Gebeliğe Hazırlık Hcg kan değeri yardim lutfen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bilgiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
2.256
712
73
Selam lutfen bilgisi olan varsa yardim ede bilirmi.adetime 1 hafta kala hcg kan testi yapdirdim 1.20 cikmisdi.bende ovulyasyonumun adetin 9cu gunu falan oldugunu dusunuyorum.boyle cikipda sonradan deyeri artan varmi lutfen bilgisi olan varsa yardim ede bilirmi 3cu yilimizdayiz evliliyimizin hala bebek yok.doktora gittim adetin 10 gunu bana korunmami soyledi ve antibiotik falan yazdi bende korundhm ama sonra dusundumki ya 9cu gunu olmussa ovulyasyon.oyuzden atamadim haplari.simdi boyle ne yapacagimi bilmiyorum

5 in uzerinde olup artis olursa gebelik bekleniyor diye biliyorum .Ama uzulmeyin bir sonraki ay tekrar denersiniz umutlanıp kirmizi gormek cok kötü

5 in uzerinde olup artis olursa gebelik bekleniyor diye biliyorum .Ama uzulmeyin bir sonraki ay tekrar denersiniz umutlanıp kirmizi gormek cok kötü
Tesekkur ederim bu konuyu cokdan acmisdim kimse bisey yazmamisdi adet oldum ama.evet umutlanib sonra adet olmak cok kotu bir sey.

son durum nedir acaba geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…