• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Head&Shoulders kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de uzun süre kullanmıştım ilk kullanmaya başladığımda iyiydi ama sonradan saçımı keçe gibi yaptı. içindeki silikondan dolayı sanırım...

ben uzun yillar kullandim yaklasik bir 4-5 sene araliksiz kullandim, kepek denen hiç birsey kalmamisti bende çok guzel bir sampuan ama keske kullandigim siralar su krem urunleride olsaydi, onuda yeni yeni çikarmislar conditioner'leri, artik dove renkli saçlar için olanini kullaniyorum valla ipek gibi yapiyor saçimi ahhh birde nazar degmese, benim saçim sIklIktan çok dokuluyor ne guzel saçlarin var dedikleri zaman ip yumagi kadar saçim dokuluyor tabii stress'te var ama head&schoulders devrimi kapandi dove'dan sasmicam artik

bend ekullandım ama yanlış aldım saç tipini ee haliyle işe yaramadı kepek bile yaptı...ama yurtdışındayken kullanmıştım çok güzeldi..çok ta hoş kokuyor..

ben ipeksi yumuşaklığı kullanıyorum süper valla ben çok memnunum kepek de yok

Kesinlikle tavsiye ederim... ben sahsen cok memnun kaldim, her yikamada kullaniyorum ve kepek denen birsey kalmadi...
ayrica saclarim dökülüyodu Head and shoulders kullandiktan sonra sac dökülmem gitti...

Eşim kullanıo bende bazen bi hafta onun şampuanından (ç)alıyorum.
Yumuşacık yapıyor saçımı. Krem bile kullanmama gerek kalmıyor. Kremleyince de pamuk gibi oluyor.

ben ilk kullanmaya başladığımda saçlarım kepekliydi ve tek yıkamada kepek yok oldu çok memnundum ama bi kutu bitip ikinciyi alınca pek hoşuma gitmedi ve bıraktım kullanmayı

aynen ben de ilk kullandığımda çk memnun kaldım, kepeklerim tamamen yok oldu, fakat ikincide tekrar kepeklenmeye başladı. Şimdi yeni çözümler arıyorum kepek problemim için.

ben sadece bir kutu bitene kadar kullandım ve o gnden sonra hiç almadım buna rağmen saçımda o günden sonra hiç kepek olmadı özellikle mentollüsü çok ferahlık veriyor (solunumada faydası oldu )

geçen yıl annem klasiğini almıştı, sonra mentollüsünü kullandım, daha sonra mor olanı, şimdi de limonlu.. saçım 2 günde yağlanıyor, bunu engellemeyen bir şampuan, bir de gözleri çok fazla yakıyor.

ben eskiden kulanmistim ve güzeldide.. sacini iyice durularsan o zaman kepek pek birakmiyor!

benim saçlarım ince telli ve çabuk yağlanıyor. bundan önce dove terapi lacivert olanı denedim saçım banyodan çıkınca yumuşacık oluyordu ama ertesi güne hemen yağlanıyordu.. yazın her gün duş aldığım için dove süperdi ama kış gelince head and shoulders a geçtim limonlu olanı kullanıyorum çok memnunum saçlarım 3 güne kadar dayanıyor yoğun dönemlerimde. ama gün aşırıdan daha sık kullanırsam kafamı çok kaşındırıyor...

ben ince telli saçlar için olanı kullanıyorum.ince telli saçlar için olduğundan içinde diğerleri gibi yoğun krem yok yani saçlar çok dolaşıyor.hala kullanmaya devam etmemin sebebi ise saça gerçekten dolgunluk veriyor saçlarım görüntü olarak iki katına çıkıyor (banyo sonrası saç kremi kullanmama rağmen) çevremdekiler bile farketti kısacası memnun kaldım.

Back