Haftalık özet geçmek istiyorum, bundan sonra böyle yapmayı düşünüyorum.
1. Haftayı tamamladım, 7 gün sonunda sabah tartıda 102.0 gördüm yani -2,8 kg gitti
Çok az spor yaptım ama benim için spora alışmak çok zor. Kendimi nefret ettirmeden ilerlemeye çalışıyorum. Çalıştığım için akşamları da biraz ofis arkadaşlarımla vakit geçiriyorum, günün yorgunluğuyla spor yapılmıyor maalesef
Sabah yapmak için de çok erken kalkmam (erken yatmam
) lazım. Bu düzeni oturtmaya çalışacağım ama. Bu hafta bunu deneyeceğim.
Son iki gündür probiyotik ve omega3 alıyorum. Bağırsak sağlığı için de çok önemli, diyetime katkısı olacaktır
Ben kahvaltı hiç sevmem. Metroda giderken yolda simit sarayından çıtır hotdog, dolu simit gibi şeyler de alıp yedim, kahvaltılarım pek diyete uygun olmadı. Ama haricinde iki ana öğün yaptım ve tavuklu salatalardan ilerledim. Çıtır tavuk sevdiğim için feragat etmedim bundan açıkcası salata seçimlerinde. Ara öğün yapmadım genel olarak...
Bugün hariç 7 civarı yedim. Ama çok saate dikkat etmedim, geç de uyuyorum zaten. Uyumadan 5-6 saat önce yemeyi kesmiş oldum.
Rutinlerim böyleydi... Canım hiç aburcubur veya fast food çekmiyor açıkcası. Sabah kahvaltılıkta sağlıksız besleniyorum ama gün içinde dengelediğimi düşünüyorum. En azından kafam direkt dengelemeye yönelik gidiyor ve yemek yemeye bakış açım değişmiş gibi hissediyorum. Yıllar sonra aradığım motivasyonu bulmuş gibiyim. Bu bir gaza gelme değil cidden, hissedebiliyorum.
İlk haftamı -2,8 kg ile kapatıyorum, bye girlsss!!!