'HDP ile aynı masaya oturmanın anlamı kalmamıştır'

Sadece hdp illerin değil AKP karşıtı herkesin terörü savunmasına .. Bu forumda bile gördük kadın çıkmış Mehmet'ime polisime laf sayıyo Chp li Atatürkçüyüm diyende onu savunuyor .. Az omurgalı olup en azından Devlet Bahçeli gibi terörü bitirmede samimiyseniz arkanızdayız deseler birlik olsalar anında biter pkk..

Tüm parti dönemlerindeki askeri olayları araştırıp okuyup gelirseniz sorunuzdaki eksikliği fark edersiniz
Soruma neden ısrarla cevap vermiyorsunuz?
Cumhurbaşkanınızın bile kabul ettiği gerçeği lafı çevirip benim okuyamama getirip Kabul etmemekte ısrar ediyorsunuz?
Ne demişti sayın cumhur " çözüm sürecinde cephane, silah depolamışlar"
Ben mi yanlış hatırlıyorum
Çok hoşsunuz ya
Demek AKP karşıtı herkes terörü savunuyor sizin gözünüzde?
6 aydır da ölen yüzlerce insanın ve şehidin sebebi bu
Vay be
Burda hergün yeni bir şaşırma sebebi buluyorum

Ben az evvel anında , muzarekesiz, yok ederek neden bitirmedigini kendi doğrularımca açmaya çalıştım . özet.geceyim. oy adına yaptığı asla.düşünmüyorum. bu bakış yonudur ben düşünmem siz düşünürsünüz saygı duyarız yapacak bisey yok.bu konuda.

Belli büyük.bir.kesim var bizLer.gibi düşünmeyen.o halktan.

Doğrudan bitirse ilerisi için ülke için kötü.olurdu diye dusunuyorum bir avuc biter bit.gibi cogalirlardi çünkü bunları.milli.kanla gaza getirdiler

Yanı.artık.bundan sonrasi.için.dua.edip hayirlsiini.diliyorum ki.en.kolay.şekilde ülkemiz.ferah a ciksin

Her daim magdur olan Akp tabiki yine pir u pak

Çözüm ayağına onca silah depolanmasina goz yummasi, dagdakini indircem diye sehirleri terorist yuvasi yapmasi, polisi askeri hala sehit eden pkkyi gormezden gelmesi , birden iktidari kaybedince gormeye baslamasi sebep olabilir mi? Tabi ki hayir değil mi?

Inanin amaci zerre ilgilendirmiyor beni.

Cozum sürecine basindan beri karsiydik. Ne olacağını en basindan anlatmistik. Tayyip Beyden daha mi akilliydik?

Cemaate basindan beri karsiydik. Ne olacağını en basindan anlatmistik. Tayyip Beyden daha mi akilliydik?

SANMIYORUM

Bu rezaletin sorumlusu da Akpdir. Bedelini öder mi? Sizden de görüldüğü üzere HAYIR.

Ben artık daha akıllıyız diyorum karanfilim
KPSS sorularının çalınması, paralelciler, çözüm süreci , Ergenekon ve Balyoz davaları, bunların hepsinin sonucunu biz burda yazdık, AKP liler kabul etmedi.
Sayın hükümet yetkilileri sonuç olarak hep bizi haklı çıkartıp " kandırıldık" dedi
Demekki oturduğumuz yerden biz ülkeyi onlardan daha iyi yönetebilşrmişiz

Parti kuralim oy versinler

Hayir yani her seferinde de hakli cikilmaz ki?

Bazı zavallı kesimede ben bakıp gülemiyorum bile maalesef eskiden bazı kesim terörden oy umardı şimdi herkes öyle olmuş . Sizden destek bekleyen yok az ötede oynayın yeter karınız yok zararınızda olmasın ..

Bana cevap yaziyorsan alıntı yap. Kime yaziyorsun? Kimmis zavalli kimmis terorden medet uman?

