir fikir. Annelik böyle bir duygu işte yemeyip yedirmek giymeyip giydirmek. Allah analı babalı büyütsün hayırlı doğumlar nasip etsin :) bizi ihmal etmeyin arada sırada bilgilendirin :) hem bebeğinize ne aldığınızı merak ederiz :)

merhaba bende öğrenciyim ve birikim yapmak istiyorum hedefim de dogum gunumuz aynı gun sevgılımle o bana hedıye aldı ben alamamıstım şimdi sevgili ayakkabıları begendım ou almak ıstıyorum

merhaba bende öğrenciyim ve birikim yapmak istiyorum hedefim de dogum gunumuz aynı gun sevgılımle o bana hedıye aldı ben alamamıstım şimdi sevgili ayakkabıları begendım ou almak ıstıyorum
aramıza hoşgeldin :) ayakkabıların resmini bekliyorum :)

Back
X