hcg nin yavaş yükselmesi

sağol canım :110: benimde hiç bilgim yoktu. daha ilk bu ay denedik hemen de tuttu derken daha neler varmış. 2 3 gündür
birden bi çok olumsuz ihtimalle karşılaşınca telaş yaptım galiba. belki de büyütüyorum normal durumlardır ama önceden bilgim olmadığından moralim bozuldu. ya tüpün alınmasına kadar giderse diye korkuyorum aslında. gerçi bir çok kişide bi problem olmamış ama hep en kötüsünü düşünme gibi kötü bir huya sahip olduğum için... neyse hayırlısı artık bekleyip görücez sabırsızlık sadece telaş yaptırıyor insana işte
Anliyorum canim seni,Allah yardımcın olsun hiç kolay değil. Bende 3 ay önce düşük yaptim,kimyasal gebelik geçirdim,çok zor günlerdi. Insallah en az zararla kurtulursun bu durumdan :KK43:

Ewet baktırmayan hcg nin nasıl yukseldiğini bile bilmior:) bazen çok araştırmak ve bilmek de iyi olmuyor.ama bir kere takibe başladığın için dayanamaz baktırırsın.belki bir yılda 3-4 kere kimyasal gebelik geçiriuorız ama haberimiz bile olmuyor:)

aynen işte belki sık baktırmasam bi daha ki hafta artmış olup kese beklicektim :) ama artık çok geç
öğrendikten sonra önlem almak istiyo insan daha kötü bi durumla karşılaşmamak için.
böyle düşününce bi rahatladım sanki ama yine de arkadaşlara soylemeyip burda yazsaydım sadece
şimdi onlara soylediğim için de sanki olayı büyütmüş gibi tuhaf hissediyorum. birden bilgi yüklemesi
olunca ağır geldi.hiç bişey bilmiyormuşum ya kese bile bilmiyodum düşün yani ondan oldu galiba

Anliyorum canim seni,Allah yardımcın olsun hiç kolay değil. Bende 3 ay önce düşük yaptim,kimyasal gebelik geçirdim,çok zor günlerdi. Insallah en az zararla kurtulursun bu durumdan :KK43:

çok sağol canım ilgilendiğin için iyi gedi burda yazışmak herkesle. sana da geçmiş olsun bir dahaki en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde başlar ve devam eder inşallah.

Kürtaj için embriyonun nerede olduğu bilinmeli. Sonuçta tüpün çok içinde de olabilir. Kürtajla ulaşılmayacak bir yerde.

Bi de değer 2000 altıysa iğne tercih ediyormuş doktorlar.

Iste bende buna takildim. Biri var rahimde kese ve kurtaj yapalim diyor. Biri de yok diyor. Eger yanildiysa içte diyen boşa kürtaj olurum.bu sefer tam emin olmazsa rahmin icini kaziyip zarar vermesin. Nasil biri görüp biri görmüyor ki anlamadım

Iste bende buna takildim. Biri var rahimde kese ve kurtaj yapalim diyor. Biri de yok diyor. Eger yanildiysa içte diyen boşa kürtaj olurum.bu sefer tam emin olmazsa rahmin icini kaziyip zarar vermesin. Nasil biri görüp biri görmüyor ki anlamadım
Durumumuz çok benzer.Ben tek doktora gittim. Değerler dış gebelik gibiydi ama vajinalde gelişmemiş bi kese göründü. En son dua ettim Allah'ım kendinden düşsün diye. Çok şükür düştü.
Allah'ım ne büyük imtihan herkes büyüsün diye beklerken ben düşüğe sevindim.Ultrasonda görünmesine gün sayarken ben düşük bekledim. Allah kimseye vermesin.

Durumumuz çok benzer.Ben tek doktora gittim. Değerler dış gebelik gibiydi ama vajinalde gelişmemiş bi kese göründü. En son dua ettim Allah'ım kendinden düşsün diye. Çok şükür düştü.
Allah'ım ne büyük imtihan herkes büyüsün diye beklerken ben düşüğe sevindim.Ultrasonda görünmesine gün sayarken ben düşük bekledim. Allah kimseye vermesin.

Evet çok benziyor gerçekten. Benimde bir dr gelişmemiş kese var dedi. Digeri yok dese de. En azindan pazartesiye kadar bekleyeceğimi soyledim doktora. Bi kac günüm var. Ben de sabahtandir düşse bari diye dua ediyorum artik

Evet çok benziyor gerçekten. Benimde bir dr gelişmemiş kese var dedi. Digeri yok dese de. En azindan pazartesiye kadar bekleyeceğimi soyledim doktora. Bi kac günüm var. Ben de sabahtandir düşse bari diye dua ediyorum artik
Kahverengi leke ya da kanam falan yok mu?
Benim ilk günden kahverengi lekelenmem vardı, düşükten 2 gün önce de kanamaya dönmüştü.

Gecen hafta carsamba ve perşembe kahverengi leke olmustu biraz. ama bi daha olmadı. Kacinci haftada düşmüştü senin ?

Benim ilk günden kahverengi lekelenmem vardı, düşükten 2 gün önce de kanamaya dönmüştü.

ben de pazar gününden beri lekenme var,bugun kırmızıya döndü pıhtı şeklinde filan...7 bucuk haftalık hamileyim ama kese 5 haftalık kalmış,sağlıksız bi gebelik,kese gelişmiyor.yarın kürtaj olmayı planlıyorum.siz kendiniz mi düşürdünüz,çok sancınız oldu mu? ben 5 gündür şimdi düşürcem,birazdan düşcek telaşı ile yaşıyorum.adet sancısına benzeyen ağrılarım var.

ha bu arada gelişim durduğu için hcg cok az yükseliyor.sağlıksız olduğu bu şekilde belli oluyor.hcg en az yüzde 60 yükselmeli...benimse yüzde 25 artıyor.

ben de pazar gününden beri lekenme var,bugun kırmızıya döndü pıhtı şeklinde filan...7 bucuk haftalık hamileyim ama kese 5 haftalık kalmış,sağlıksız bi gebelik,kese gelişmiyor.yarın kürtaj olmayı planlıyorum.siz kendiniz mi düşürdünüz,çok sancınız oldu mu? ben 5 gündür şimdi düşürcem,birazdan düşcek telaşı ile yaşıyorum.adet sancısına benzeyen ağrılarım var.

ha bu arada gelişim durduğu için hcg cok az yükseliyor.sağlıksız olduğu bu şekilde belli oluyor.hcg en az yüzde 60 yükselmeli...benimse yüzde 25 artıyor.
Regl ağrısı gibi ağrım vardı. Belimde daha çok. Ben hep düşüğü çok kanamalı hayal ederdim ama öyle de olmadı. Kanama çok yoğun değildi yani. En son beta 1100 den 725 e düştü. Doktor kendinden düşecek dedi. Gerçekten 3-4 saat sonra düştü. Aşırı sancılı bir şey değil. 2-3 gün bel ağrım oldu bi tek.

X