- 23 Haziran 2019
- 8.688
- 37.431
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #4.301
Yok canım serbest gibi olunca bıraktım yazmayıben de bu sabah 71.2 geldim artım olmuş 2 günde ama iyi yedim dün gece dahil
sen dün kalori ve karb girdin mi uygulamaya canımsu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım serbest gibi olunca bıraktım yazmayıben de bu sabah 71.2 geldim artım olmuş 2 günde ama iyi yedim dün gece dahil
tahmini bişey söyle yazamYok canım serbest gibi olunca bıraktım yazmayı
Ya sorma dün akşam etli ekmek getirmiş eşim valla 1 porsiyon gömdüm yaniben de bu sabah 71.2 geldim artım olmuş 2 günde ama iyi yedim dün gece dahil
afiyet bal olsunnYa sorma dün akşam etli ekmek getirmiş eşim valla 1 porsiyon gömdüm yani
Karbonhidrat 250tahmini bişey söyle yazam
ne vereyim aplama
tamamKarbonhidrat 250
Kalori de 2000 dir herhal
benim kesin çözümüm büyük yyk , sonra bol ılık suyla telvesini içmek ve sonra yine ılık su canımYalnız bir sıkıntı var ki o da sindirim sistemim durdu hadi şişkinliği gazı laktozsuzla çözdüm de bu işi nasıl çözeceğim yaa o kadar kuruyemiş,gün kurusu fit çay falan bana mısın demedi yahu.
Ekmeğim bitmişti yarın bakayım ben de bir de h.cevizi yağı alayım yyk da deneyeyim. Bir zeytinyağ kafaya dikip içmediğim kaldı çünkü.benim kesin çözümüm büyük yyk , sonra bol ılık suyla telvesini içmek ve sonra yine ılık su canım
lif de az alıyorsun
bak şu mastemacher ekmeğin 1 diliminde 8.4 gram lif var korkunç müthiş değil mi
ahaha kız güleyim mi ağlayım mı şeedemedimEkmeğim bitmişti yarın bakayım ben de bir de h.cevizi yağı alayım yyk da deneyeyim. Bir zeytinyağ kafaya dikip içmediğim kaldı çünkü.
Evet bir sürü çeşidi varmış yarın bakacağım.ahaha kız güleyim mi ağlayım mı şeedemedim
ay çekirdekli çavdarlı ekmeği bendeki
makrolarına bak başka alırsan canım
GünaydınGüünaydııın
Liziiim 700 gr gitmiş dündeeenn
Şu gece içtiğim renkli çaylar cidden etkiliii
Vuuuu ne dersiiinGünaydın
111.2 çıktıııı bi ucundan 110 u göremedim tüh
Afiyet olsunSade türk kahvesi ve delly bar yedim enerji dolduummm