çok meraklıysanız siz oturun buyrun !! Bir çözüm aradı Akp bunuda Hdp ile görüşerek yapmak istedi baktı ki olmuyor kopardı ipleri bazıları gibi aponun boynundan ipi almadı konuşmaya yüzü olmaması gerekenler en çok konuşanlar oluyor hep Bahçeli gibi ..Bakışarak sırıtarak dahada önemlisi imralı yaratığı ile masaya oturan şerefsizdir diyerek otursa idiniz neden kalktınız masadan ama sizin ki oyun bozanlık oldu şimdi.....
Haburdan dönenleri davullu zurnalı karşılayanlar MHP li değildi akplilerdi....çok meraklıysanız siz oturun buyrun !! Bir çözüm aradı Akp bunuda Hdp ile görüşerek yapmak istedi baktı ki olmuyor kopardı ipleri bazıları gibi aponun boynundan ipi almadı konuşmaya yüzü olmaması gerekenler en çok konuşanlar oluyor hep Bahçeli gibi ..
O zaman idam vardı idamı Bahçeli kaldırdı böyle şimdi kahraman edası ile konuşmak kolay sorarlar adama öldürmemek için dün idamı kaldırdın şimdi niye öldür diyorsun diye ? Hadi işinize ..Haburdan dönenleri davullu zurnalı karşılayanlar MHP li değildi akplilerdi....
Hem sen neden üzerine alındın hayırdır ne oldu niye rahatsız oldun...
Madem ipten alan bahçeli size göre tabi siz asın beslemeyein hadi yapında görelim....
Bahçelimi kaldırmış idamı?O zaman idam vardı idamı Bahçeli kaldırdı böyle şimdi kahraman edası ile konuşmak kolay sorarlar adama öldürmemek için dün idamı kaldırdın şimdi niye öldür diyorsun diye ? Hadi işinize ..
Çözüm mü aradı?çok meraklıysanız siz oturun buyrun !! Bir çözüm aradı Akp bunuda Hdp ile görüşerek yapmak istedi baktı ki olmuyor kopardı ipleri bazıları gibi aponun boynundan ipi almadı konuşmaya yüzü olmaması gerekenler en çok konuşanlar oluyor hep Bahçeli gibi ..
çok meraklıysanız siz oturun buyrun !! Bir çözüm aradı Akp bunuda Hdp ile görüşerek yapmak istedi baktı ki olmuyor kopardı ipleri bazıları gibi aponun boynundan ipi almadı konuşmaya yüzü olmaması gerekenler en çok konuşanlar oluyor hep Bahçeli gibi ..
O zaman idam vardı idamı Bahçeli kaldırdı böyle şimdi kahraman edası ile konuşmak kolay sorarlar adama öldürmemek için dün idamı kaldırdın şimdi niye öldür diyorsun diye ? Hadi işinize ..
6 yıl önce hatta 13 yıl önce ülke refah içindeydi dimi..Çözüm mü aradı?
Peki şu son 6 aydır ülkede yaşanan kaosun sebebi nedir sizce?
Neye bağlıyorsunuz bu kadar insanın ölmesini?
Buda kaos sebeplerinden biridir elbetŞu yaşanan her şey zamanında aponun idam edilmemesinden dolayı mı sizce?
Soruyu size sormamıştım ama cevapta alamamışım.6 yıl önce hatta 13 yıl önce ülke refah içindeydi dimi..
O zamanlar ki şehitleri darbeleri sizler nelere bağlıyorsunuz?
Merak ettim
On yil once teror yoktu AKP zamaninda teror cikti onlar yuzunden insanlar olse desek evet haklisiniz teroru sadece akp ye baglamis ve hesabi ona kesmis oluruz ki bu da dediginiz gibi yapici bir elestiri olmazdi. Malesefki hukumetlerin ozellikle bu gibi hayati meselelerde hata yapma sanslari yok malesef. Cunku hatanin bedelini bir tek onlar odemiyor. Kendi hayatimizda yaptigimiz her hatanin bedelini biz cekiyoruz ama. Baskasina da zarar veriyorsak yinede bir sekilde biz oduyoruz bedelini oyle degil mi? Sizdecyeterin artik ust komsu ile muzakere etmekten anladiginiz uzre muzakere yollari kapali bir insan. Konusarak cozemissiniz ve soylediginiz uzre cozulemeyecek. Adli yollara basvumanizi oneririm sizede. Evet AKPnin istese teroru bitirecek gucu var ma bunu muzakere gibi sonucsuz bir yontemle cozulecegini unmak ne yazik ki ccukluk.hangi teror orgutu muzakere ile son bulmus salt dunya da tek bir ornegi yok. Yapici olucam derken resmin butununu kacirabiliriz.Aynı masaya otursa.suuuccc oturmaya succc
Ya hu kahve çay muhabbetine oturuyorlardı herhalde ülke için bunlar cahil ve kansız olduğundan dolayı belki diyalogla çözmek.umudu ile oturdular nasıl korsunuz ya
Şimdi de oturmuyor yanı ne yapsa suç siz.ülkemizi mi.düşünüyorsunuz yoksa laf giydirme derdi mi ona.karar verin
Bir kez.de iyi bakın ya siz.hayatınızda herşeyi ne kadar dort dörtlük YAPİYorSUNUZ kolay mi
Onca düşman iç.dış nasıl baş edilir . diyalog en kolay yöntemdir anlayana
Ornegin ben. Kansız ust kat komsumdan neler çekiyorum. PKK da değil Sinoplu. Tırnağını bile kesiyor balkonuma ses zaten anlatamam
O kaar rica edlttim.nele dedim konuşarak çözmeye çalıştım.kahveye çağırdım 1.5 yıldır yok inadına yapicam diyor sorunlu .
