Şampuan ve Saç Kremleri Head&Shoulders kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi izmirliii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
I

izmirliii

Ziyaretçi
Kızlar aranızda head&shoulders kullanan var mı?Almayı düşünüyorum da hiç kullanmadım memnun musunuz?

evet memnunum ben kullanıyorum kepek falan kalmadı saçıda besliyo

Tamam cnm çok saol cvp verdiğin için öptüma.s.

Canım bende kullandım ama hiç memnun kalmadım.Herkesin saç tipinr göre değişir yinede ama bende kepek bile yaptı...

Yardım Melekleri Yardım kuruluşlarına ait haberler, yardım kampanyaları ve sizlerin öncü olmak istediği yardım çalışmalarını buyrun bu alanda paylaşın.
Actiginiz konunun bu bölümle ilgisi ne :uhm:

Lütfen bundan sonra Kepek sorununuzu yada Sampuan sorunuzu ilgili bölüme basliklari arayarak aciniz a.s

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-bakimi-f69/index.html

Soruyu cevaplayan arkadaslar sizlerden de bu yazinin yanlis yerde oldugunu belirten yorumlar beklerdim. benneyaptımki

Konuyu ait oldugu bölüme tasiyorum....

ben de memnun kalmadım..reklam sloganlarında çok abartmışlar..gaza gelip almıştık..

diğer şampuanlardan hiçbir farkı yok..

ben kullanıyorum.başta biraz kepek yaptı ama şimdi düzeldi

ben ilk kullanmaya başladığımda saçlarım kepekliydi ve tek yıkamada kepek yok oldu çok memnundum ama bi kutu bitip ikinciyi alınca pek hoşuma gitmedi ve bıraktım kullanmayı

ben o kadar kepek şampuanlarını kullandım bunu kullandığım kadar memnun olmadımm ama arkadaşların dedği gibi saç tipine göre değişir ama ben bi kaç hafta daha kullanıp bırakacam artık normal saç tipini alacam kepek şampuanları uzun süre kullanıldı mı saçı yıpratıyo benim kepeklerimde geçtiğine göre gönül rahatlığla diğerine geçebilirim

iğrenç bi şampuan saç derimi kuruttu ve kepel yaptı.hiç tavsiye etmem arkadaşlar.

kepk önleyici sampuan oldugundan kuru saclar kullanmamalı eger cok yaglanıyosa sacların yada yaglıya dönükse kullanabilirsin.. erkek arkadasım kullanıyor ve mütiş etkili kepek mepek kalmıyo valla.. ayrıca arada cok yaglanırsa sacım bende kullanıyorum..

kullandığım en ii şampuan ilk yıkamada bile kepek sorununu kaldırıyo benim saç diplerimdeki yaraları bile ii leştirdi

kepek icin piyasada ki en iyi sampuan ,kepeklerim yok olunca kullanmayi biraktim cunku sacim yagli ve bu sampuan daha hizli yaglandiriyo

bende memnun kalmadım.kepeği önlemeiği gibi hızlı şekilde dökülmeye sebep oldu..hemen bıraktım..

ben eskiden kullanıyordum saçlarımda kepek vardı 3-4 ay kullandım ve kepekten eser kalmadı herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…