- 10 Ekim 2010
- 1.565
- 3
Allah birdaha böyle tecübe yaşatmasın inşalah diyeyim o zaman..bu tür konularda insan kime güvenec eğini şaşırıyor bir doktorun dediğini öbürünü tutmuyor valla...biz de neye inanacağımızı şaşırdık
evet canım her doktor farklı bir şey söylüyor ben kaç doktora gittim hepsi b problem yok dedi 5 sendir bekliyorum nasıl problem olmaz dimi insanı akklı almıyor en son artık çapada bir profa gittim ve haşmoto hipotriod hastası oldugum cıktı testlerde... 5 sene boşuna gezdim yani doktor doktor ..
canım bende 1 defa kimyasal gebelik yaşadım ve dr um banada aynı diger arkadaşa dedigi gibi drum banada muhtemelen döllenmiş fakat tutunamadıgı için düştü demişti benimde bu ay günüm geçti ve saglık ocagındaki testte silik çizgi çıktısonra dr devlet hastanesine yolladı ve orda 1.00 yani negatif ama saglık ocagındaki dra sormaya geldim ne bu böyle die dr bana muhtemelen döllenmiş bi yumurtan var ve şuanda gelişimi devam ettigi için hcg salınımıda ufaktan başladmış bekle belki tutunur dedi bekliyorum bende bakalım ne olacak.yani benim kendi doktorum neredeyse 70 yaşında falan ve bana hcg ile ilgili bunu demişti ben druma çok güvenirim ve gerçektende öle olduguna inanıyorum canım.çünkü ilk dönemde daha rahime tutunuyoken neden düşük bi seviyede hcg ölçümü yapılıyo mesela aşılamalarda 11. günde çok düşükken 12.gün ve üstünde daha yüksek bi hcg çıkıyo yani bence bebek oluşmaya başladıgında ufaktan ufaktan hcg üretimi başlıyo ama rahme yerleşmeye sıra geldiginde ani yükseliş oluyo.testlerdede öle oluyo zaten benim kimyasalda ilk test 6.00 çıkmıştı dr döllenmiş tutunuyo dedi sonra 12 ye sonra 24 e çıktı ve gelişemeden düştü.
senn bendende az cıkmış bnm 67ydi.. gecmiş olsun inşallah yaşamayız bir daha..