Oyle karnindan konusma yuregin yetiyorsa verebilecek cevabin varsa yaz. Yoksa artistligin lüzumu yok

Bana cevap yaziyorsan alıntı yap. Kime yaziyorsun? Kimmis zavalli kimmis terorden medet uman?

Oyle karnindan konusma yuregin yetoyorsa verebilecek cevanin varsa yaz. Yoksa artistligin lüzumu yok
Kendini bu kadar önemseme !! Benim yüreğim herşeye yeter merak etme vasfa bakarım cevap yazmaya değerse yazar çıkarım sana cevap yazmadım diye kendi kendin triplere girme ..

Kendini bu kadar önemseme !! Benim yüreğim herşeye yeter merak etme vasfa bakarım cevap yazmaya değerse yazar çıkarım sana cevap yazmadım diye kendi kendin triplere girme ..
Atara atar gidere gider egoya bak ya . Vasfımı bildirdiğin icin tisikkirlir sipirmin

Milyar yıllık dunyada bunlarla muhatap oluyoruz. Bu da bizim imtihanimiz demek ki

Valla bu ulkede partilerin oy icin yapamayacagi sey yok. Zaten amaclari bu degil mi? Kim daha fazla oy alacak yarisi.Hal boyle oluca oy icin neden yapmasinlar ki? Kendilerince en mantikli sebep bu cun ku. Siyaset kirlidir, paranin yuzu sicak AKP nin ilk 5 yilini haric tutarsak aslinda sanildiari kadarda dava insani olmadiklarini gprebiliriz.

Zaten şu an böyle bir anlaşmaya ihtiyacınız yok. Olmasa da olanlara çanak tutuyorsunuz. Şu elini sıktığın kadın bizim polisimize taş atan kadın değil mi? Yanında duran da dağdakinin temsilcisi değil mi?
Biz artık kanmıyoruz ama siz kendinizi safa mı vuruyorsunuz bunları görmezden gelerek?

Saygı duyarim ,farklı bakıyoruz

HDP ile ayni masaya hic oturdularmi ?
Hatta hangi parti ile acik ve net masaya oturdular bilen varmi ?
Ben sadece APO ile Imralida görüstüklerini biliyorum sadece. Biz halka hic bir sey söylemedilerki.
Keske AKP`de bir kere olsun bizimde gözümüzle görüp, kulaklarimzla duyacagimiz sekilde televizyonlarda, partilerle görüsüp konussalar, nedense hep gizli yapiliyor bu görüsmeler. Ve kürsülere cikip eeeeeyyyyyyyy Kilicdaroglu, eeeeeeyyyyyy Bahceli diyeceklerine, Adam gibi karsilarina alip karsilikli konussalar bizde dinlesek, ne iyi olurdu.
Eskiden siyasette politikacilar karsi karsiya gelip konusurlardi halkda onlari tanimaya calisirdi, fikir üretirdi.

sizler yazmıştınız eveet evet

sayın cumhurbaşkanım in o koltuktan bu üyeler sizden daha iyi yapacak siyaseti daha çok kalkındıracak ülkeyi

Arkadaşın yaptığı iddia mi diyeyim tespit mi diyeyim
Son 6 yıldır terör neden arttı
Şeklindeki yazısına istinaden düşünmeye teşvik etmek için yazdım ben bunu
Onun dışında geçmiş ile alakalı söylediklerinize katılıyorum

Son düzenleme:
27 yıldır asker çocuğuyum
Aklım erdiğinden beri terör ne zaman ne derecede daha iyi biliyorum
İnsanın babasını her an kaybetme korkusu olunca her olayı her konuşmayı didikliyor acaba neler olacak
Askerler zarar görecek mi diye
Sorunuza ısrarla cevap vermiyorum
Altı çok boş
Sırf iktidardaki partiyi suçlamak amaçlı yazıyorsunuz
Terör yada asker odaklı değil

Birde 'cumhurbaşkanınız ' nedir ya sizin cumhurbaşkanınız değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…