• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık HCG ve son âdet tarihi uyumsuz yardım eder misiniz

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umran80

Zayıflamalıyım
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2009
4.567
2.335
398
36
İstanbul
HCG ve son âdet tarihi uyumsuz çıktı dün adetim çok gecikti diye idrar testi yaptım sonra kan verdim 144 cikti ama benim iki yıldır bebeğim olmuyo Aralık ayında tüp bebek yaptım negatif oldu ondan sonra da sürekli leke geldi sık sık adet oldum falan düzensizdi en son 7 nisandq lekelenme oldu ne oluyo sizce hamilemiyim dusuyomu ne

Şuan adet oldunuz mu ki. Düşük, ağrı ve kanamaya gelir heralde tam bilmiyorum ama şöyle bişey söyleyebilirim. Benim kuzenim de tüp bebek tedavisi oldu tutmamıştı. Bir iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. 41 yaşında anne oldu maşallah. Hamile de olabilirsiniz bence

Adetiniz düzensiz sayılır, bu sebeple son adet tarihi ile uyumsuz olup olmadini net olarak bilemezsiniz, bunu biz de bilemeyiz acikcasi. Belki geç döllenme de yaşamış olabilirsiniz. 144 gebelik testi için iyi bir değer ama önemli olan bu değerin iki günde bir , iki katı değerinde artmasi. Emin olmak için iki gün sonra tekrar kan verip değerin artıp artmadigina bakabilirsiniz. En doğrusunu bir kadın doğum doktoruna giderek öğrenebilirsiniz tabii.

Adetiniz düzensiz sayılır, bu sebeple son adet tarihi ile uyumsuz olup olmadini net olarak bilemezsiniz, bunu biz de bilemeyiz acikcasi. Belki geç döllenme de yaşamış olabilirsiniz. 144 gebelik testi için iyi bir değer ama önemli olan bu değerin iki günde bir , iki katı değerinde artmasi. Emin olmak için iki gün sonra tekrar kan verip değerin artıp artmadigina bakabilirsiniz. En doğrusunu bir kadın doğum doktoruna giderek öğrenebilirsiniz tabii.
Teşekkür ederim gitmek istiyorum daha erken değerin düşük gitme diyolar

Şuan adet oldunuz mu ki. Düşük, ağrı ve kanamaya gelir heralde tam bilmiyorum ama şöyle bişey söyleyebilirim. Benim kuzenim de tüp bebek tedavisi oldu tutmamıştı. Bir iki ay sonra kendiliğinden hamile kaldı. 41 yaşında anne oldu maşallah. Hamile de olabilirsiniz bence
İnşallah teşekkür ederim adet tarihine göre 8 hafta olması lazım acaba kalbi durduda degermi dusuyo dedi kardeşim oyuzden korktum

2 gün sonra kan verip değerin 2'ye katlanıp katlanmadığını takip etmelisiniz sağlıklı bir gebelik olduğunu öğrenmek için.

Back