Hcg kaçıncı gün yükselir?

nariyaa_92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2023
14
4
1
32
Arkadaşlar çok merak ettiğim bir konu bu.Hcg hangi hızla yükselir?Abartı bir örnek olacak ama hep 11.gün dedikleri için soruyorum,10.gün negatif olan değer 1 günde pozitife döner mi?1 günde olmadı diyelim birkaç gün içinde bu mümkün mü?Hcg en hızlı kaçıncı gün yükselir? Bir de 2 günde 2 kat sanki hcg belli bir değere ulaşınca oluyormuşta ilk başta çok hızlı yükseliyor izlenimi verdi bana.Lütfen deneyim ve fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

Evet bir günde test pozitife dönebiliyor. Bir gün önce yaptığım erken gebelik testi bariz negatifti ertesi gün yine yaptım çift çizgi çıktı. İlk başlarda biraz hızlı yükseliyor.

Ben 11.gün test yaptım silik çizgi çıktı ama kan vermedim henüz

8. Gün negatif çıktı bana yarın 11. Gün tekrar kan vercem ben de bakalım

Kızlar merhaba bende 9 Mayıs idrar testi yaptım silik çoktı kan verdim hemen 28 cıktı 10 Mayıs tekrar verdim 49 cıktı o süre zarfında 3 günden beri idrar testim baya koyulaştı pazartesi tekrar kan vereceğim sizce değer nasıl ve beta idrar testine göre yükselmiş mi oluyor net cıkması bu ları 11 Mayıs 12 Mayıs ve 13 Mayıs yaptım sizce değerim artmısmıdır

Eklentiler

• IMG_0310.jpeg
    41,1 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_0216.jpeg
    61,8 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_0319.jpeg
    66,8 KB · Görüntüleme: 31
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…