- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
- Konu Sahibi matmazeldepresif
aman sabahlar olmasın o zamanHemen icraata başlayım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aman sabahlar olmasın o zamanHemen icraata başlayım![]()
Hee oldu mantı var yen mi okyolsun bedava ya, değer, gidip gidip geliriz. keyif bizim değilmi,. havada bizim ayrıca..
yememmi. bedavaysa hiç kaçırmam hele:))Hee oldu mantı var yen mi oky
Ben o 41 tl ile bez stoğu yapıyorum şimdiden canım kalanla da mutfak alışverişi falan iştevuuu artık zengin olduk desene![]()
bende altın alıcam limoncu gibi takıp dolaşıcam şıkır şıkırBen o 41 tl ile bez stoğu yapıyorum şimdiden canım kalanla da mutfak alışverişi falan işte![]()
Nerede beleş oraya yerleş tabiyememmi. bedavaysa hiç kaçırmam hele:))
Kız taktın sende limoncuya ha rüyalarına da giriyor mubende altın alıcam limoncu gibi takıp dolaşıcam şıkır şıkır
takarım tabii onun yüzünden gül gibi ofişim 5 gün ban yedi hahahaha :)Kız taktın sende limoncuya ha rüyalarına da giriyor mu![]()
Hee oldu mantı var yen mi oky
Eşyaları topluyorum bir tabak mantı yiyen 1 kutu doldurur ona göre yok öyle 3 kuruşa 5 köfte ben devlet değilim beleş yok bendeben yerim nasılsa varmış bedeveeeeeeeeohh sefam olsun
![]()
Eşyaları topluyorum bir tabak mantı yiyen 1 kutu doldurur ona göre yok öyle 3 kuruşa 5 köfte ben devlet değilim beleş yok bende![]()
Hem de fazlasıyla var ben memur değilim işim yok tarlam bağım bahçem yok eee neyle geçiniyorsun kardeş diye sorarlar adama ama benaneamanın bedeva diye havada kaptım
yok anam yok biz batıda oldukça bedavacılık yok herşeyin karşılığı var![]()