hcg nin yavaş yükselmesi

Regl ağrısı gibi ağrım vardı. Belimde daha çok. Ben hep düşüğü çok kanamalı hayal ederdim ama öyle de olmadı. Kanama çok yoğun değildi yani. En son beta 1100 den 725 e düştü. Doktor kendinden düşecek dedi. Gerçekten 3-4 saat sonra düştü. Aşırı sancılı bir şey değil. 2-3 gün bel ağrım oldu bi tek.

cevabınız için teşekkür ederim.benim de regl agrısı gibi şu an,belim zaten hep açıyordu,onu ayırt edemiyorum.benim hcg 2600 den 3200 e,sonra da 4100 e cıktı.yarın kaç çıkacak bilmiyorum.keşke ben de kolayca evde düşürebilseydim yarın hastaneye yatacak olmak beni çok kasıyor,bundan önce de rahim ameliyatı olmuştum yine acı çekecek olmak korkutuyor.

Merhaba arkadaşlar, ben de belirsiz bir gebelik sürecindeyim, forumları çok okudum buradan da durumu mu paylaşmak istedim, sat 8 aralık. Beta HCG değerlerim:
13 Ocak 214
16 Ocak 333

İki katı yükselmediğini görünce canım sıkıldı moralim bozuldu, doktorumu aradım, dış gebelik olabilir, iki gün sonra tekrar tahlil yaptır, cuma günü de kontrole gel dedi. Benim karnımda hiçbir his yok, hiç gebe gibi de hissetmiyorum, daha önceden bir kürtajım var ama dış gebelik daha kötü bir şeymiş, yarın tekrar beta hcg baktıracağım bekleyip göreceğiz bakalım...

Merhaba arkadaşlar, ben de belirsiz bir gebelik sürecindeyim, forumları çok okudum buradan da durumu mu paylaşmak istedim, sat 8 aralık. Beta HCG değerlerim:
13 Ocak 214
16 Ocak 333

İki katı yükselmediğini görünce canım sıkıldı moralim bozuldu, doktorumu aradım, dış gebelik olabilir, iki gün sonra tekrar tahlil yaptır, cuma günü de kontrole gel dedi. Benim karnımda hiçbir his yok, hiç gebe gibi de hissetmiyorum, daha önceden bir kürtajım var ama dış gebelik daha kötü bir şeymiş, yarın tekrar beta hcg baktıracağım bekleyip göreceğiz bakalım...

Bugün yani 18 Ocakta sonucum 356 çıktı. İki gün sonra doktora gideceğim umarım dış gebelik değildir.

Belki benim durumumda olan birileri vardır diye son durumum hakkında bilgi vermek istedim, Beta HCG
13 ocak 214
16 Ocak 333
18 ocak 356 çıktı.
Bugün 20 ocak, son adet tarihimden 44 gün sonra ağır ağır lekelenmeler başladı.

Merhaba arkadaşlar. 24 ocakta hcg 3392 çıktı ayın 31 nde yani bugün 13000 civarında. Ultrasonda kese göründü 5 haftalik dedi. Ama hcg isteğidigim kadar yükselmemiş haftaya tekrar test yapalım dedi. Sizce sorun var mıdır?

X