- 15 Ocak 2024
- 118
- 49
- 13
- 25
- Konu Sahibi Ruzgaratlas38
-
Benimde reglime 3 gün var değerim 14 çıktı düşük mü bir daha yaptığımda kaç olması gerekiyorçok güzel yükselmiş.
Gayet güzel yükselmiş, ancak bat ne zamandı? Geç döllenme gibi duruyor düzenli adet oluyorsanızMerhaba arkadaşlar. İlk gebeliğimi yaşıyorum. Bu yüzden heyecanlıyım. Sizlere hcg değerimi sormak istiyorum.
Sat 20 kasım
2 ocak 0.30
16 Ocak 30.96
18 Ocak 103.39
22 Ocak 578.30
Sizce değerlerim nasıl yükseliyor
Önemli olan düşüklüğü değil de iki günde bir 2 katına çıkması.Benimde reglime 3 gün var değerim 14 çıktı düşük mü bir daha yaptığımda kaç olması gerekiyor
30 ila 38 gün arasında döngüm var . Çok düzenli değil belirli bir tarihi yokGayet güzel yükselmiş, ancak bat ne zamandı? Geç döllenme gibi duruyor düzenli adet oluyorsanız
2 günde 2 katına çıkması gerekiyormuş değerlerBenimde reglime 3 gün var değerim 14 çıktı düşük mü bir daha yaptığımda kaç olması gerekiyor
O yüzden böyle olmuş olabilir, doktora gidip keseye baktırabilirsiniz. Biraz daha yükselince karından da görünebilir.30 ila 38 gün arasında döngüm var . Çok düzenli değil belirli bir tarihi yok
2 günde bir en az %60 artış beklenir. Ben kimyasal geçirmiştim. Adetim bi gün gecikince 70 çıkmıştı. Sonrasında bi beş gün sonra filan 340lı değerlere çıkmıştı. Ama regl ağrısı ve kırmızı-pembe akıntı başladı, doktor kimyasal geçiriyorsun dedi. Sizin ilk baştaki değeriniz düşük ama sonrasında güzel yükselmiş, 2 günde bir takipte kalın. Bir de isterseniz bi kadın doğuma görünüm yine deYa benim de bat 14 ocaktı. Cumartesi günü Beta 21 pazar günü 44 bugün 89 oldu. İki günde iki katına çikar yazıyor her yerde bende günlük bu kadar yükselmesi normal mi? Kimyasal olabilir demişti doktor 21 i görünce o yüzden telaşlanıyorum hızlı yükselmesine.
İki farklı kadın doğım uzmanına gittim biri kimyasal olabilir dedi diğeri kanama yoksa kimyasal olması mümkün değil değerler güzel dedi ikisi farklı konuşunca da aklım karıştı.2 günde bir en az %60 artış beklenir. Ben kimyasal geçirmiştim. Adetim bi gün gecikince 70 çıkmıştı. Sonrasında bi beş gün sonra filan 340lı değerlere çıkmıştı. Ama regl ağrısı ve kırmızı-pembe akıntı başladı, doktor kimyasal geçiriyorsun dedi. Sizin ilk baştaki değeriniz düşük ama sonrasında güzel yükselmiş, 2 günde bir takipte kalın. Bir de isterseniz bi kadın doğuma görünüm yine de
Gayet iyi sağlıkla gelsinMerhaba arkadaşlar. İlk gebeliğimi yaşıyorum. Bu yüzden heyecanlıyım. Sizlere hcg değerimi sormak istiyorum.
Sat 20 kasım
2 ocak 0.30
16 Ocak 30.96
18 Ocak 103.39
22 Ocak 578.30
Sizce değerlerim nasıl yükseliyor
Kimyasalda hemen kanama başlamadı bende. Öğrendikten 1 hafta sonra hafif pembe akıntı şeklinde geldi önce sonra kırmızıya döndü. En doğrusu bekleyip görmek. Diğer doktor da ihtimal üzerine konuşmuş zaten. İnşallah sağlıkla büyür minikİki farklı kadın doğım uzmanına gittim biri kimyasal olabilir dedi diğeri kanama yoksa kimyasal olması mümkün değil değerler güzel dedi ikisi farklı konuşunca da aklım karıştı.
Amin çok sağ olun cevap için.Kimyasalda hemen kanama başlamadı bende. Öğrendikten 1 hafta sonra hafif pembe akıntı şeklinde geldi önce sonra kırmızıya döndü. En doğrusu bekleyip görmek. Diğer doktor da ihtimal üzerine konuşmuş zaten. İnşallah sağlıkla büyür miniksizinki de geç döllenme gibi duruyor
Bende iki aydır akıntıdan başka kan vb bir lekelenme yok. Doktora gittim güzel gidiyorsun 10 15 gün sonra gel dediİki farklı kadın doğım uzmanına gittim biri kimyasal olabilir dedi diğeri kanama yoksa kimyasal olması mümkün değil değerler güzel dedi ikisi farklı konuşunca da aklım karıştı.
Anladım umarım sağlıkla alırsınız kucağınıza. Beni de bugün sağlık ocağından aradılar 2 günde bir kan ver ve değerler 1000 in üzerine çıkınca bir kadın doğum uzmanına görün keseye bakılsın dediler. Yarın tekrar kan vereceğim. Hızlı yükseliş endişe veriyor umarım sıkıntı yoktur.Bende iki aydır akıntıdan başka kan vb bir lekelenme yok. Doktora gittim güzel gidiyorsun 10 15 gün sonra gel dedi
Hamile görünüyorsunuz burada, ancak değer olarak net değil 1425ten büyük şeklinde çıkmış. Yani doğru sonucu hastaneden alabilirsiniz. kaç hafta önce olmuştu son adetiniz?Merhaba başıma böyle bir olay geldi. Hastahane hatası olabilir mi acaba? Kimse cevsp da vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?