• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HDP'nin yavru partisi: Herkes elektriği kaçak kullansın

Neler yapıyorlar plaka kapanıyor birde belli olmasın diye..
Bazen diyorumdum,avrupayamı gitsem diye doğururdum 3-5 çocuk alırdım parayı keyfime bakardım diye..
Gerçi ülkemi asla terk etmem,her ne kadar olumsuzluklar olsada gitmezdim yinede..

Ülke de vatan haini gırla zaten hanımım senin gibi vatan sever insanlara ihtiyacı var bu ülkenin.

Çok şükür % 99 müslüman bir ülkedeyiz.
Hak yemek,çalmak artık,üçkağıtçılık yapmak normal karşılanıyor.Bunu basına bile açıklıyorlar.Kendilerince hak görüyorlar.Devletin parası dediğin senin benim param bunu unutuyorlar.
Ehh ne yapalım benimde tek yapacağım "haram olsun".

kizlar biz bunlara Tuz vermeyelim, Tuzsuz kalsinlar. Malum Tuz golu bizim topraklarimizda :KK53:

kuzenim var fransada yaşıyor ev hanımı,kendisi benden çok para kazanıyor.nasıl mı? geçen sene yaptı 3.çocuğu ohh çocuk başına alıyor bilmem kaç para bir de evde oturduğu çalışmadığı için de alıyor ben eşek gibi çalışıp sabah 6 da kalkıp akşam 5 te evimde oluyorum onun kadar para kazanmıyorum.devletin bizlere verdiği çocuk yardımı 35 lira :KK70:
Kadesacığım yanlışın var zam geldi çocuk yardımına 41 tl oldu çocuk başı lütfen 6 tl eksik söylemişsin:KK20:

Tamamdır bisniskılastan yerimiz hazır :KK70:
Ne alırdınız acaba :KK52::KK52: ayran var içenmiii gardaş :KK50:
ayran içem.

ayrıca rokfor peynirli salata istirem. truff mantarlı biftekimle:):)
yanınada şampanya açtıracammmm. bisniskıllastan sonuna kadar yararlancam:)

Son düzenleme:
buraya yazıyorum bunlara 1 haftalığına bağımsızlık versinler daha ikinci günü isyan edip bizi tekrar türkiye ye bağımlı yapın diye yalvarmazlarsa ben de kadiş değilim

3sene önce bir bayan doktorla tanışmıştım.
Ünlü bir aşiretin kızıydı kendisi anlattı. Tabi kadın doktor olmuş. Vatanını milletini seven bir insan.
Ama bölgeyide orda yaşayan insanlarıda çok iyi tanıyan biri.
Bu gün bağımsızlık ilan edilse iki gün sonra Türkiye sınırındalar bizide içeri alın diye yalvarırlar dedi.
Çünkü kurdukları ülkeyi bile anında üçe, dörde beşe bölmeye kalkarlar.

3sene önce bir bayan doktorla tanışmıştım.
Ünlü bir aşiretin kızıydı kendisi anlattı. Tabi kadın doktor olmuş. Vatanını milletini seven bir insan.
Ama bölgeyide orda yaşayan insanlarıda çok iyi tanıyan biri.
Bu gün bağımsızlık ilan edilse iki gün sonra Türkiye sınırındalar bizide içeri alın diye yalvarırlar dedi.
Çünkü kurdukları ülkeyi bile anında üçe, dörde beşe bölmeye kalkarlar.
doktor da benim kafadaymış,aklın yolu bir.

Back
X