Saç Kesim Şekilleri Hcr35 soruyor, KK stilistleri cevaplıyor. Yardım lütfen = )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Saçlarımı kestireyim mi ?

• Ankete Katılan
    96
valla pek bilgili biri değilim belki ama ben saçlarına bayılıyorum şekerim...
helede şekillenmiş haliyle süpersin tatlım.benim fikrim bu yönde

ayyyyyyyyyyyyy sakın kestirmeee "saçların bi kız eder":)bizim burada öyle derler çok güzel saçları olan kızlara:)uzat bence çok güzel dalgaları var:)

hacercim bencede kestirme
erkek milletinin ne kadar uzun saç düşkünü bir cins olduğunu göz ardı etme sakın
uzun saçın bakımı zor şekil vermekle yarım saat uğraşırsın
belki sıkıldın değişiklik yapmak istiyorsun ama
senin saçların dalgalı kısa kestirirsen iyice bonus gibi olursun be canım kaydirigubbakcemile3
o zaman düzleştirmekle uğraşmak zorunda kalacaksın
bu hali gayet güzel biraz kat attırabilirsin belki ama kısa kestirmemeni tavsiye ederim sana

bencede kestirme cnm hatta dahada uzat.. uzun ve kıvırcık saç çok gsl duruoo. sanada yakışır yaneeee sengözlerimebaksanab

hacerim bence eger kestirceksen biraz uclarından aldırabilrsin ...cok guzel cok sirin bir yuzun var aslında kısacık kestirsen bile yakısır ama ben kestirme derim ...eger degisiklik istiyorsan saclarına arada sırada duz fon cekebilrsin ...sana yakıscagına inandıgım bir model gostercem.... bence arada saclarını boyle yapabilrsin sana cok yakıscagına eminim=)=):1hug:

hcr canım bencede saçların süper sakın kestirme ..ben kestirdim pişman oldum zaten boyuda abartılı uzun değil ..sana çok yakışıyo ..öptüm ..

kısacık kestirmen için biraz daha düz olmalıydı saçların
kısa kestirdiğin zaman zaten modeli pek belli olmaz saçının dalgalı olmasından dolayı
ay bende böyle dalgalı olan saçlara bayılırım
benim saçlarımda düz ütü yapılmış gibi
fön çekip şekil vermekle çok uğraşıyorum
düz saçı olan dalgalı saçları sever dalgalı saçı olan düz saçları sever
yani kimse tam anlamıyla saçından memnun değil kaydirigubbakcemile3
en iyisi bırak doğal akışına

ay benim aşkım gelmişşşşşşşşşşş
sağol bitanemm sen nasılsın, belli oldu mu cinsiyetii

kız yerim ben seni ne cinsiyeti kalp atışını daha geçen hafta duyduk senin nasıl gidiyo enişteyle fln
aldığın fazlalıkları verdinmi ben 2 kilo aldım da
üstelik bulanıyom yemek yiyemiyom yiyebildiğimi bi düşün sonum iyi diil yani alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…