Artık giricek eşler birbirine az kaldı kadın yüzünden ki kicasida mahcup onun yuzundrn
Şimdi.ne Yapalım bizler bile günlük hayatta TEK KİSİ İLE COZUME VARAMAZKEN ki.sizde annenle babanla KV kp elti kayın çocuk o bu hepsiyle iletişim in dort dortluk mu onca milyon insan var ülkede o yüzden boşa atmayin ülkemize aşık olun ya bu aşk yapıcı olsun AKP hükümete ülkemi aşağılarında.herşeyi iuiui bile eleştiri yağmuruna tutarım demeyin ya çok mu zor
Kimsenin boyle bir iddiasi yok ki. Gecmise bakarsak bir cok hata bir cok yanlis var ewet. Keske olmasaydi keske engel olunabilseydi. Keskelerden ziyade gecmisle alakali baskada birsey soylenemez sanirim. Gecmisi duzeltme sansimiz mudahale etme sansimiz varmis gibi sormussunuz. Gecmis iyi ya da kotu gecmis bitmis bir dahasi yok yani. Ama bu gunumuzu simdiyi gelecegi dusunup endiselenmek glecekte on uc yil once de boyleydi demekten iyidir sanirim.6 yıl önce hatta 13 yıl önce ülke refah içindeydi dimi..
O zamanlar ki şehitleri darbeleri sizler nelere bağlıyorsunuz?
Merak ettim
On yil once teror yoktu AKP zamaninda teror cikti onlar yuzunden insanlar olse desek evet haklisiniz teroru sadece akp ye baglamis ve hesabi ona kesmis oluruz ki bu da dediginiz gibi yapici bir elestiri olmazdi. Malesefki hukumetlerin ozellikle bu gibi hayati meselelerde hata yapma sanslari yok malesef. Cunku hatanin bedelini bir tek onlar odemiyor. Kendi hayatimizda yaptigimiz her hatanin bedelini biz cekiyoruz ama. Baskasina da zarar veriyorsak yinede bir sekilde biz oduyoruz bedelini oyle degil mi? Sizdecyeterin artik ust komsu ile muzakere etmekten anladiginiz uzre muzakere yollari kapali bir insan. Konusarak cozemissiniz ve soylediginiz uzre cozulemeyecek. Adli yollara basvumanizi oneririm sizede. Evet AKPnin istese teroru bitirecek gucu var ma bunu muzakere gibi sonucsuz bir yontemle cozulecegini unmak ne yazik ki ccukluk.hangi teror orgutu muzakere ile son bulmus salt dunya da tek bir ornegi yok. Yapici olucam derken resmin butununu kacirabiliriz.
Tüm parti dönemlerindeki askeri olayları araştırıp okuyup gelirseniz sorunuzdaki eksikliği fark edersinizSoruyu size sormamıştım ama cevapta alamamışım.
13 yıl önceyle kıyaslayacaksak çoook yazacak şey varda, konu çözüm süreci.
Madem üstünüze alındınız buyrun siz cevap verin; nasıl oldu da bu terör 6 aydır bu kadar tavan yaptı, ülkede resmen toplu katliamlar yaşadık? Neye bağlıyorsunuz bunları merak ediyorum.
İlk.önce size.tesekkur.ediyorum. bu sitede karşıt goruslu olup uzun uzun ciddi.ciddi.yorum.yazip ''AA siz.akpliler yobaz reisci bizim.ataturku agziniza.almayın gibi alakasız yorum.yapıp ayrıştıranlar.gibi.yazmadiginiz için.
Müzakere.yolları kapandı.eminim.bunu biz.gibi hükümet de.anladı.sadece bir.konu var evet belki.onlar da.biliyordu ama burda bir.sorun var sadece terör.değil bir.kesimi.kendi tarafına.sadece ırkla çekmeye çakışan.bir.HDP.ve PKK
Halka.kendilerini.öncelikle anlatmaları.gerekti.diye.düşünüyorum.cunku hangi parti.olursa.olsun.hizmet de.etse onlara bi.kurtluk.algısı ile yanıltma.oldu hala.da.kurt.sorunu.deyip duruyor HDP
Bence.AKP önce.bu algiyi yıkmak.için.müzakere.de denediler size.az.çok.hizmet de ettik gibi bir.gösterimde bulundular çünkü halkın.çoğu çok.iyi.niyetli.olmakla beraber.okumayan bir.halk.
Kolay kanabilen.
Çok.zor.gerçekten.çok.hassas bir.konu
Ben.Allah.ülkemizin yardımcısi.olsun.diyorum.
Gerçekten vatanını seven yanlışa.yanlış ama.iyi yapılana da.CHP de.olsa AKP de.olsa.MHP de.olsa iyi diyen insnalr olsun.istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?