Hcg ne zaman yükselir?

Ha_haa

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2023
41
53
26
Merhaba yeni evliyim.10-16 Mart tarihi arası her gün korunmasız ilişkim oldu.10 Mart en doğurgan günümdü.24 Mart yani bugün adet olmam gerekiyordu olmadı,duphaston kullanmama rağmen.Dün kan testim 0.2 çıktı.Değer yükselebilir mi?Ne kadar süre sonra yükselir?Bir de hcg bir günde bile belirgin artış gösterir mi?Yani bir gün arayla baksam pozitif görme ihtimalim var mı?Yorum yaparsanız çok sevinirim çok teşekkür ederim

Canım hevesini kırmak istemem ama yükselmeyebilir çünkü adet gününe kadar kanda kendini belli ederdi ama Allah bu oladabilir iki gün sonra kan ver betahcg iki günde bir artar

Bekle canım Allah büyük inşallah en kısa zamanda nasip olur sanada

Bende adet geçti doktor duphaston verdi ve hala adet olmadım. Şüphelendim ovu yapayım dedim galiba ilaç yumurtalara yaradı, bugün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı. Ne olacak brn de merak ediyorım günleri değerlendirmeye devam ediyorum. Bence hala ihtimal var sen de çok boşlama derim yapabiliyorsan. Allah büyük ne olacağı belli olmaz. Burdakilere sordım bu ilaç gebelik planlamada da kullanılıyormuş. O yüzden faydası da olabilir. Çok umutlanma ama umudunu da kaybetme derim ben. Akışına bırakmaya çalış ama çok da boşverme. çok karoşokkonuştım ama sen beni anlamışsındır inş canm

Canım selam iyi akşamlar , bence hamile olma olasılığın yüksek duphastona rağmen yazmışsın o rağmeni aklından çıkar çünkü duphaston sadece söktürücü değil aynı zamanda progestan içeriyor kısacası bebeğin tutunması içinde verilir gebelik düşünenlere ve adet düzensizliği yaşıyanların çoğu duphaston kullanıyor ben 6 ay kadar kullandım gebelik olmadı ama adetim düzenli olmaya başladı eğer adetin geçtiyse mutlaka test yap yani duphaston aldıktan 10 gün içinde adet olunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…