Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tekrar kan verin yükselme var mı diye. Yoksa da başka nedenden dolayı gecikmeniz olmuştur doktora gidin ihmal etmeyin.adet gecikmemden 1 hafta sonra hcg testi verdim 1.20 çıktı 14 gün oldu hala adet olmadım gebelik testi çizginin biri silik çıktı hamile olabilir miyim
Test varsa fotosunu atar mısınızadet gecikmemden 1 hafta sonra hcg testi verdim 1.20 çıktı 14 gün oldu hala adet olmadım gebelik testi çizginin biri silik çıktı hamile olabilir miyim
Tekrardan kan testini artık pazartesi vericem ama ilk defa böyle geciktiTekrar kan verin yükselme var mı diye. Yoksa da başka nedenden dolayı gecikmeniz olmuştur doktora gidin ihmal etmeyin.
TEkrar kan testi vermiştim gene 1.20 çıktı sonraki testte de böyle çıktı yinemısınız
23 gün oldu hala adet görmedim ama kan testi yine 1.20Tekrar kan verin yükselme var mı diye. Yoksa da başka nedenden dolayı gecikmeniz olmuştur doktora gidin ihmal etmeyin.
Kadın doğum uzmanına görünmelisiniz mutlaka23 gün oldu hala adet görmedim ama kan testi yine 1.20![]()
Bunda baya pozitif. Bazi kişilerde kanda geç görülüyor canım. Geç döllenme olabilir biraz daha sabretTEkrar kan testi vermiştim gene 1.20 çıktı sonraki testte de böyle çıktı yine
Hadi hayırlısı inşallah bekliyorum daha ne sonuc alicam merakla bekliyorumBunda baya pozitif. Bazi kişilerde kanda geç görülüyor canım. Geç döllenme olabilir biraz daha sabret
Güzel haberlerle gel inşallah canımHadi hayırlısı inşallah bekliyorum daha ne sonuc alicam merakla bekliyorum